Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz

Far Cry 5 v USA

https://youtu.be/f4HrrAdmHVg
    • SalemCZ
      downgrade grafiky připravit
      • Jack1947
        Po Wildlands už ani moc ne hele...
    • Jack1947
      škoda toho westernu, nicméně to prostředí nemusí bejt zlé.
    • jamar28
      Aha, takže o western nepůjde. Škoda. *9* Ale jinak to vypadá hezky. *1*
      • Johnny
        V montáně se "western" neodehrával? :D
        • jamar28
          Ale ne, jde o ty detaily v trailerech. Je evidentní, že se to bude odehrávat v moderní době.
        • Ono těch FC5 videí je na tom Ubi kanále vícero.. a z těch dalších je zřejmé, že nejde o "western", ale o nějaké nepříliš vzdálené období či současnost. Podle některých spekulací prý půjde o náboženskou sektu, připravující se na soudný den.
          • Jack1947
            Takže Outlast2 ale jako střílečka hmm *12*
        • Prej to bude eastern
  • Veskoslav

Viking: Battle for Asgard

Jsem "objevil" ve Steam knihovně tuhle hru a docela dost milé překvapení. Hlavně ty masivní bitvy cca 2000 NPC jsou docela sranda. Krvavý a efektivní bojový systém je paráda. Open world je ale docela dost chudý, opakující se úkoly. Ale ksakru, mám svého draka, tak co řešit. Rozhodně doporučuji vyzkoušet. Ale bez ovladače, nejlépe Xbox ovladače nedoporučuji. Ovládání sice na K+M dělal někdo, kdo si dal záležet a dá se to hrát, ale jelikož je to port z Xboxu, tak je mnohem lepší ovládat postavu přes něj

P.S: Magie na oheň a minimálně 10 lahviček na zdraví před bitvou:)
    • Hral jsem to kdyz to vyslo, kvuli tematice, ale je to nic moc. Staricky Rune je stokrat lepsi.
      • Veskoslav
        Ten se mi nepodařilo rozjet...Nevím proč, když už to nehodí hlášku, tak naběhne úvodní obrazovka a pak to spadne.
        • Naposledy jsem to hral uz docela davno, ale rozhodne to na win7 chodilo bez nejakych uprav. Pripadne zkus aspon ten rezim kompatibility.
    • Lukass
      Strasna konzolova blbost. Taky se me to nejak vyskytlo v knihovne, ale je to blbost na entou.
  • Tilwaen

Golden Joystick Awards 2013

Opět je to na nás *3*

http://www.computerandvideogames.com/joystick/
    • rancor1223
      To se nedá *1* Tolik skvělejch her, třeba u Indie jsem vůbec netušil. Mark of The Ninja, Gunpoint, FTL a Hotline? No, nakonec jsem dal Mark of The Ninja za tu znovuhratelnost, ale sakra to bylo těžký rozhodnutí *1*
  • fizola
    Kámo, pokial si ty nepochopil sarkazmus v uplne prvom príspevkutak sorry, práve tak som to totiž myslel. Keby totiž hackol PS, tak by všade po svete nebol oslavovaný ako malý hacker, ale Sony by bolo odsudzované, že doručuje *orno až do obývačky, priamo k deťom. Zrejme som to mal napísať tak, ale čakal som že tu ludia pochopia sarkazmus, žial...

Odpoveď pre inkognita nižšie, len nejak to nefunguje a hádže kade tade
    • Ale jo máš bod za výmluvy, ty Roberte. *3*
  • Video: 11 minut gameplay záběrů z Dark Souls III.

Co je na tom oproti předchozím dílům nového, jiného? Nic? A proč to tedy ,hráči' stále kupují? Nevíte? Aha, tak to pak jo. *6*
    • měl jsi napsat prostě, že to vypadá naprosto fantasticky a atmosféra z toho kape, jenže to by sis nemusel pořád hrát na trolla. diskuzního a jeho Skyrim mánii, už jsem myslel, že jsi z toho trapasení vyrostl a ono ne. Jinak rád ti odpovím na otázku: Nový příběh, další dílky do puzzle, nová výzva, nové souboje v pvp, kooperace, pomáhání ostatním, napadaní ostatních světů, prozkoumávaní nových lokací, hledaní zkratek atd....
      • Takže pořád to samé, za plnou cenu... nuda na ntou.
        • From Software nemá konkurenci v level-desingu, v atmosféře, v herních mechanikách, v citu pro detail, v množství odkazů, ve vytváření herního lore. Ve zkratce: From Software nemá konkurenci v herní oblasti, takže zase Hra roku za plnou cenu a to se vyplatí. Za Bloodborne jsem zacáloval nějakých 9 tisíc a klidně bych dalších 9 tisíc přidal, protože je to geniální zážitek na úrovni, která si zaslouží poslední korunu a dle ukázek Dark Souls 3 bude zase pecka. Jo, klidně si nadávej, tvoje škoda...
          • Jojo, jestli jsi za bloodborne zacáloval 9k, tak to jsi jen poblázněnej fanatik bez špetky soudnosti... Každopádně, pro mě to žádna škoda neni, hrál jsem kdysi démon souls (ještě dobrý), a nedávno bloodborne a dark souls 2, je to pořád dokola o tom samém, level design to vážně nezachrání. Vy jste totální blázni že to dokola jen obhajujete... Už jen když se podivám na trailer dark souls 3, nic nového, recyklace předchozích dílů. Abych to přirovnal k mojí oblíbený sérii, Galactic Civilization 3 bych taky nekoupil, recyklujou tam akorát druhej díl, i když to má jiný lore a pár věcí navíc.
            • Jak můžeš vědět, že nemá myšlenku, když jsi to nehrál, kdyby to nemělo myšlenku, tak se např. analýza hry nedostane na Goodreads.com. Celé systém The Great Ones a Nightmares výborně funguje a dává hře fantastický nádech, i když je to je jasná inspirace Lovecraftem.
            • Jasně že vím minimum. Borne jsem hrál jen 9. hodin a pak už jsem to nezvládl... Prostě mě to nebavilo, nic to nenabízí, maximálně šroubovanou obtížnost. Ale stejně tak mě nebaví všude číst, jak je to jedna z nejlepších her všech dob, jak příběh má neuvěřitelnou myšlenku atd atd. Neexistujou horší fanatici než jsou u souls a zaklínače, fuj.
            • to je zase mi expert. Recyklace je jenom Dark Souls 2, jinak každá hra, má co říct i samostatně, Bloodborne je pak nové IP, které přináší spousty novinek a to i v hratelnosti. Věřím tomu, že kdybych tě prozkoušel z Bloodborne, tak víš prd *15*
    • kennyB
      Koupil jsi si někdy herní sérii o více dílů??? Opravdu někdy zůstávám nad zdejší diskuzí nevěřícně zírat *8*
    • MidnighT91
      Nové lokace, nové vybavení, noví bossové. Nové DARK SOULS...
      Btw: Proč lidi furt kupujou AC, CoD, Battlefield, Batmana? Protože je to baví?
  • Drom

Cliff Bleszinski z Epicu propadl hře od konkurence - Bulletstorm.

killzone 3 :D bulletstorm je tak maximalne konkurence mezi polskem a USA, ale je od epicu
  • konecne

http://videocardz.com/56504/amd-announces-radeon-300-series-and-radeon-r9-fury
    FuryX za 650$
  • zpětná kompatibilita

To je takový marketingový trik od MS, který má zakrýt fakt, že nepřivezl na E3 žádné pořádné hry a žádné nové IP na rozdíl od Sony. Navíc ta kompatibilita nezahrnuje všechny hry, ale jen vybrané, kterých je pomálu.

Rozhodně to nemůžeme očekávat, že tohle bude na PS4 a to z důvodu Cell procesoru u PS3, který je tak odlišný od všeho ostatního, že by se to prostě finančně nevyplatilo.

Osobně zavadím(vlastně ani ne) všem, co mají čas hrát staré hry, pracující člověk nestíhá hrát ani ty nové. Bloodborne jsem ještě nedohrál a to samé Witcher 3...
  • Svět Pokémon GO obohatilo 100 nových pokémonů.

Snad je rozdeli spravedlive mezi tech 100 lidi co to jeste hraje :D
    • ringmancz
      lidí to pořád hraje dost, víc než ostatní mobilní hry

a bleskař neovládá základy angličtiny, protože nová 100 ve hře ještě není, zatím leda ve zdrojáku
      • blixa
        Bleskovku jsme smazali, diky za upozorneni.
  • Ahoj, chyběl jsem tu asi týden a neměl jsem přístup k internetu. Přišel jsem o něco? Na BBC jsem slyšel, že sice je E3, ale konkrétní hry tam neukázali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit