Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marquis

Další díl série Zone of the Enders dostal název Enders Project. K dispozici jsou první artworky.

To je škoda, protože ZoE je jedmo z nějvětších zklamání, které jsem mezi hrami zažil? Zápletka je sice fajn, ale je podaná naprosto stupidně a obsahuje ty nejnesmyslnější dialogy, které jsem kdy viděl. A hraní je nehorázně stereotypní. Doufal jsem, že tu sérii zabalej a zapomenou na ni...
  • M&M VII

beta skončila, hrál jsem všechny mapy na heroic obtížnost, paradni hratelnost. Ted už jen vydržet až vyjde plna *13* Nj to bude dlouhejch par tydnu. Po delší dobe se zase teším na nejakou hru
    • Chim
      Fakt je to tak dobrý? Mě to podle screenů přijde zase jako nehorázná pí*ovina. Dá se to nějak přirovnat k nějakému předešlému dílu?
      • nechápu jak podle screenu mužeš hodnotit hratelnost. Predešle dily jsem nehrál takže nevím, jedine šestku a tohle je jiný. grafika je paradní, pravda je to takove sluničkove, nekdo by to rad vice realisticke a temne, ale to je vec preferencí. beží to na unreal enginu
        • Chim
          ...pravda je to takove sluničkove...

No právě. Ale tak možná tomu šanci dám.
          • To ja teda ne. Nachytal jsem se u petky a sestky a potreti uz tu chybu proste neudelam.
  • Joshua

Broken Sword 2: The Smoking Mirror

..........................07DAB-CF3N7-BTTPQ
  • Hello Games (No Mans Sky) maj vyplavený studio *9* https://twitter.com/hellogames
  • jakubc
    Máte někdo zkušenosti s DSR od Nvidie? Mám teď trochu přebytek výkonu a velký displej, takže bych ocenil zlepšení obrazu, které by měl supersampling přinést, ale zapnu to v ovladačích, v geforce experience a dokonce i ve hře si můžu 4K a další vyšší než nativní rozlišení zapnout, ale na hře se to neprojeví, maximálně se mi zmenší overlay Steamu.
    • Kravicka
      Normalne v Nvidia Panelu zaskrtnes DSR faktory Xx na 4K a nastav si DSR vyhlazeni na 10% to mam ja a je to podle me nejlepsi. Jestli jsi to dal na 100% jakoze antialiasing tak to bude tim, je to spis sila bluru/k 0 sila zaostreni.

Pak ve hre normalne zvolis 4K rozliseni a jak se ti zmensi steam UI tak to funguje.
      • jakubc
        Vyzkoušel jsem to na Dragon Age Inquisition a tam to funguje skvěle, ze 100 fps mi to kleslo na 30, ale musím říct, že obrazová kvalita je úplně neskutečná. Rozdíl mezi native 1080p, tím 2x vyšším (podivný číslo) a 4K je vždy naprosto markantní (hádám, že DAI bude asi případ, kdy DSR hodně pomůže a spousta her se takovému vylepšení nepřiblíží, nebo to může být rozměry mého "displeje", na kterém je už i přirozeně z blízka docela vidět rastr...).

Zdaleka nejlepší obraz je ve 4k při vypnutí všech vyhlazování (to jsem původně zapomněl vypnout, proto jen 30 fps) a při lehoučkém snížení detailů, aby to jelo na 60+ fps (jen snížení na HBAO a High stíny), pak je to graficky úplně jiná hra.
        • Downscale z 4K, respektive vyssiho rozliseni na FHD je prakticky nejlepsi fullscreen anti aliasing co existuje. Proto se to nemusi s jinyma typama AA, ktery mu do toho pak zbytecne kecaji a nevypada to tak dobre. A samozrejme protoze renderujes v 4x vyssim rozliseni tak potrebujes mnohem vyssi vykon. Ale poznat by to melo byt vzdycky.
          • jakubc
            Vím, jak to funguje, jen jsem ten AA vypnout zapomněl. :-)
            Jinak ano, znát by to mělo být, ale teď jsem zkoušel třeba to Diablo 3 a tam opravdu extra velký rozdíl není, zatímco v DAI to opravdu vypadalo jako obraz ve výrazně vyšším rozlišení - jasnější, ostřejší, detailnější a bez zubů.
    • Jsi si jistý, že se to neprojeví? Ono je to poznat, ale není to tak brutální vizuální rozdíl, já v dsr hraju akorát diablo 3 ale rozdíly abys hledal pomalu lupou
      • jakubc
        Poznal bych to na frameratu. :-)
        • No někde jsem četl, že pokud máš gsync monitor nebo karty ve sli, tak máš smolíka, víc mě nenapadá
          • jakubc
            No já fakt nevím, možná jsem to měl zapnuté od začátku a vypnutí se neaplikovalo, protože teď koukám na nějaké benchmarky mé testovací hry DX:HR, a i na slabších kartách to má vyšší FPS, než jakých jsem dosahoval já, ještě budu muset pořádně protestovat, ještěže bude víkend.
            • jakubc
              Jj, to jsem přesně udělal, ale předtím i potom byl framerate pořád stejný, tak nevím, otestuju znovu a lépe, díky. :-)
            • Lukyz
              Mrkni sem stačí to zaklikat v Control Panelu a NV Experience už pak nepotřebuješ, ale i tak jsou hry, které ti nedovolí vyšší rozlišení zvolit.

EDIT: Nejde dál reagovat, tak to dopíšu tady - nainstaluj si MSI afterburner, nastav si OSD, spusť klasicky FHD a podívej se, jak je velký font, pak nastav vyšší rozlišení a pokud ti bude font připadat menší, tak máš vše ok. Navíc DE:HR je na test vyšších rozlišení špatná hra, úplně nebo možná vůbec to nefunguje. Historicky jsem tím chtěl řešit mizernej anti-aliasing, ale na detaily už si nevzpomenu.
  • Parádní akční hra Shadowgun pro iPhone/iPad od českého týmu Madfigner Games je v rámci Vodafone...

.... to je super ne ? .... opravdu skvela hra za mene nez si autori zaslouzi ....
  • Quake 4

[General obtížnost] Jsem sice tak trochu sto let za opicema, ale na to jebu, protože přesně takhle si představuju čistokrevnou FPS dle mýho gusta. Velký zbrojní arzenál, různorodí nepřátelé, z nichž na každého platí lépe jiná zbraň, jednoduchý, ale měřítkem obrovský level design od čehož se odvíjí i dlouhá herní doba.

... a já se ptám: proč už se takovéto hry nedělají? *13*
    • Spades
      Protože Quake pro-gameři jsou židi a nechtěli si kupovat nové kompy aby hráli kompetitivně Q4. Z toho důvodu se všichni vrátili ke Q3 a id si řekli, že nemá smysl dělat novou kompetitivní střílečku, když stejnak lidi budou hrát Q3. Tak umřeli kompetitivní FPS.
      Resp umřeli až s UT3, ale UT3 bylo sh1t ve srovnání s UT a UT04, oproti tomu Q4 je vybroušené Q3.
      • Veskoslav
        Q4 je vybroušená Q3? Takové vtipy se jen tak nevidí. Quake 4 dopadl stejně jako Doom 3. Očekávání obrovská a nakonec průměrné hry..
        • Ty sice o průměrnosti ledaco víš, ale ke hrám se moc nevyjadřuj. Doom 3 skutečně průměrný nebyl. Naopak bych se nebál říct, že nakopal i jinak zajímavýmu HL2.
          • Já teď hraju Dooma 3 RoE a nechápu proč udělali ty koridory tak uzke a levely takové stisnené.
            • C-BEAM
              Karl: pevne verím, že v D4 budú levely zase otvorenejšie ako v Doom2 a dúfam, že sa vráti to veškeré gore prvých dielov a hlavne aby nepriatelia nezmízali ale zostali ležať na bojisku v kalužiach krvy a vnútorností... ideálne v štýle Brutal Doom a spolu s dobrým enginom by som sa konečne dostal na herný olymp fps hier.
            • Draken69CZ
              Atmosféra?
          • Ty taky nehul *7* Doom 3 to s HL2 tenkrát projel na plné čáře.kak u recenzentů tak u hráčů.navíc Q3 byl vždy primární MP hra Quake 4 je primárně SP hra ty průměrňáku.občas použíj něco jako mozek.
            • Doom 3 byl HW nenažraná mrcha běžící na OpenGL . Naprotu tomu HL2 byl dějově průměrný , ale běžel na většině soudobých sestav .... takže se nerdivme že HL2 má tolik obdivovatelů ;)
            • he/he

Zajímavý nazor, ale ja mam presne obraceny. Doom 3 byl proste nudny a monotonni. Cela hororova atmosfera byla postavena na naskriptovanych lekackach a nemoznosti mit baterku a zbran. Takze po par hodinach jsi pomerne bezpecne poznal kde na tebe co vybafne a zbyla jen pozvolna akce. Sice to vypadalo fakt paradne a snad i lepe nez HL2, ale ten byl mnohem zabavnejsi a rozmanitejsi.
            • Zapni radši účet, hrdino. HL2 není sice kakastrofa, ale je tak trochu přeceňovaná věc, kakože páčidlo, Valve a fyzika, ale jinak nic, čím by Doom 3 tak suveréně mohlo převálcovat. Doom 3 je prostě z toho roku nedoceněný vítěz - vynikající hororová atmosféra, výborně vypadá i dnes, promyšlenost a skvělá hratelnost, člověk se nenudí od začátku do konce. To mi vesměs u HL 2 chybí. To, že někteří hráči čůrají extází o HL2 jako historicky zhmotněné dokonalosti, to zase takovou roli nehraje, takoví obecně poznaj lejno, co se týče skutečné kvality.

O kveikovi 3 a kveikovi 4 jsem vůbec nehovořil, tak nevím, kak to má co dělat s naším rozjímáním.
          • C-BEAM
            Doom3 bol rozhodne nadpriemer, poctivá fpska s dlhým herným časom až samozrejme na známé nedostatky. Ale Q4 vs Q3 čo do multiplayeru je ako pokus urobiť dokonalú gulu ešte gulatejšou... to sa proste nemohlo skončiť dobre. Single v Q4 bol OK.
      • C-BEAM
        " Q4 je vybroušené Q3."

jo, vybrúsená k dokonalosti asi ako keď sa istá Cecília pokúsila reštaurovať jednu fresku z minulého storočia.
    • Jack1947
      Protože si lidi vybrali ne? moýná možná se tahle doba vrátí jednou s DOOMIV... možná. Pro někoho byl QIV už počátek doby která předcházela téhle tedy majnstrýmu.
  • EA se rozhodlo poskytnout herním serverům review verzi Medal of Honor Warfighter až v den vydání...

Není pravda. Člověk z 4netplayers.de testuje už několik dní.
    • testování není recenzování
  • Muze mi nekdo prosim napsat jediny duvod, proc je na Steamu nejprodavanejsi hra uz par dnu ARK: Survival Evolved? Vic prodeju nez CS, Witcher 3, GTA V a Batman.. wtf? Pritom jsem o te hre vubec neslysel *1*
    • Veskoslav
      Protože survival s dinosaury? A mít osedlaného T-Rexe není k zahození, když se ti to podaří.
    • Protože Twitch
  • Cosi
    Jaktože dnes nevycházejí bleskovky?
    • to it nestačí ty co lítaj venku ? :)
      • Tak, tak - bleskar ma praci jinde ; )
        • Cosi
          Počkat, jaktože se tu najednou objevilo několik bleskovek s rozdílnými časy. Tady si ze mě někdo dělá srandu. To jsem jediný kdo do 20:00 neviděl za dnešek ani jednu bleskovku?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit