Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravim chlapi (mozna i damy) .... mate taky problem na mobilu s operou mini, ze se vam nezobrazuji komentare u clanku? U vsech sviti 0 a kdyz na ne kliknu tak to napise jen "400 Bad Request". Diky za prip. odpoved

• Drakens

Ubisoft neočekává, že bude Assassin's Creed IV prodejně úspěšnější než předchozí díl. U Watch Dogs je...

Aby ne lidi už nebudou blbý a slepě kupovat pokračování.....jednou jim to přece jen stačilo:)
    • Sanco

tri pismena: COD *3* *1*
      • Drakens

Ubisoft neočekává, že bude Assassin's Creed IV prodejně úspěšnější než předchozí díl. U Watch Dogs je...

nebo battlefield ? *3*
  • Na STEAMu začal vánoční výprodej.

Nic moc...
    • Já si nestěžuju. Jen díky těm nablblým kartám a gemům jsem si přišel na dobrých 100€ a nabídka her taky není špatná. :-)
    • ucho
      tak záleží, co sháníš za hru. vzhledem k tomu, že jsou akce prakticky celý rok, tak nějaký vánoční výprodej už toho moc nového nabídnout nedokáže.
      • Beru si představu z minulých Vánoc, kdy Counter-Strike GO byl v - 75% akci, stejně tak byla Trackmania Canyon, a L4D2 se rozdával zadarmo.

To bylo už ale v pozdějších dnech. Jsem zvědav, jestli tento vánoční výprodej bude v něčem lepší.
        Zatím je dobrá nabídka na Euro Truck Simulator 2 + Going East, ale to já už koupil dávno.

Jediné, co zatím kupuji, je Rock of Ages pro kamaráda, které je v každém výprodeji za 2 eura.
        • Global Offensive určitě nebude levnější než v dřívějších výprodejích. Kvůli hackerům je to dražší, aby nekupovali na další účty. Ne, že by to fungovalo :D
      • já třeba furt čekal na Borderlands 2 GOTY, ale vždycky sleva maximálně na 15 eur... tak jsem to nakonec koupil, ale se smutkem vzpomínám na jedničku, co jsem koupil za 5
        • ucho
          to už bylo někde tuším za 8 eur, za 10 určitě.
    • ringmancz
      zatím první den, takže není moc na co si stěžovat. ale přijde mi, že je to takový menší, než třeba v létě. jak změnili úvodní stránku, tak skoro nejde poznat, že jsou slevy. flash dealy jen dva denně a hlasování dokonce jen jednou.
  • Microsoft Research Asia pracuje na tom, aby Kinect dokázalo číst a rozpoznávat znakovou řeč.

zaprvé, je to znakovej jazyk
    zadruhé, kterej? :D
    • co jsem provedl?
      • Narodil ses.
        • :D a to byla zřejmě ta nejlepší věc, co tě kdy potkala ;)
          ne, vážně, fakt by mě zajímalo, co s tím má kdo za problém? je to pravda a odpověď na tu otázku by mě zajímala...
          • ah na**at s perlama

znakový jazyk - řeč - okey ale to snad všichni vědí co je.
            a kdybys kliknul na ten odkaz tak bys zjistil jaké jazyky .. nebo bys chtěl v bleskovce i detailní popis toho co měla předvádějící na sobě?
            • tohle rčení bohužel neznám, znamená to souhlas nebo poslání k šípku? :)
  • ucho

Hitman Absolution (Steam)

Klíč k aktivaci: CM7KI-C8DGC-CQMP6
    • Hráč Diablo III s přezdívkou Nokieka dosáhl 1000. paragon levelu bez jediné smrti.

díky ;)
  • ještě jednou...fakt nevím poradíte ?

Můžete poradit...
    jsem si nahrál call of duty mw3 ..z nové orig.DVD a po otevření hry jsou písmena nečitelná...jako by slitá...Díky
    • Miserius
      Uz ti sem nekdo psal prikaz do konzole, kterej to opravi, co vic chces?
      • Kdyby

..to šlo ty chytrej , tak se neptám znova...!!
  • Autoři výukové MMO hry Astronaut: Moon, Mars and Beyond věří, že hra přitáhne 10-64 milionů...

A pak že víra není kravina....
  • Jack1947

Lawbreakers asi brzo F2p

Když v jeden moment hrálo jen 10hráčů lol ? prostě špatně nastavená stabilita hry... nebo holt jsou tu jiné lepší (UT,QC konekonců hlavně OW)
    • SalemCZ
      To snad i Shotmanie, která je starší hraje snad víc lidí (teda jestli ještě funguje)
  • Kadokawa odkoupilo vývojářské studio From Software (Dark Souls 2).

tak snad se něco pohne správným směrem. I když nevím kdo to je Kadokawa.
  • Vcelku neznámá, ale dlouho vyvíjená hra Adrift od DontNod Entertainmet zřejmě vyjde pouze na PS3.

Ja chci Eight Days a Getaway 3! A mozna bysme se aspon 8 Days mohli dockat, nechci to zakriknout, ale byla by to parada! Prosim SONY, udelejte mi radost! http://forums.gametrailers.com/thread/ps3-eight-days-to-see-light-of/1192410

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit