-
Vypadá to, že Disney pracuje na remaku hitovky Castle of Illusion z roku 1990.
škoda že se pustili zrovna do tohohle. Mně tehdá spíše strašně brala Fantasia :)
http://www.youtube.com/watch?v=orQ2rieONck
I dneska bych si to s chutí střihnul znovu. -
ACU
Hrál jsem to zatím asi hodinu a tady je mých pár postřehů. S GTX970 (344.16) to běhá na vysoké s MSAA to běhá bez propadů cca 50fps, což je fajn na to, co jsem četl, jenže ta hra podle toho vůbec nevypadá, grafika podle mě průměr, mám pocit, že i AC4 snad vypadalo líp. Což o to, o grafiku by ani tak nešlo, ta by stačila, co mi vadí je hra samotná. Já se s tím nemůžu prostě ztotožnit, potenciál tam je, ale nevím proč, nějak mě to nebere. Hra vás zahltí hned na začátku spoustou věcí. Děj je hrozný, chvilku hrajete jako nějaký rytíř, který pak dá z meče blesk aby dorazil nepřítele, pak šup jste v přítomnosti, za 5 minut už běháte jako malé dítě zase někde v 16té století, mezitím hromada všelijakých keců, za 10 min utíkáte s "ukradenýma" hodinkama jako dospělý... tohle skákání mezi dobama a postavama mě teda nebere. Soubojový systém nic moc. Když si vzpomenu na parádní Shadow of Mordor, tam mě to bavilo, tam jsem přesně věděl co dělám, bylo to živé a zábavné, těšil jsem se a mohl taktizovat.. tady je to takové těžkopádné a divné, žádné možnosti.. ta hra na mě zatím působí opravdu jako velký fail.. zkusím to ještě chvíli hrát, ale pochybuju, že u toho vydržím. Přestože nejsem žádný fanoušek AC, tak třeba minulý díl mě tak nějak chytl od začátku a víceméně to byla slušná jízda, ale tady to mě štve už od začátku. Tohle bude přinejlepším průměr a to ještě čekám, kdy začnou nějaké glitche nebo co já vím co všechno za problémy v tom je.. já zatím nic, aspoň že tak ...jinak už by to letělo z disku hned. -
Možná by nebylo od věci pořídit novou mYš když klávenice ještě slouží celkem dobře..
Opět bych dal přednost něčemu podbnému tedy programovatelné tlačítka a možnost přidat závažíčka... už jsem jednu vyhlédnul asi půjdu do ní co myslíte?
http://www.czc.cz/logitech-g502-gaming-mouse-proteus-core-cerna/152123/produkt je to trochu jak upgradovaná verze té mé staré... -
-
Myší mi prošlo rukou dost, tedy těch levných, pak jsem se trochu praštil přes kapsu a koupil Logitech G700 není to žádná zrůda s 15+ tlačítky. Mám ji na drátu, ale není nic jednoduššího ho vytáhnout a máš ve vteřině bezdrát podle toho co komu vyhovuje nebo se v danou chvíli víc hodí, jiné myši s tím mívají problém že jim to chvilku trvá než se spojí, ale tahle ne.
-
-
Bezdrát jedině nějakej spolehlivej, měl jsem jeden a ten sr*č nic nevydržel.
-
-
Jedině drát, v ničem tě to snad neomezuje, máš to na stole ani o něm nevíš, zákonitě je bezdrát pomalejší nehledě na baterky, bezdrátový myši to je hrozná debilovina :)
-
-
Nemyslíš už vážně *15* To máš spojený že u konzolí jsou bezdrátové ovladače tak i bezdrátová myš musí být špatná ty si fakt na mokrej hadr *15* Baterky no to každého zrujnuje jedna nabíjecí co je v balení *15*
Ale chápu ty tam ten rozdíl vidíš *15* Ještě mi prozraď jaký to má lag když je to po drátu a jaký když to je vzduchem? -
-
Jj tenhle clanek jsem nasel a tam jasne pise ze se spravnou mysi nepoznas rozdil.
"In testing wireless gaming mice, I’ve had good and bad experiences. Mice that seem laggy, and mice that, as far as I can tell, perform just as well as wired gaming mice. Many wireless gaming mice max out at a polling rate of 500 Hz, compared to the polling rate of 1000 Hz most wired gaming mice offer. That’s a difference of data being sent from the mouse to the PC every 1 millisecond instead of every 2 milliseconds. If you’re extremely sensitive to mouse response, you may notice a difference. But keep in mind that most monitors only refresh at 60 Hz or, at best, 144 Hz. You’re much more likely to notice performance issues related to the quality of the mouse sensor than due to the polling rate." -
Ty jsi první psal o konzoli. Máš trošku zmatek ve svých myšlenkách.
Drasťa: http://www.pcgamer.com/gaming-mouse-myths-busted/#page-1 -
A jsme u konzolí *15* prostě konec. Já tě prosím když na tebe zareaguji abych vyvrátil tvou blbost/hloupost tak to skousni a zpětně už nereaguj protože to je fakt síla, já děkuji.
Drasťa: prostě blábolí neví o tom přenosu nic a myslí že když měď vede líp než vzduch tak to musí být přeci z principu rychlejší *15* a porovnává to s internetem *15* -
Muzes mi pomoct s tim Googlem? At hledam jak hledam tak nic aktualniho nenachazim. Diky
-
:D a co chceš jako slyšet, že konzole má už tak tragický inputlag, že těch několik ms navíc je prašť jak uhoď? Vtipný jak někdo od koho jsem tu v životě nečetl žádné relevantní argumenty tady píše co píše, sranda tady.
-
Jasně chápu nemáš argumenty tak útočíš a snažíš se to maskovat že to přece nebudeš vysvětlovat že je to z principu jasné *15*
-
Zase meleš aniž by jsi měl vědomosti, bezdrátové myši mají zpravidla horší odezvu (LOGICKY), pokud to nechápeš, použij google.
Pochop už konečně s tvojí nekonečnou potřebou na mě pořád reagovat a ptát se na každou blbost, já ti nemůžu tady furt všecko vysvětlovat, žij si klidně dál v tom svém světě, mně je to fakt jedno, ale nereaguj na mě, pokud to není smysluplný post, díky. -
bezdrat je fakt spatnej, navic tezkej jak howado kvuli baterce
-
-
-
Jak nic nevydržel?
-
-
-
Kvalitní myš je samozřejmě skvělá věc. Hlavně bych bral drátovou, kvalitní senzor samozřejmostí, pak už je to jen o tom co využiješ (programovatelná tlačítka atd.), ale především vybírej podle ruky jak ti sedí, není nic horšího, než si křivit ruku a prát se s nějakou jebkou co ti nesedí v ruce. V tomto se mi strašně osvědčila moje současná myš, Gigabyte 6980, už se nedělá, ale její nástupce 6980X je rozměrově to samé akorát ještě lepší senzor,v jednoduchosti je síla, jestli někde můžeš určitě ji zkus
https://www.tsbohemia.cz/gigabyte-m6980x_d158658.html?fulltextword=m6980x
myší je samozřejmě celá řada a každý ti doporučí s čím je spokojený on, chce si to někde zkusit hlavně chytit do ruky, ty Logitechy vyšší modely jsou dobré, naopak třeba špatnou zkušenost mám třeba s Razorem, ale zase ... je to model od modelu, s tím ti tu nikdo neporadí, maximálně dá nějaké tipy, protože myš je opravdu individuální záležitost, kterou musíš osahat. -
-
Díky za typ, jinak jsem rád že to s Logitechy vidíš podobně já si myslím že tuhle asi vezmu k vánocům... Co jsem si vybral protože mi asi bude vyhovovvat prostě takové upgradovaná G9... i když bez ukazatele no.
-
kazdopadne za 1900 by musela bejt za zlata, do litru jsou dobry taky
ta tvoje vypada strizlive stejne jako ty rady, podle cenovky vybirat mys muze snad jen jack -
-
Spousta myší co se blíží s cenovkou k litru má už hodně solidní senzor si myslím, ty dražší za 2 apod. tam už defakto platíš za závaží, ale to pro běžného hráče není potřeba si myslím, pokud nehraješ na nějaké poloprofi nebo profi úrovni,,, samozřejmě pokud na to máš, tak proč si nedopřát, ale zásadní to není.
-
-
no prave, to nema smysl ani pro progamera, natoz hobby hrace jackova formatu *5*
-
-
-
-
Všem díky za typy nicméně... je to ještě levnější varianta no za 1,5 ale asi bez zavážíček...
-
-
nebo za 600 i se zavazickama tu trust
mel jsem ji v ruce a je to cajk
-
-
U nás už se asi neprodává, ale pokud bys to objednával z venku, tak uvažuj o tomhle:
http://www.amazon.com/GAMDIAS-GMS1100-Calibration-Programmable-Adjustable/dp/B00H3VUE8W
Mám ji půl druhého roku, zatím bez známky opotřebení i přes velmi intenzivní využití. Jo, je dražší, ale když s něčím pracuju 10+ hodin denně, tak na tom nechci šetřit. -
Tady je to pěkně rozloženo: tomsguide.com/us/best-gaming-mice,review-2220.html
-
-
tyhle fragmentovany mysi jsou podle me kravina, to se zakonite musi casem neco ulomit, nerkuli, pokud treba upadne na zem
-
-
skoro 2000 za mys? stejne jako klavesnice jenom past na naivni rozhazovace penez
http://www.czc.cz/trust-gxt-31-gaming/104198/produkt
tohle by ti melo stacit a jeste si muzes za usetreny penize koupit neco do skoly *5* -
-
mys neni past, pri progamingu je duležita ergonomie, počet pridavnych tlacitek kvuli makram krome jineho. ja si koupil pro-myš kvuli wowku
-
On ji taky nebude kupovat ale proste si tu mys stahne.
-
-
-
Tiscali má něco s mailem ze spusty stránek mi vůbec nepříjdou maily přitom z těch samejch stránek u gmailu není problém...
-
-
Ahoj, tohle stoprocentně není v naší komeptenci, ale poprosím tě, abys napsal na
-
-
Elite: Dangerous Beta 2 za 10 dní
Bude přístupno 500 hvězných systémů, ranking včetně možnosti kopat za jednu ze tří frakcí, nový druhy stanic, jedna nová loď a mnohem více.
http://us2.campaign-archive1.com/?u=dcbf6b86b4b0c7d1c21b73b1e&id=e676783725&e=8855f3ff6f -
60000! Překonáno
Not much to say... -
-
teda že tu sedíš celé dny sis mohl ten 60tisící příspěvek vychytat njn zas budeš muset čekat, smutné *13*
-
-
Já myslel že ty tu sedíš celé dny ( čekáš kdy zas někdo něco pěkného hodí abych to mohl mít první!)
Mně to nevadí jen jsem si všiml až tedd ano příští stovku... určitě nepromeškám *7* Ještě včera bylo nějak okolo 59590+- a dneska už 60k. To je pecka ne. *4* -
-
Jestli vás to uklidní tak 60.000 příspěvek by ltuším ten můj o Trine, takže - WOW *1*
-
-
Má to někdo štěstí *15*
-
-
-
-
-
Naughty Dog v předělaném Uncharted 3: Drake's Deception traileru odstranilo ze zad Nathana nevzhledně...
Jim nevadilo, že by byla "nevzhledně zajištěná", šlo o to, že ji měl Nathan přilepenou na lopatkách bez viditelného popruhu, jak je z obrázku patrné. Chtělo by to jazykového poradce nebo zapojit hlavu, ještě že tam dáváte odkazy. -
-
neměla popruh? Pak to mu asi mohla každou chvílí spadnout na zem že? Měl by si ji lépe zajistit...
-
-
Vzhledně? Jinak zajištěnou zbraní se obvykle myslí něco úplně jiného, než o co tu jde. Jestli ale myslíš, že je to přeložené srozumitelně, tak ok, je to tvoje bleskovka.
-
-
-
Poradil by mi prosím někdo, jaký je rozdíl mezi hrou Valentino Rossi The Game a verzí Compact? Ta Compact je o něco osekaná, že je v PS Storu o tisícovku levnější? Díky
-
-
Mart9: Z recenze na Steamu - If you're wondering what's in the game and what is the difference with the full game: there is just MotoGP, no Moto2 or 3, and no other stuff like dirt bike, drift, etc. Just the tracks and the pilots of the championship, plus the historical events from Rossi's career.
I bought this on sale at 50%. Even at this price I can't recommend it. -
-
Díky moc za citaci. To je v prdeli. Moto2 a 3 tam potřebuju.
-
-
-
Video: 6 minut v PS4 verzi RPG titulu Lords of the Fallen.
Zatím to vypadá na důstojnou alternativu k Dark Souls s výrazně lepším vyzuálem.(jak grafika tak animace postav) -
Free-to-play MMO APB Reloaded se nyní nachází ve fázi otevřené betaverze. Vyzkoušejte si ji i...
Ten klient se mi nestahl ani na patej pokus. Jde to nekomu?
A co moznosti? Nezkoumal jsem to, ale na tom webu je samozrejme odkaz na ziskani nejakejch kreditu, a asi sest postav na ukazku.
Aby bylo vubec o co stat... -
-
Já jsem to stáhl v poho, ale nemůžu se nikam za živýho boha připojit-
-
-
Tak mne to jde, ale zatim mi to prijde dost o nicem. Jeste trochu otestuju, ale nejspis nekoupim ani jako free to play...
-
Jo - ja nakonec taky. Ted jeste instaluje updaty, tak pak uvidim...
-
-