-
Takhle se slavili vánoce v Dark Souls
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=glPShSeKUTg
Pokud, odkaz nefunguje. Stačí dát do vyhledávače: A Very Dark Souls Christmas. -
A jak je to teda s tím Crew? Vyšlo, vyjde, kdy ? Tady na kartě je včera.
-
-
vyšlo už v pondělí
-
-
Den Star Wars na GoGu:)
https://www.gog.com/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=game_subject&utm_campaign=MayFourth_EN -
-
Den Star Wars na GoGu:)
Happy Star Wars™ Week!
Den ty angličtináři? Ty by jsi asi taky bleskovky dělat nemohl. -
-
Naopak - k bleskovkám by s tímhle měl naprosto ideální kvalifikaci.
-
4. května je den Star Wars. Nic nemění na tom, že nabídka je na týden, ale byla představena ke dni Star Wars a to je pouze dneska. Takže sbohem a šáteček. Já jsem nepsal o názvu akce či délce trvání, ale to by jsi musel použít mozek.
-
-
-
Adaptér GameCube ovladače pro WiiU se ukázal být kompatibilní pouze s titulem Super Smash Bros. for Wii U.
Tak tomu se říká kompatibilita by Nintendo ;) Čínský originál lepší svého vzoru .... -
Chivalry: Medieval Warfare
Chivalry: Medieval Warfare zdarma na steamu -
-
před půl hodinou ta akce skončila, takže smůla
-
-
Ještě že jsem byl pohotový.
-
-
Tak to už máš na steamu 3 nebo 4 hry?
-
-
Mnohem více... ale co bych se někomu jako ty zpovídal *7*
-
-
-
-
-
The NVIDIA GeForce GTX Titan X Review
http://www.anandtech.com/show/9059/the-nvidia-geforce-gtx-titan-x-review/18
To je HW. O 30% lepší jak nejlepší dosavední karta GTX 980. Tomu se říká luxusisní produkt. Je to drahé ale není zde nic lepšího. V single GPU.
Kam se na to hrabou apple věci...Pouze značka pro lidi kteří dají na image. Tohle je skok a kvalita která nemá konkurenci.
A AMD? To má stále staré karty které berou jako továrna. Poté sice vydají nové ale NVDIA vydá Ti erze a zase bude AMD v koních. To je teda firma. Kdyby slavná firma. CPU mají také staré jako metuzalém a topí jako prase. -
-
v prvom rade a poslednom rade, ked mas 4K, tato karta ma zmysel
o nic viac a menej :)
este aj slavny LV sa fappuje na 960, tomto segmente sa tocia prachy, nie v blbom titanovi :)
tj je to vykon, co vacsina si bude moct dovolit tak o cca 5rokov, skor ludia monitory za 4K nevymenia -
-
To je snad jasné, Audi taky točí nejvíc peněz v A3, A4 a přesto udělají S8. Mimochodem Titany ve větším množství kupují třeba i firmy na výpočty. Mám pocit, že třeba i taková Weta (Pán Prstenů atd.) brala stovky kusů nějakých Titanů kvůli počítání filmových efektů při vývoji.
-
-
Naposledy vzali omylem u AMD a vznikl Hobit , muhehe
-
-
Aspoň orly měli pěkné.
-
-
-
-
Já teda nejsem žádnej HW nerd, takže mi možná něco uniká, ale když se podívám na ty grafy tak GTX980 v SLI má lepší výsledky než TitanX a dvě 980ky vyjdou dokonce levněji - proč by si teda někdo kupovat TitanX? Díky za osvětu *3*
-
-
-
Kauza Veskoslav
Hele, nechceš chlapče už trochu přibrzdit dit si to vem, každodenní hádání s haha které k ničemu nevede a jen zasírá diskusi, pokud máš nějakej problém tak se nám svěř a třeba se někdo objeví a pomůže ti. Nejen že to je otravné, nudné a zbytečné ale zbytečně to shází tady celé Games.cz ( občas i shodí)
Máš třeba jednoduchý život a nějaké ty problémy a kdo ne ale řešit to takhle veřejně a jště tam kde to nikoho nezajímá? jako fakt mohl bys trochu zvolnit proti tvé osobě veskrze zas tolik nemám v leččems nesouhlasím v něčem ano jasně si mladý a každou přiblblou debatou nebo narážkou na tebe vždycky řešíš... ale už je to otravné je to stále Veskoslav sem , veskoslav tam a tak už se pomalu bojím že na mně vybafne veskoslav ze skříně na prádlo. Ber to jako takovou tu radu do tvého života, ale mohl by jsi s tím něco udělat. Mohl bys třeba začít trávit čas i nějak smysluplněji než tady zaplavovat diskuzi tvými zvrat... chci říct názory. Nehledě nato že se až příliš často nedokážeš ovládat. V jádru budeš určitě dobrej kluk a možná že v reálu ani takový nejsi ale to k čemu se necháváš strhnout a co tady provádíš to je něco hrozného. Žádám tě slušně a bez urážky prosím přestan být středem Games.cz není to dobré pro tebe ani pro games. Tak se měj a alespoň něco sis doufám z mé delší (což se omlouvám ) promluvy odnesl. Děkuji za tvé pochopení. -
-
Už jsem si dal haha do skriptu, neuvidím, co píše a nebude mě to lákat na něj reagovat. Vím, že mé chování a zasírání diskuzí je obtíží a kazí celkový dojem. Takže nejenom, že omezím psání, ale doplnil jsem si na haha skript, takže jeho příspěvky se mi už nebudou zobrazovat, takže nebudou ani reakce na něj, ať si bude psát o mě sebevětší kravinu.
-
-
Tak trochu alibizmus od tebe, hodit všechno na mě. Začni hledat chyby u sebe a ne u ostatních, jelikož nejsem první ani poslední s kým tu máš rozepře...
-
-
V poho, chtěl jsem jenom at se napraví a zamyslí stalo se... netřeba víc provokovat je vidět že hoch jde do sebe což je jedině dobře. *4* Víc takových napravených lidí jako je on.
-
-
Díkes. *3*
-
-
Kauza Veskoslav???
Nechci nic říkat, ale zrovna včera sem někdo napsal na Veskoslava trochu primitivní otázku, kde bere tolik času na psaní komentářů na této stránce, takže promlouvání do duší by se mělo týkat i druhých stran *3*
-
-
AMD očekává konec současné generace konzolí v roce 2019.
AMD může v roce 2019 očekávat leda tak svůj konec -
-
Asi těžko když zas bude dodávat APU pro next gen.
-
-
"Next gen" *1*
-
-
bože až jsem se zastyděl i za tebe.
-
Chápu že tady tohle slovo nikdo nechápe, zkusím to i pro vás vysvětlit, je to jako u aut 1. generace 2. generace 3. generace atd. a neznamená to že tam bude pokaždé nějaký zlomový posun a dokonce, světe div se následující generace nemusí přinést tolik inovací než ta předchozí dokonce může být i ve všem horší, chápeme?
-
-
Marketingově NEXTgen zní lépe (a musí se méně přepisovat ) , než "8 generace domácích videoherních zařízení " *15*
-
-
-
-
-
Ve středu zavádí Steam pro Japonsko jeny. Hádám, že ve středu, možná v úterý bude změněn obchod. Také na modrou s možností změn a přesouvání sekcí jako nově vydané nebo nejprodávanější.
-
-
Pardon, reakce na Worhammer. Kdo si chce pročíst nějaké změny tak může tady: http://steamdb.info/blog/steam-store-v6-peek/
-
-
Otazka pro místní experty. Gtx 1050ti 4gb nebo gtx 1060 3 gb
-
-
Jenom teda pudu do 6GB modelu
-
RX 580 8GB
-
-
Evidentne si odpovedel na pozadovanej dotaz...
Ber 1060, sam do ni za mesic pudu, a ber model od MSI, vychazi z testu nejlip, i co se tyka taktovani.
-
-