-
Vývojáři ze společnosti Roberts Space Industries odhalili, že by hra mohla zabírat více než 100 GB
http://bonusweb.idnes.cz/star-citizen-velikost-instalace-klient-misto-na-disku-ppn-/Novinky.aspx?c=A150313_155310_bw-novinky_anb#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box
To bylo šlo. -
Spekulace: Připravuje se oznámení remaku Star Wars: Knights of the Old Republic.
Remake? No tak to zapomeňte přátelé. -
Apple zamítnul aplikaci Steam Link pro iOS.
-
-
https://twitter.com/brendansinclair/status/999817973601681409?s=21
-
-
Tak jsem si poridil Betu Division sam, bude mit nekdo zajem o screeny nebo nejaky videjko nastaveni atd ?
-
-
Videi a screenu mame z Division vsude spousty. Spis rekni jestli je to tak spatny jak to vypada.
-
-
A chtel bych videt ty spousty videii a screenu
-
Uvidime 29.
-
-
-
-
Britský žebříček prodejnosti 24. týdne roku 2013: 1. The Last of Us, 2. Animal Crossing: New Leaf, 3....
aj ked TLOU je božské verim že prvenstvo zostane len do 17.09 kedy na náš trh pride money maker. -
-
Jestli vydrzi na prvnim miste 3 mesice, muzou si piskat *1*
-
-
Dneska mi došel email že jsem byl přizván k alpha testu The flock.
-
-
Já dnes zakopl a polil si kuli tomu celý křeslo
-
-
Tím jsi mě úplně odrovnal !!! :)
-
-
-
DA: Inquisition cz?
Ahoj, mám dotaz ví někdo jak to bude s češtinou v DA 3 při vydání? Tady na webu uvádí že budou česky texty je to pravda? Mně osobně nevadí angličtina spíše jí preferuji, ale přítelkyně a brácha by si to taky rádi u mě zahráli a oni už jsou na tom s angličtinou v podstatě hodně špatně. Děkuji :) -
-
No, nejspíš bude, ale tak počítej třeba za půl-třičtvrtě roku, spíš možná později (můj odhad). Spíš bráchovi a přitelkyni řekni, ať se učí angličtinu či jiný jazyk a nemusí být ve hraní omezováni tím, jestli je čeština či ne (jakože spousta kvalitních titulů přeložená nebyla).
Nejlépe sleduj facebookové stránky RPGčeštiny, kde budeš mít všechny aktuální informace. -
-
No bohužel vlastním předobjednávku na PS 3 a tam nevím jakbych dostal češtinu.
-
-
No, kdybys měl Xbox, tak jeden kluk si občas "půjčuje" češtiny od ostatních uživatelů či dělá vlastní češtiny (teď dělá na češtině pro GTAV) a předělává je tak, aby jely na "upravených" X360, za což se mu platí (kdyby všechno překládal sám, tak neřeknu ani slovo). PS3 se u nás myslím moc lidí nevěnuje, i když neoficiální překladů na PS3 taky pár vzniklo, ale je opět nutnost "úpravy".
Ofiko čeština někdy později na PS3 na 99,9999% určitě nebude, takže buď se naučí jazyk anebo sežeň PC verzi, pokud nějaká čeština někdy vznikne. -
-
Anglincky umím dost dobře, neptal jsem se kvůli sobě. A můj pc už by to neutáhl proto to mám na PS 3.
-
-
-
-
Nebude. Chystá se max. amatérský překlad, ale ten určitě v den vydání nebude k dispozici. Jestli vůbec vyjde.
-
-
Děkuji za info. Tak to tu mají mylnou informaci. A nevíte jak to bude s DA Keep na PS ?
-
-
-
To j sila kdyz sem clovek vleze po dlouhe dobe, Lidi venku je krasne, je leto, a vy se tady furt hadate o h.o.v.n.e.ch. Fakt mazec to tady cist. Bezte radci ven, nebo kdyz uz ste zavisly na PC tak na nem bezte aspon hrat :-)
Jinak to ale vyhral abc ktere si misto PC koupi konzoli *8* *9*
SPOILER POZOR:
Vcera sem udelal v Zaklinaci ten quest s Umou, a uplne me to vyrazilo dech, to bylo jako epizoda s nejakyho hodne dobryho serialu. Fakt mazec, mel sem pri sledovani Yennefer uplne husinu, coz v tom vedru co je mluvi za vsechno *1* -
-
Ty sílo vvenku je hnusně, kytky smrděj a ptáci (ani nezpívají neni divu) přesto tu taky dbatuješ tak jaké pak copak...
-
Venku že je krásně? Ani náhodou. Dneska jsem po týdnu zkusil vytáhnout čumák ven a minimálně další týden se o to radši už ani nepokusím. V tomhle počasí nezbývá nic jiného, než sedět doma u kompu.
-
Mě to povídej málem jsem brečel když jsem Wiedzmina uhrál, i když mi vyšel relativně dobrý konec. Bylo mi to strašně líto, že to už skončilo. *9*
-
-
já jsem se radoval, že ta natahovaná nuda konečně skončila *3* Ten konec byl obvzlášť nudný a trapný.
-
-
Tak mě zas přišel nudný a trapný inquisition a dark souls a to už od začátku.
-
-
-
-
Nezneužívejte žádné Portal díry, kterou v životě uvidíte...
Auu -
Mapa světa The Elder Scrolls V: Skyrim ve vysokém rozlišení.
Otázka zní. Co znamenají křížky? Za měsíc musím prozkoumat.