-
Rebel Galaxy dorazí na PS4 a Xbox One přibližně v polovině ledna. Obě verze poběží při 30fps.
2016 a 30 fps. *15* A rozlišení je jaké ? Ještě řekněte, že 720p. *1* -
-
Počítač za 10k to taky nerozjede na víc jak 30fps
-
-
By ses divil
-
-
ok tak pošly odkaz, jinak teda vlastně už tak za 8k
-
-
-
Je to fuk... ta hra je stejne po dvou hodinach hrani koncentrovana nuda. Prijde mi to jako by je v pulce prestal ten vyvoj bavit a proste se na to vyprdli.
-
-
Anonymous "hackers"
Další banda idiotů, co se naučila DDOSovat. A oni je nazývají "hackery". *1* -
-
Anonymous "hackers"
Evidentne sis o tom nikde nic necetl, uz toho udelali mnohem vic a navic porad je to vic nez tva nula. -
-
Takže. Používají LOIC - Low Orbit Ion Cannon, což je utilitka pro snadné dosování.
http://en.wikipedia.org/wiki/LOIC
Nejen že nic neumí, ale ještě používají nějaké 3rd party programy. "Koukejte jakej sem hekr. Pustim program, zadám IP a server má problémy! Tyjo, ja sem l33t." A ty jejich videa? Moc se koukají na Death Note a podobné. Ta muzika na pozadí a volba slov jenom podporuje mojí teorii, že je to jen banda idiotů hladovějících po slávě. Zahltit několik serverů, udělat několik "tajemných" videí, u kterých jsem měl problém se nesmát.
Měli by jako hudbu v pozadí použít Power Rangers theme. -
Oh, další pan "evidentně".
"(...)down, presumably due to a DDoS attack(...)"
Navíc všechno ostatní, o čem jsem četl, vypovídá o dosování. Moje nula je víc, než jsem pro to ochoten udělat. Kdybych něco musel udělat, bylo by to sešrotování počítačů té bandy wannabe hrdinů. Chtějí štvát Sony? Fajn, taky je moc nemusím. Ale zatahovat do toho ostatní, to je jen show-off, nic víc. Navíc, pochybuji, že tím cokoliv získají. Kromě problému, ale dobře jim tak.
-
-
-
WoT kod
ahojte, WoT kod ktery je ted ve SCORE se da pouzit i na uz vytvorenem uctu, nebo to jde uplatnit jen pri registraci noveho hrace? diky -
-
na FB Score psali, že i na stávající účet, najdi si to tam kdyžtak...
-
-
40% sleva na Luftrausers
Neda si nekdo? Jedna mi pristala v inventari na Steamu. -
-
Systémové požadavky PC verze Wolfenstein: The New Order odhaleny.
Mohl bych? *3* -
-
Muj nick na steamu je Drasta_CZ tak si me pridej a ja ti to poslu.
-
-
Uz jsem to tomu tvemu kamaradovi predal. Na bronyho byl velice sprosty ale to nevadi. Uzij si to.
-
-
Toho bronyho jsem si ovšem musel ''vygooglit'' abych to pochopil *2* *2*
-
:D Ok
Zněl si tak *1* Něják mi vysvětloval co proběhlo v chatu *2* Díky moc *3* -
-
To byla jenom legrace prece :D
-
-
:)
Nevím,co jsi takový nervózní, jsem mimo ČR a mám náhradní ntb tudíž, jsem požádal o to aby mi to pouze vyzvedl. Každopádně díky za ochotu. -
-
Ja vubec nejsem nervozni :D
-
-
-
-
-
-
KLM
Kdy se konecne odstrani reklama na to KLM??? Kazdy rano na me kouka ten trapak na zidli. Boze... asi sem nebudu chodit nakej tejden, aby se me o nem nezdalo.... silenost -
Dead Rising 3 na PC! (venku)
Zajímalo by mne jak moc náročné to je a jak se to hraje celkové tak šup šup, lidi s rychlým netem at to netahám zbytečně... Predátore? *7* (předně ta náročnost je pro mně důležitá, at to nevyřaduje nic okolo DX11... ). Koneckonců má to své 26gb není nic malého ale ani obřího (snad tam nebudou ty FPS propady jak na XONE - dělající na některých místech hru hodně nehratelnou).
Díky za mínusy, já jen že jsem se zeptal tak díky vždycky potěší... *6* -
-
mam pocit, ze xbone a win8.1 jsou dx 11.2 nebo tak nejak, jediny
-
-
Konzole nemají 11.2, určitě ne plnou hw akceleraci, to nemají ani dnešní PC karty.
-
-
tak nemluvim o hw, ale o sw jmenem dx
http://www.bit-tech.net/news/gaming/2013/06/28/directx-11-2/
kdyz ta hra bude dx 11.2 only, tak si neprdnes ani s kartou, co umi 11dx (ja mam tenhle problem uz u 10) -
-
Ukaž mi současnou jedinou hru, která by využívala nějakou .2 funkci.
-
-
Hybrid mezi dx9-10 ale čisté DX10 to není, nebylo a nebude. Stejně tak jako u X1/PS4 DX11-12 sotva, takže tentokráte souhlas. Řešit DX u konzolý může jen uplný vuuůl. *4*
-
Trochu nechápu co tím chceš říct. Win9 budou DX12 (prý) a konzole tak či tak poběží na DX11. Něco jako teď, kdy X360 běží na DX9 nebo 10? ...
Pro současný konzole je DX11.0 limit. Vlastně pro ně je limit mnohem víc věcí, perou se s fhd, 30fps a dalšíma 5 let starýma standartama, takže řešit u nich DX je celkově mimo mi přijde. -
ja ti nepotrebuju nic ukazovat, ja ti jen rikam, ze ms se snazi tlacit w8.1 i pres dx, a xbone je samozrejme jako loupeznickej nastroj zahrnut
-
-
-
některé PC karty myšleno, konzole v sobě mají starou generaci gpu (oproti stolním)
-
-
-
-
PS4 vs XBOX ONE
Zdravím všechny, pořád platí nabídka možnosti výhry 500 - 2000 Kč za vyplnění mého dotazníku k diplomce. Dotazník je směřován pouze na lidi vlastnící PS4 nebo Xbox One a děkuji každému, kdo je ochoten tomu obětovat svůj čas. *4*
Odkaz: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeso4iTcjkxVVoCDYMogH88CP2fgu8iHTvDZL_61b2aTDSNuA/viewform -
-
Dělat diplomku o něčem tak zbytečném... *9*
-
Ahoj Ondřeji, zdá se mi jisté, že tvoje diplomka využívající benchmarkingovou metodu bude nejen zásadní pro udělení titulu cum laude, ale stane se i mimořádně cenným přínosem pro archiv tvé alma mater. Rovněž cítím v kostech, že vyhraju minimálně tu pětistovku. Můžeš mi prosím poslat zálohu na pivo?
-
-
Počet prodaných kopií hry Call of Duty: Modern Warfare 3 překročil 10 milionů kusů.
To už je na světě tolik hlupáků co se nechali nachytat na tuhle recyklaci? -
-
Počet prodaných kopií hry Call of Duty: Modern Warfare 3 překročil 10 milionů kusů.
jj predstav si a ja jsem jeden z nich:) A nelituji! -
-
Já taky, ale když máš jiný názor, než nejlepší z nejlepších, musíš být přece hlupák :D
-
-
Tady ale nejde o hru jako takovou,styl hry atd.Cele je to o tom,ze z vas tahaji penize za hodne mizerny datadisk(v ramci srovnani s predhoczimi dily),prodavany za plnou cenu.
A vy jim za to jeste dekujete.
Jestli to takhle pujde dal,tak to ,s trochou nadsazky, casem dojde do takoveho extremu,ze v kazdem novem dile bude 5 novych map,4 nove zbrane a budou za to chtiit 60euro. -
-
A? Ty si to stejně nekoupíš, tak v čem je problém?
-
-
-
-
-
Momentálně zkouším WoT a mám primitivní otázku: Jaký máte názor na spotting systém?
-
-
Spíš otázka by měla znít "mám dostatek peněz abych si zahrál" odpověd jistě známe všichni. *4*
-
-
Otazka je jestli zase nejsi trochu mimo...
-
-
To je Wot ne Warthunder ne tak klid. *3*
-
-
Jsem v tieru 3 a zápasy stojí a padají na druhový skladbě a počtu inteligenčně zaostávajících jedinců který nemaj problém to do tebe začít šít když jim jednou zacloníš.
-
-
Absolutni blbost ktera by nikdy nemusela existovat nebyt dementniho systemu artilerii. Doufam ze za to bude nekdo straslive trpet.
-
-
Já se právěže divím že to hráči trpí. Můžeš ho vůbec trefit když ho nemáš spotnutýho? Mám za to že ne, ale radši se ptám, aby nebylo mýlky.
-
-
samo že můžeš :) jinak spotting funguje tak jak má...
-
Muzes ho trefit. Ale nevidis ho takze je to tezky :D Nejlepsi to je samozrejme pro artilerii kdyz vis ze nekdo sedi za kamenem a obcas se rozsviti tak to tam proste lupnes a mas to.
-
-
Já jenom že mi zmizí "z dohledu" o půl metru dozadu do kooce, tak to tam napálim a ono nic. Je možný že se to odrazí kdesi cosi, ale hlava mi nebere když to napalim 5x za sebou do místa kde prostě musí bejt, a když přijedu potom blíž tak stojí přesně tam kam jsem pálil. Jsem v tieru 3 btw, nevim jak je to na vyšších.
-
-
-
Důvod proč jsem s WoT skončil. Opravdu ten spoting systém je naprosto blbě udělaný.
-
-