Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V City Interactive (Sniper: Ghost Warrior) v současnosti pracují na čtyřech FPS hrách.

Tak to asi ani jedna nebude stát za moc... *7*
  • Ubisoft Toronto se společně s Ubisoft Montreal připravuje na vývoj nové Assassin's Creed hry.

Aha, takže AC IV:BF bude zase plná bugů jako AC III, protože studio opět přesunuje pozornost a zdroje jinam. Doteď jsem sérii AC hájil, ale nic se nemá přehánět.
  • GTA 5 čeština ukázka

Potkal jsem už dva lidi, kteří nevěří, že ta beta čeština co je venku je funkční. Kdyby to někoho trápilo, dávám sem krátkou ukázku, bratránek to s češtinou už dohrál a nenarazil na jediný problém, čeština parádně funguje *3*

https://www.youtube.com/watch?v=VpcNFd7tjkg&feature=youtu.be (na ma go f*ck urself *1* )

Corvus. Vsync si vygoogli co to je. Je to jednoduché, vždycky ho VYPNI (pohyb je pak jemnější, přesnější, rychlejší), pokud nemáš nějaké drastické lámání obrazu - tearing (pak musíš bohužel vsync zapnout nebo si pohrát s nastavením, točí se to okolo fps, googluj), se zapnutým vsync se zvyšuje inputlag (pohyb myší je takový se zpožděním jakoby, hodně to poznáš třeba u stříleček). Nejlepší je si tyhle věci zkusit sám, poznáš to hned. Na netu je toho popsána tuna, hledej šmudlo :)
    • Corvus
      OK, díky. Já že jsem nikdy při hraní žádný rozdíly nezpozoroval *1* Nehraju střílečky...
  • Někteří japonští hráči nejsou zcela pokojeni se vzhledem hlavní hrdinky v novém Mirror's Edge.

Japonští hráči si mohou odskočit do vedlejšího šušni baru a dát si ropuchu s rýží pro sklidnění,jejich názory a připomínky jsou nám u řitky....ti ať onanují nad svými chujovinkami typu mortal krompáč,final ejakulasi,či šekken,pardon Tekken...
  • jindra.veliky

The Crew beta

uz vcera jsem dohral v The Crew prologue, pak se spustila instalace dalsi casti hry a za 7 hodin to skocilo jen na 46%

mate stejnej problem? To ten zku**enej Ubisoft nevi kolik ma serveru a musi tam za kazdou cenu nacpat, co nejvic lidi??? HLAVNE si udelat reklamu skrz hloupocky herni servery, ktery budou rozdavat klice, co??
    • Jack1947
      Pokud je Games podle tebe hloupý server, ty si určitě velice chytrý co tu ještě děláš? *7*
  • DLC Omega pro Mass Effect 3 obdrželo od zahraničního Eurogameru hodnocení pouze 4/10.

Tolko mal dostat i Mass Effect 3
    • Tak jinde to zas dostalo 8/10...
    • DLC Omega pro Mass Effect 3 obdrželo od zahraničního Eurogameru hodnocení pouze 4/10.

Tak som to teda prave dohral. Mne sa to dost pacilo, dokonca viac ako Leviathan. Inak tu Ariu na Citadele vysvetluje komix, ktory vrelo odporucam. BTW komixy tiez ukazuju ako vznikol Illusive Man, co robili jednotlive postavy medzi ME1 a ME3 atd... Knihy uz maju inu dejovu liniu

Comics vysvětluje proč je Aria na Citedele před DLC. Nás zajímá, proč je tam po něm.

což říká taky. Evidentně mě ostatní nepochopili.
      • Taky jsem to teď dohrál a jsem docela spokojený, hodně akce (badass akce) omega, gangy apodobně. Někdo čekal něco jiného ?! Jen by to chtělo víc vedlejších úkolů - najít gauč, hacknout pár terminálu a najít součástku mi teda vůbec nestačí.

Koukám, jak všichni "kritizují" to, že Aria je zpátky na Citadele, ale zajímalo by mě, jestli se s ní zkusili promluvit, protože je tam dodatečný dialog, kde vysvětluje proč je na Citadele a né na Omeze. A jinak to ukazuje, že s Ariou mají v Bioware asi ještě dodatečné plány.

Jaké plány? Vždyť o tom je Omega.
  • Jack1947

Omlouvám se za "reklamu" toto je snad možné jen v USA

http://bonusweb.idnes.cz/kanadan-swatting-dopadeni-a-soudni-preliceni-f3t-/Novinky.aspx?c=A150522_112146_bw-novinky_anb
    • Sithard
      a kdyby se sam nepriznal tak swatinguje do dnes xD
    • "Když však osoba jeho pokusy odmítala, odpojil je od internetu, ..." - mladík bol asi internetový provider. Ďalší článok poukazujúci na hlúposť niektorých američanov. Poskytnúť svoje osobné údaje niekomu koho v živote nevidel, tomu hovorím nesvojprávnosť.
      • Já bych to spíš viděl tak, že si většinu údajů našel na sociálních sítích. Někteří lidé tam o sobě zveřejní kde co.
        I když moc nechápu jak se dostal třeba k číslům platebních karet a rodným číslům. To jsou snad údaje, které na soc. sítích nezveřejňují ani největší blázni. Ale třeba se pletu.
        Každopádně dobrej mag*r.
        • PreidaQ
          Právě, že jo to sice debilní člověk, ale nebýt jiných podobně debilních lidí, nevznikali by takovéhle kauzy.
          • Jack1947
            Pointa je? že kdyby se ti stalo něco podobného atp... tak je to jen kauza *7* o nic nejde a vlastně Cyberstalking je v pořádku?
    • odkdy je Kanada v USA? :D
      • Jack1947
        Je blízko a kdybys uměl číst věděl bys že se to v USA stalo, takže bad luck this time *3* try next time better, nerd!
        • Pravda, hned v první větě, omlouvám se :D
          • Jack1947
            Ok, np.
  • Studio Massive (World in Conflict) pracuje na  nové Assassin's Creed hře. Vzejde z toho multiplayrová...

Ja bych teda radsi videl pokracovani World in Conflict :o(
  • Keyz

The British Files: Ultima 6 Project 1.1

http://www.rockpapershotgun.com/2013/02/04/the-british-files-ultima-6-project-1-1/

Zajímavá "modifikace".
    Nikdy jsem to nesledoval ale nainstaluji DS a vyzkouším.
  • COD - budou zmeny?

Sice tuhle seriii moc nemusim - posledni dil byl dobra komedie, ale ze by se konecne neco delo? Svet se obraci
    • Poseidon

Z předešlého komentu vymyzely údaje čísla průměrů od hráčů z metacritc, tak tu dávám ještě jeden. S GAMES.cz končím, klidně mi dejte perma IP ban, stejně tenhle web letí k Marsu.

K čemu zaplacené recenze časopisů, webů? Stačí mrknout na metacritic a hodnocení hráčů - PS3, X360 hnusná grafika bez singlu - 1.1 bodů (včera i 0.7bodu)! 2.5 bodu u PC hráčů, jež si stěžují na špatnou hratelnost a nedodělanost technického stavu - recenze na Steamu jsou tomu důkazem. PS4 a X1 hráči hodnotí hru podprůměrně. Zázračně byly hodnocení promazány.

V době internetu a rychlých zpráv od všech vůbec nechápu, proč se vědomě, či nevědomě snaží firmy, novináři, reklamní společnosti atd. - manipulovat se svými zákazníky, když jsou informace dostupné během chvilky.

Jsem zvědavej jak to tu dlouho vydrží - na jiném webu doznal můj koment pěkný cenzury :D. Nejsem hráč COD, ale letos je doba temna AAA her!!! Mad Max nic moc, problémy s Batmanem na PC, NFS nic moc, FM6 nedodělaná, COD průser, Assassin downgrade, Heroes 7 nedodělané, Destiny DLC, Tony Hawk, Mortal Kombat - nedodělaný na PC a X1, F1 2015 vlažně přijaté. Kdo je další na řadě? Fallout 4? Zbyly jen Zaklínač a Metal Geary, ale ani tyto dvě hry se nevyhly skandály - bugy u Zaklínače, Metal s Onlinem, vystřiženou kapitolou atd.

Jsem zvědavej, jestli tenhle koment tu zůstane celej, nebo bude smazán, jako na jiném webu.
      • Letos mě oslovil jen Dying Light (překvapivě) a GTA Online, než se roztrhl pytel s cheatery. Ten zbytek nic moc. Velké naděje vkládám do Falloutu 4 a pokud ani to nebude stát za to, tak se na nové hry vykašlu úplně (Humble Bundly to jistí). Ani průměrné hodnocení přes 90% na metacritic mi nezaručuje, že hra je dobrá.
      • Kozy
        Naopak, letos vychází samý dobrý AAA hry. Snad až na toho Tonyho. (btw v MGS pravděpodobně žádná kapitola vytřižená není) A zrovna řešit metacritic u COD kdy mu dá spousta hovádek 0 jenom z toho důvodu že to je COD, nevim, nevim. Já jsem naopak nadšenej a nejsem sám.
      • Se zakazniky se manipuluje, protoze to proste funguje. Ne kazdy ma cas nebo schopnosti ci dokonce znalosti si hledat informace jinde a nebo neco overovat.

Jinak ty AAA hry jsou takhle uz leta, to neni zadna novika. Vsechno je naprosto stejne, je to mix vice zanru, aby se zavdecilo vsem, kde ani jeden vzasade neni dobre zpracovan.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit