-
Rozhodnuto! Pokud si budete chtít zahrát Dark Souls: Prepare to Die online, službě Games for Windows...
hmm, ale jenom pro online hru...je to tak na puli cesty. -
Pokud budete mít při hraní Destiny 2 spuštěnou cheat aplikaci pro jakoukoliv hru, obdržíte ban.
Takže hra bude šmírovat, které aplikace mám spuštěné a hlásit to? Není to už víc virus než hra? -
-
Nedelaji neco podobnyho proti-cheatovaci aplikace uz docela dlouho?
-
-
To nevím, je to možné. Ale používání takových proti cheatovacích aplikací je stejně špatné řešení problému. Správně by autoři měli serverovou a klientskou část hry napsat tak, aby podvádět neumožnila. Nicméně rozumím, proč to nedělají, by jim explodovaly servery, kdyby museli analyzovat všechny akce, které hráč dělá. Tenhle status quo, kdy rozbité hry stejně sypou hromady peněz, nenutí vývojáře v jejich přístupu cokoliv měnit.
-
-
Nejenom to ale spíše se divím ( i když jak se to vezme) že si to neumějí nějak líp ošéfovat na placené hře ostatně U F2p se to dáý čekat ale když si něco koupíš a to se dříve říkalo jakej je Punkbuster na pííču. Kde sme ted *7*
-
-
Delaji to dlouho, ale nebanujou, kdyz clovek zapomene onlinovku na pozadi a pusti si cheat engine a podobny veci, tak to tu hru proste jen vypne s hlaskou, ze to zjistilo nepovolenej software. Banovat za to je podle me uplnej overkill.
-
-
To bezesporu když kolikrát tyaplikace ANI nijak nesouvisejí se hrou. Což těch případů je spoustu řekl bych že to je leností vyvojářů... udělat ochranu která jednak nwebude dělat psí kusy anebude automaticky považovat za škodné neškodné aplikace.
Jenže Cheat engine je bohužel hojně využívané pro online podváfění... nejdřív by si měli zamést před vlastním prahem. -
-
Jasny a tebe zavrou za znasilneni. Protoze mas nastroj. Mozna. *15*
-
Co se stane, když vezmu zdrojové kódy cheat enginu, udělám pár úprav, změním jméno a překompiluju. Rozpozná to ta hra i potom? Rozhodně tohle je způsob ochrany proti podvádění, který je strašně neohrabaný a každý, kdo tomu trochu rozumí to snadno obejde.
-
-
Tak jak píšeš, je jedno že by tohle používali v singleplayeru čistě pro zkušební účely.
-
-
-
-
Zaprvy. A zadruhy ti nikdo nevrati hru/prachy kdyz to udela false positive. Ale hraci si stejne nechaji kalet na hlavu a budou to kupovat.
-
-
-
John Carmack: „PC je řadově mnohem silnější než konzole.“
chybi tam dlouhe "a" v "radove" (me toho chybi jeste vic, ja vim :)). -
Víte že...
Bude zachvíly v kinech film na motivy Dead rising? konkrétně za dva dny... http://www.imdb.com/title/tt3816458/?ref_=nv_sr_1
Podle mně zombíkáren není nikdy dost takže by to nemuselo dopadnout nejhůře, když to bude slušná vybijená, zároven ne úplná ostuda téhle hororové trilogie. *4* -
-
To nemůže být špatné, když tam hraje i Tomík Zvelebil.
-
-
Náhodou tenhle je docela dobrej herec...
-
-
Já vím, že jo. Vede i nějaké herecké kurzy. "Hrajeme s Alim" se to myslím jmenuje.
-
-
*7*
-
-
-
-
-
PS4 dotaz
Na Storu je teď hra Thomas was alone zdarma, tak jsem to koupil. Každopádně na PS4 to v seznamu koupených věcí ukazuje u hry vpravo dole zámeček. Co ten zámek znamená? Klikl jsem na instalaci, zahlásilo to něco že nelze, u progress baru byl křížek. Něco jsem poklikal na ovladači a začalo se to instalovat. Teď je hra nainstalovaná a zámeček tam není. Každopádně ten zámeček nechápu. -
-
Počet prodaných kopií hry GTA V překonal 80 milionovou hranici.
Zamecek znamena, ze mas domaci vezeni a nemuzes ven, dokud si neuklidis svuj pokoj. -
-
Větší ucho než tady ucho z něj stejně nemůžeš udělat :D
-
nechceš to zkusit trochu lépe? snad nevěříš tomu, že to bylo vtipný. děláš tu ze sebe jen osla ;)
-
-
-
Na PlayStation Network si odedneška konečně můžete změnit jméno. První změna je zdarma, další budou zpoplatněné.
Toto trvalo, já když mi někdo ukradl účet to musel vyřešit tím že jsem smazal účet a založil znova
-
Milujete X360 gamepad? Pak pořiďte Vaší přítelkyni tuto podprsenku!
Je fakt , že tohle je snad jediný případ , ve kterém bych nepreferoval tvar DualShocku .... -
Jediná sportovní hra od EA, na kterou se těším...
http://www.ign.com/articles/2014/04/07/bruce-lee-joins-the-ea-ufc-2014-line-up -
-
Snad to nezmrsej. Poslední ufc je famozni
-
-
Doplnění bleskovky: 17:00 Hráči, kteří si stáhli Dark Souls III přes japonský Xbox store nemohou do 12.4. hrát multiplayer a stahovat patche
Pouze hráči, kteří mají hru v angličtině, tedy si ji přepnuli do mezinárodní verze, nemohou využívat online funkce a stahovat aktualizace, pokud vlastníte japonskou kopii, nebo hrajete v japonštině, tak vám multiplayer funguje a aktualizace taky. -
-
Už se ví co bude v rámci Season Pass?
-
-
2-3 DLC max ?
-
-
ještě doplním, co jsem četl, že nějak první půlka bossů by měla být v základní verzi 1.00 nerfnutá...
-
-
Pokud vím tak toto je jenom spekulace, protože první tři bossové jsou lehcí.
-
-
Asi jo. Ale na málo hp si stěžuje spousta lidi na redditu
https://www.reddit.com/r/darksouls3/comments/4c1m3q/more_difficult/ -
-
Oukej, otestováno. Bossové v neopatchované Xbone verzi mají přibližně o 20% méně HP než ve verzi 1.01. Ve verzi 1.01(Press PC, japonské PS4, všechny verze vycházející 12.4.) má první boss okolo 1050 HP, v Xbone verzi(1.00) okolo 800. Jinak příšery mají asi o polovinu menší poškození v 1.00 než v 1.01, otestováno na chlápkovi s katanou proti deprived.
-
Snad opraví i miracles.
-
-
-
-