Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • victor

29. března dojde k vypnutí online serverů pro hry WipEout HD, WipEout HD Fury, WipEout 2048, EyePet, EyePet Move Edition, EyePet & Friends, Killzone 2, Killzone 3, Knack’s Quest a Gravity Rush 2.

Takže Wipeout: Omega Collection bude rázem bez online serverů ? ... Ti jsou ale moc hodní . Půl roku na trhu a takto vymést se všemi platícími :/ Jo v online je fakt budoucnost .....
    • SalemCZ
      Asi tomu neměli dávat název Omega, když udělali Marvel Heroes Omega, do půlroku konec.
    • Řekl bych, že se bude jednat o Wipeout na PS3.
      • victor

Nebo taky ...

Jenže .. Nic jiného , než kompilace dílů z PS3 to není (řekl bych že na grafice se viditelně podepsalo i PSP ač nově jedeme na PS4) , takže těžko říct , zda PS4 verze jede na stejných serverech . No chytřejší budeme koncem března :/ .
  • Bloodborne

Tak nám posunuli Bloodborne, paní Müllerová. Zatím jen o necelé dva měsíce.
    • Dneska to chce mit koule hru radeji odlozit, nez vydat nedodelanou ;) A to cenim.
  • jde ten mod nekde stahnout?: ja chvilku hledal a nic sem nenasel
  • MidnighT91
    Hele co momentálně hrajete? Marně přemýšlím, čím si zkrátit čas než vyjde Dark Souls 2. Jako zabijáka času teď užívám Carmageddon 2 a Infested Planet jenže, to první znám nazpaměť a to druhé mi nestačí. Nějaká doporučení? Klidně i z indie scény...
    • Pilgrim66
      PAYDAY 2 s kamosema a Wargame Red Dragon. Oboje super hry, ktery muzu jenom doporucit.
    • Veskoslav
      Titanfall a zítra datadisk k Diablu III. A až do 13. června nic kvůli škole.

Jinak osobně mě překvapil Thief (když si všechno vypneš) a AC IV. Jinak asi pak už jenom Dota a Trackamia.
    • Nic, jelikož není co hrát, čekám na Dark Souls II jako na smilovaní.
    • Deus Ex The Fall. Pokud se teda smiris s tím, ze se jedna o port mobilní hry, ma to horší grafiku, bugy a nicmoc umělou inteligenci.
      Mne to ale bavilo už jen z důvodů, ze tam prostě jsou věci, které jsem mel rad na Human Revolution (pro mne asi nejlepší hra minuly generace konzoli). Bohužel ale dohrajes tak za 6 hodin i s několika (ne všema) hotovejma vedlejsakama. Pokud mas rad HR, rozhodne zahraj.
    • sr:dragonfall, warlock2, south park stick of truth, mmx:legacy, xcom:ew

samy jednohubky *5*
    • Thiefa bych klidně doporučil, je to fajn hra. Já se teď chystám na Splinter Cell: Blacklist, kterého jsem dlouho odkládal a na zabití času si občas zajezdím v Assetto Corsa nebo se potrápím ve FTL. Nic moc novýho teď neni, tak je čas na pár starších kousků.
    • Zloděje ale nijak aktivně
  • Souhrn reakcí vývojářů na prodej VR Oculus Rift.

No to je Oculusuv konec
  • Social sit

Zdravím lidičky znáte novou sociální sít http://socialsit.com zde můžete zakládat také nové diskuze nebo i skupiny jako na facebooku :-)
    • Pánejo! Založit to o chvilku dříve tak si mohl uchránit Oculus před Fejsíčkem! No nejseš ty Marek? *5*
    • Hanzales
      Tak to je super! Přesně po tomhle jsem toužil! A už tam máš nabito? :)
    • Miserius
      *1* Zajimavy nazev, je to tedy anglicky "společenské sezení" nebo česky síť sociálů? *15*
      • ..spíš to špatně napsal... v jistém místě vynechal písmenko H...
    • Thorar
      http://25.media.tumblr.com/ee84ed19d5f1b1cbdecd05fde38f99aa/tumblr_mgztqjkqsm1qh2o7zo1_r1_500.gif
  • s.t.a.l.k.e.r. na GOGu

všecky tři díly Stalkera na GOGu za mrzkých 15 doláčků
    • Na GOG vychází STALKER "trilogie" a dva dny bude k dispozici se šťavnatou promo slevou.

naky drahy ne?
      • vychází to teď v tý slevě asi stovka za jednu hru, to není zas tak hrozný (pokud je teda nemáš už všechny z časáků ;)
    • Hanzales
      Já akorát pár dní rozehrál zase Call Of Pripyat s Complete modem a labužo. Akurát jdu teď omrknout, jestli natrhnu chiméru, nebo ona mně :) Pak mám ještě pořízen Clear Sky a tam mi tehdy hra s patchema, s modama, bez modu padala na jednom místě (při přechodu do jiné lokace, Jantar tuším) a nešlo jít dál (brr). No a jednička byla taky super co pamatuju. Taky jsem zkusil ten Misery 2.0 a po pár rozehrání to vzdal s tím, že už jsem z HC hraní těžce vypadl :)
    • Inquisitor
      Zrovna týden před výplatou :)
    • KIMCID
      raději bych nového
      • já jsem třeba ostuda a zatím jsem ještě nedohrál ani první díl (jsem zaseknutej na místě, kdy máš doprovodit nějakýho vědce z jejich základny někam a všude kolem jsou zombie, který děsně vydržej a já mám strašně málo munice, ale i tak mi ho skoro hned zabijou, blbci)
        • Veskoslav
          Jantar ne? A jsi ve výzkumné stanici kousek od bývalé posádky vojenských slalkerů, ne?
          • yes, přesně tam... zombácký paka, na dálku buď děsně hodně munice do těla, nebo míň do palice, ale to zase musím blíž a to mě (nebo jeho) mezitím pokosej...

ale dneska to zase zkusím (poslední save bude tak z roku 2010 :D
  • MidnighT91

V červnu se s největší pravděpodobností rozjede Kickstarter kampaň pro získání financí na vývoj Alice...

Něco jim pošlu, další psichadelická Alice by byla super...
  • Amylee.Anderson

Čarodějka Morrigan z Dragon Age zachycena na cosplay fotografiích.

To je docela dosti staré...
  • Lukass
    Ta recenze na toho Zaklinace neni vubec spatna, konecne nekdo kdo to napise na plnou hubu, a neprehlizi chyby hry. Par vytek k ni mam ale rekl bych ze celkem objektivni recenze.
    • Ten web jsem dnes objevil poprvé, člověk to musí nějak zviditelnit.
    • Objektivní recenze *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit