-
Aukční dům v Diablo III funguje, někteří jedinci jsou schopni si koupit předmět (např. štít...
Někteří jedinci dávají přednost ovcím před ženami (viď, Jazzíku?). Můžeme je tedy politovat - jedny i ty druhé. -
-
Běž si zpátky na svoje Ti_jeblo 3, byl tady bez tebe klid dědku.
-
-
Ty se zase vrat k tomu svemu zlatemu BF3 pripadne jine EA hre *2*
-
...tak se za to nestyď *3*
-
-
Aukční dům v Diablo III funguje, někteří jedinci jsou schopni si koupit předmět (např. štít...
http://www.youtube.com/watch?v=HNMq8XS4LhE ? -
-
Tyhle bych bral :)
-
-
-
Bose
Dostal jsem k MacBooku http://www.alza.cz/bose-soundlink-mini-bluetooth-stribrny-d472408.htm#recenze a musím řict, že na to jak je to malé, tak to hraje parádně, čísté, parádní basy. Překvápko, jak něco tak malého může hrát tak dobře. -
-
Co na to říct když ěkdo má dost prachů aby si koupil předraženej krám proč ne? *3*
-
-
Macbook je drahej, ne předraženej... když budu chtít ultrabook se stejně velkým LCD a kvalitním displejem, tak to ani na Windows v téhle kvalitě nepostaví za míň. Možná Acer bude levnější, ale Toshiba, Dell, Fujitsu, Lenovo... zapomeň.
-
Vždycky mě fascinuje, když někdo tohle napíše. Já díky pořízení mbp resp osx platformy jsem se dostal tam, kde jsem a nabral tunu důležitých pracovních zkušeností.
-
-
Ty si vyjímka ale ti ostatní jsou jen a pouze... jak to říct a urazit je nejméně zaprodané ovce.
-
-
Pro mě za mě ať si má každý co chce :) důvodů pro vlastnění mbp potažmo hw od applu je víc než dost. Ať už jde o funkční ekosystém po nutnost kvůli práci. Jeho volba, ale hned bych ho neházel do stáda.
-
-
-
-
Pochlubil ses, že máš MacBook, mise splněna.
-
asi to hraje líp, než hry na MacBooku, co?
-
-
Náhodou repráky u MBP jsou dobrý ve srovnání například s lenovem atd. I ten můj už přes čtyři roky starej dědeček furt hraje dobře.
-
haha. Strašně vtipné. Ono hrát hry na jakýmkoliv laptopu je zvěrstvo.
-
-
-
Videoporovnání ulic Manhattanu ve skutečnosti vs. Crysis 2.
V Crysis 2 je toho na ulicich vice nez v realnem NY, proc ne *2* -
Mortal Kombat (X360) unikl pár dní před vydáním na internet.
To se dalo čekat, každá hra se objeví na warez scéně dřív než v obchodech.. zřejmě je někde chyba.. borcovi bych za to urval koule.. ale lidi co chtějí podpořit vývojáře, si do 19.tého počkají na originál :-) -
-
Mortal Kombat (X360) unikl pár dní před vydáním na internet.
presne, portal 2 nasledoval MK asi o hodinu pozdeji:) -
-
hry pro xbox360 jsou na na netu priblizne o tyden drive pokazde. celkem se divim ze o tom pisou do bleskovek u kazde hry
-
-
-
Od této chvíle po celý následující týden si můžete zdarma vyzkoušet H1Z1.
A hezky poporade a netlacte se. Na vsechny se dostane. -
Just Cause 2 za 3€
http://store.steampowered.com/app/8190/ -
Studio Maxis bylo zavreno *6*
-
Jak by vypadal a zněl Portal 2 na osmibitech.
Něco mi říká , že přijatelněj než na 64 a 128 bitech -
Na STEAMu vyšel nový patch do Batman: Arkham Origins o velikosti 3,1GB.
To je asi rekord ne? *1* -
-
Ani ne, Call of Duty má i 30GB patche :D
-
-
Metal Gear Solid: Ground Zeroes nabídne střídání dne a noci i loading obrazovky při procházení...
S loadingama nemám problém (pokud se nebude během nich hra přeinstalovávat jak v MGS4 při přechodu mezi kapitolama). Otázkou je jestli tam budou kvůli velkýmu objemu dat a nebo jestli je to kvůli tomu že jednotlivé oblasti jsou od sebe hodně vzdálený.