Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

The Crew -Wild run beta

UCRUK728W7ZZ
    RAQMMWHZG62V
    P9UCIYBT2AUV

Vypněte si Capslock (Příspěvek obsahuje příliš mnoho velkých písmen (vypněte si CAPSLOCK)) Jo takové hovadiny se tady řeší.....
    • ringmancz
      bež se učit nebo něco hrát...
  • Veskoslav

Druhé Vánoce

Thrustmaster HOTAS Warthrog Flight Stick

Včera přišel do práce na testování:-D Poprvé jsem viděl, jak se o to dva chlapi věku mého otce pomlátili, aby to mohli odzkoušet na poslední generaci her a simulátorů. Kdyby to nestálo takové nekřesťanské peníze, tak bych si to i pořídil.
    • Miserius
      Co vam hrabe lidi? Pokud se to tyka her nebo cehokoliv okolo vypocetni techniky tak at si sem kazdej pise co chce, cist vas to nenuti...
    • To jsme opravu potřebovali vědět, že to je v bleskovce. Příště zde bude "koupil jsem si nové trenky"

Když už, tak Saitek X65F
      • Veskoslav
        Pokud vím, tak je to herní periférie a možná by ses divil, ale možná někoho bude zajímat, jak to funguje či jestli to odpovídá ceně. A to, co jsi sem dával je sice moc pěkné, ale za to mám dva Thrustmastery.

A pokud nevidíš rozdíl mezi "trenkami" a koupí jednoho z nejlepších josticků na trhu, tak je mi Tě upřímně líto.
        • Někoho bude určitě zajímat, že si někdo koupil joystick. Anebo vlastně ani nekoupil, tedy ta zpráva je na nic.

Kdyby to bylo nějaké novince a napsal jsi dojmy, tak by to mělo alespoň informační hodnotu i když nevím, zda by to patřilo do bleskovek. Spíše do HW fóra, kterých je dost.
          Chápu, že chceš neustále sdílet dojmy ze všeho co tě v herní branži potkalo a nutnost vykřičet se je tak velká, že je problém to zvládnout ale zde na to není vhodné místo. Doporučují armádu spásy, kde lze potěšit slovem lidi ve špatné situaci....
          • Veskoslav
            Jelikož to včera přišlo a s tím, že jsem defacto "děcko" oproti ostatním, tak těžko popíšu hned jaké to je. A do Bleskovek? Možná sis nevšiml k čemu slouží Bleskovky a co je bleskař za "zvíře". A Armáda Spásy? Vážně? No myslím, že ty máš pro změnu potřebu všechny okolo poučovat.
            • Poučování má smysl a lze se z toho poučit.

Sdělování toho, že jsem něco viděl co již bylo mnohokrát viděno smysl nemá, protože to není ani nic vzácného a ani zde není pouze komunita virtuálních pilotů aby ti to v mnoha stránkovém tématu ocenila a poděla se s dojmy jak oni viděl něco podobného!

- Bleskař je možná zvíře ale dodržuje smysl bleskovek. Krátké novinky i když někdy vtipně zkomolené. Ano lidé jsem dávají například klíče na hry ale to je prospěšné, někomu to udělá radost a není to psáno jako podmět k dlouhým reakcím.
  • SA-reg

Square Enix oznámilo RPG s názvem Bravely Default: Flying Fairy pro 3DS.

Vidím, že jste nahodily zprávy z dnešní Nintendo konference. Já vstával a sledoval livestream. Zítra ráno si dám i Sony.

Jinak Bravely Default je fakt super jméno... *12*
  • Jack1947

Betaverzi multiplayeru Call of Duty: Black Ops 3 mohou majitelé PC a Xbox One vyzkoušet od 26. do 30. srpna.

To si zajisté nenechám ujít *3*
    • Dobre vedet.
  • :D

tohle je masakr... :D http://www.reviewsonq.com/2011/04/kevin-butler-parody-pokes-at-psn-outage/
  • ucho

HWS

Stacking: https://www.humblebundle.com/gift?key=HeFtCKGBfPHDDnk3

Paranautical Activity: https://www.humblebundle.com/gift?key=KDVPSGFknSwkWbez
    • Joshua
      diky za para...
  • masakr

http://bonusweb.idnes.cz/star-citizen-problemy-06m-/Magazin.aspx?c=A170627_092156_bw-magazin_srp

největší herní tunel historie.
    • Mart9
      Ten projekt ještě žije? *1*
    • nekromant33
      Zajímavej názor. Ničím nepodloženej a těžko prokazatelnej, ale zajímavej.
  • Lukass

Cau,  mel bych dotaz na Gogu je ve sleve Divinity Original Sin:Enhanced Edition,  jak je to s cestinou?  Pry je ofiko ve hre je to pravda? 

• solomon.short

Ano, ceske titulky jsou primo ve hre. Vzdyt je to i napsano primo na karte hry na GoGu

• Lukass

Aha to sem si nevsiml,  dik za odpoved.  Tak super hned to dneska koupim. 

• MidnighT91

Sony a Guerilla Games se rozhodli vydat (už) příští týden na PSN free-to-play verzi multiplayeru...

To je od nich hezké, pokud to teda nebude omezené na dva levely...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit