-
Díky modderovi si teď můžete zahrát první Far Cry v HD texturách.
Jako vážně? Asi bych měl zajít na oční :D
-
Několik odlišných ras z univerza Mass Effect v rouše Evině.
redtube je lepší varianta -
Pro majitele Battlefield Premium dnes vyšel balíček s novými kamuflážemi pro zbraně a vojáky...
Ja to cele skratka nechapem. Poctivo som si v novembri zakupil BF3, nasledne B2K, naposledy aj CQ. Napriek tomu, samozrejme, EA prisla s "uzasnym" Premium uctom, ktory zvyhodnuje hracov. Pytam sa... PRECO? Som snad ja, staby platiaci zakaznik, horsi, nez ti, co si teraz kupia Premium? Ak sa napr. aktivuje Double XP, tak "bezny hrac" to ma na par dni, ale Premium napr. na cely tyzden. Ak sa chcem dostat na plny server, tak ako "bezny hrac" mam smolu, pretoze Premium user sa tam dostane skor. Ktory d3bil v EA vymyslel tento marketingovy nezmysel? Mam dojem, ze BF3 je posledna hra, ktoru som si od EA poctivo zakupil. Pri ich "non-user-friendly" pristupe si uz ani dalsiu financnu podporu nezasluzia, smradi. Du blejt, velebnosti... *11* -
-
No, hlavním plusem Premia je, že ušetříš za DLC.¨Celkově tě totiž Premium vyjde na poloviční cenu všech DLC. Jenže lidi jsou hloupí a nespočítají si to, takže tam musí být ještě spousta serepetiček navíc, který produkt prodají - v tomto případě přednostný přístup k DLC, přednost ve frontách (tu bych jako majitel Premia oželel, přijde mi to jako velký podraz na majitele pouze původní hry), kamufláže,...
-
-
Pro majitele Battlefield Premium dnes vyšel balíček s novými kamuflážemi pro zbraně a vojáky...
Ano, uznavam, ze pri kupe Premium (ak teda clovek este nevlastni ziadne DLC, co je praveze moj pripad - mam uz B2K aj CQ) sa jednotlive DLC oplatia viac. Lenze... Pozrime sa na to takto. Okrem Armored Kill, o ktorom je uz vseobecne zname, co bude jeho naplnou (a je to zaroven DLC, na ktory este skutocne tesim), su informacie o zvysnych dvoch DLC absolutnou zahadou. A tak mi napada... Preco platit za Premium, ked vobec dopredu neviem o com tie zvysne datadisky budu? Pritom podotykam, ze veci typu "kamuflaz navyse" alebo "psie znamky k dobru" rozhodne nepovazujem za pridavnu hodnotu k samotnej hre. Primarne ma irituje fakt, ze EA sa skratka rozhodli zvyhodnovat Premium userov bez ohladu na to, ze ostatni hraci si za hru taktiez poctivo zaplatili. A v konecnom dosledku i za tie ich DLC. Kde je tu nejaka spravodlivost? Avsak... pri EA by som zrejme spravodlive riesenie situacie hladal zbytocne, zial. *7* -
-
Já ti nerozumim. Ty nejdřív napíšeš, že "veci typu 'kamuflaz navyse' alebo 'psie znamky k dobru' rozhodne nepovazujem za pridavnu hodnotu k samotnej hre" a pak napíšeš, že premium hráče zvýhodňujou. Já teď hraju BF3 vážně jenom občas, ale když jsem o tom mluvil s kámošem, co má premium zaplacený, tak nic speciálního, až na nějaký doublexp víkendy, nedostal. Pokud teda za hroznou výhodu nepovažuješ jinej design nože a takovýhle věci. Já osobně jsem nikdy neměl pocit typu "ku*va teď mě zabili jenom proto, že maj premium a já ne". Prostě je mi to celkem fuk a až to uznám za vhodný, tak si to taky zaplatim, protože se to pro mě vyplatí víc, než kupovat DLCčka samostatně.
-
-
BF3 sice nehraju a s pristupem EA asi ani nebudu,ale jako podraz bych bral uz jen fakt,ze premium hraci jsou zvyhodnovani ve frontach na servery. Proc?
Kdyz ma nekdo v planu si poridit vsechny DLC,tak se mu premium vyplati,pro ostatni,kteri si vybiraji to uz tak jednoznacne byt nemusi.
At si premium hraci maji krom levnejsich DLC navic bonusy jako kamuflaz vojacku a podobne kravinky,ale uprednostnovat je pri cekani ve frontach a podobne veci by tam nemeli co delat.
Ti co maji pouze zakladni BF3 si za to prece zaplatili uplne stejne,jako vsichni ostatni,tak proc by meli byt znevyhodnovani?
Neni to sice zadna katastrofa,ale ja jako zakaznik bych to vnimal prece jen jako podraz a tak pocity Ondrewa docela chapu. -
-
ta skutečná a jedinná výhoda Premium účtu je v přednosti ve frontách ... to je vše
-
-
-
-
-
-
Počkat, to mi fakt chcete říct, že Fallout 4 má FOV 60 ? :D Já si říkal, že to vypadá jaksi klaustrofobicky *1* Teď upřímně lituju lidi s konzolema, kteří si ani tohle nemůžou změnit, ta hra má co dělat, aby udržela 30fps v takové nic moc grafice, to je masakr a ještě je tam takový FOV jako bonus.
-
-
lidi s konzolemi dostali FOV, ktery lidem vyhovuje u televize nejvice... vyvojari nejsou hlupaci a moc dobre si uvedomuji, co tam nastavuji.
-
-
Tak hlavne cim vetsi FOV tim vetsi potrebujes vykon, takze ano vyvojari moc dobre vi co delaji, ale na hrace pritom opravdu nemysli :-)
-
-
nesmysl. to by vyvojari museli byt matlaci. zjisti si neco o grafice ;)
-
-
-
fov si muzes zvysit v nastaveni launcheru
-
-
Pokaždé jiné jméno, stále stejne zvratky.
-
-
Už ti někdo řekl, že tímto přístupem se tvé argumentační schopnosti nezlepší ?
-
-
60stupňový úhel je na konzolích vzhledem ke vzdálenosti od obrazovky celkem přirozený, v tom problém není. Horší je, když to beze změny převedou na PC, u kterého má člověk k monitoru mnohem blíž.
-
-
Ale notak, co je na tunelu přirozeného? Nehledě na to, že každý má jinak velkou TV a rozdíl mezi vzdálenostma od ní je mnohem vyšší. Jsou lidi co čumí na 50" z metru a lidi co čumí na 32" ze tří.
-
-
Může ti to degradovat dojem z prostoru, může to na tebe působit klaustrofobně, ale objektivně menší úhel u konzole odpovídá reálné vzdálenosti (reálnému pozorovacímu úhlu). Dá se to dost jednoduše spočítat, ale možná bude názornější praktický test. Sedni si k monitoru do obvyklé vzdálenosti, vezmi do ruky tužku nebo pravítko, zavři jedno oko a tužku nastav vodorovně před obličej do takové vzdálenosti, aby přesně od kraje ke kraji vyplnila horizontální linii obrazovky. Zafixuj si druhou rukou vzdálenost tužky od obličeje a posaď se s ní do křesla, ze kterého normálně sleduješ televizi. Pokud nesedíš extrémně blízko, tužka bude daleko přesahovat okraje televize. Proto ta potřeba rozdílného FOV u hraní na PC/konzolích.
-
To těžko, tunel je tunel, ty uplně ignoruješ velikost uhlopříčky vs vzdálenost očí. Spousta lidí má TV ve stejném zorném úhlu jako monitor, zvlášť dnes, kdy je moderní mít co největší TV a sedět u ní co nejblíž.
https://www.youtube.com/watch?v=8G7wKzDoUMY&feature=player_detailpage#t=62
malý FOV je prostě klaustrofobie a degraduje to dojem z prostoru. Dost dobře si vybavuju třeba hraní BF3 na Xboxu, pořád jsem měl pocit, že tam chybí kus obrazu a je jedno, jestli jsem si k TV sedl blíž nebo dál. -
Úhel, který zabírá televize od člověka hrajícího na konzoli, je v průměru mnohem menší než úhel okupovaný monitorem před člověkem sedícím v obvyklé vzdálenosti při hraní na PC. Tenhle rozdíl je hlavním důvodem odlišného FOV pro komfortní hraní na konzolích/PC. Zjednodušeně - co vnímáš na PC jako tunel, působí na konzoli z větší vzdálenosti přirozeně a pohodlně.
-
-
-
-
-
-
Mnoho hráčů The Witcher 2 (Zaklínač 2) volá po zlehčení obtížnosti prvního bosse.
Ti dnešní hráči jsou opravdu neschopní. To co je dnes vydáváno za vysokou (hard) obtížnost, byla ještě před deseti lety obtížnost easy. -
Sony se zajímá o autostereoskopický (zkrátka nepotřebujete 3D brýle) displej, který nabízí...
http://www.youtube.com/watch?v=9oqJqZzk2Sc&feature=player_embedded
Zde je video jak to vypada :) Aby si někdo nemyslel že to bude jak v kině :D -
-
Tohle je víc jak 2 roky staré. Novinka bude o něčem jiném (doufám).
-
-
David Brevik (Diablo, Marvel Universe Online): „MMO žánr uvízl v zajetých kolejích prostých...
Bože, to je zase po dlouhý době pořádnej blábol. WoW je ta největší a nejsprostší vykrádačka MMO co vyšly před ním. -
ten jejich znak je tak ale vyobrazen moc hezky
-
Gamestop: V Kinect kiosku běžela prezentace PS4 titulu Killzone: Shadow Fall.
To už Microsoftu nestačej vlastní hry, že se musej prezentovat konkurenčníma? *1*
Ale teď vážně. Za tohle Microsoft asi nemůže, za to může ten, kdo to v tom Gamestopu pouštěl. Ale je to celkem vtipný, vzhledem k současným událostem. *15* -
Obrazem: Grafické srovnání PS3 a PS4 verzí hry Uncharted.
Vždyť to vypadá stejně škaredě :( Všimněte si, že na PS4 je to navíc rozmazany ! na PS3 ne, jak je to možny tohle? Drobná změna je jen v postavách a i tak minimální, to je teda velká bída. Ty remastery jsou už jen na oko. -
-
ta rozmazanost bude dano hloubkou pole...jinak se to porovnavat moc neda, kvalita obrazku je nevalna, takze dost zmen nemusi zrovna vynikat...ale fakt je ten, ze krom remasteru toho nemaji konzole moc nabidnout
-