-
Odložení Rayman Legends je přece jenom k něčemu - přibylo 30 nových úrovní a několik bossů.
To rika ten pravej ty vole *1* .. Co tu teda dela ta jejich supa dupa awesome AC serie? -
GeForce GTX Titan X: nejvýkonější grafický čip v testu
http://pctuning.tyden.cz/hardware/graficke-karty/33839-geforce-gtx-titan-x-nejvykonejsi-graficky-cip-v-testu?start=1
To je karta! -
-
Na tu cenu teda ten vykon rozhodne neni az takovej masakr...
-
-
Je to sraččka, cokoli nad 20k je sraččka... ale nějakej machr co se nevyzná koupí aby stím neuměle zkoušel machřit. *7*
-
-
Protoze na to nemas?
-
-
To jo no, spíš to je pro lidi co nemyslej a chtěj mít bezdůvodně jen to nejlepší...
-
-
-
-
-
For Honor beta
Jestli jste se přihlásili do bety, tak by jste měli mít na mailu potvrzení. K dispozici je preload o velikosti 18 GB. Beta začíná 26.1 15:00 -
Mohl sem si tech her vzit nekolik, ale copak potrebuju nejaky novy hry kdyz mam Project Cars a Zaklinace.
Nechte ty hry nekomu kdo si je uzije, a bude znich mit radost. -
-
Tak si na to pak vzpomeň večer až budeš plakat do polštáře o jak dobrý hry jsi přišel.
-
-
EA přemýšlí nad vlastní sociální platformou ve stylu Call of Duty Elite.
Ze me to vubec neprekvapuje.To se dalo cekat *1* . -
Ubisoft: Byli bychom hloupí, kdybychom ignorovali poptávku, která je každý rok po novém Assassin's Creed.
A teď ještě o té Červené karkulce prosím. -
-
A co se ti na tom nezda? Kdyby o tu serii nebyl zajem, tak tu znacku davno zarizli nemyslis? Nebo si snad myslis, ze ty hry vydavaji jen tak ze srandy i kdyz o ni nikdo nema zajem?
Priste se trochu zamysli, nez tady zase neco placnes. *3* -
-
když se přestane vyrábět chleba a budou prodávat k jídlu jen ho*no, tak ti ho lidi taky budou kupovat, aby nepochcípali hladem...
-
-
A co se přestalo vyrábět v tomto případě, že nám Ubisoft servíruje AC? *4*
-
pro dutohlava
Jo tak to je hluboka myslenka. Nechces to vydat knizne? Dutost nekterych mistnich pisalku me neprestava udivovat. *1*
-
-
-
-
XBL Gold
Battlefied: Bad Company 2 a Darksiders 2 -
-
To se dá :)
-
-
Life is Strange 2
uuffffff.... tak to je skoro jak polití vařící vodou. Sešup dolů od chvíle, co se člověk sejde s Chloe. Ještě jsem to nedohrál, tak snad se to ještě spraví (pro ty co už hráli:zkysnul jsem u [nelogického] hledání flašek, nebavilo mě modrovlásce [nelogicky] ukazovat schopnosti, vadil mi její [nelogický] jek na kolejích a navíc se mi díky bugu restartovala PS3 ). -
-
tak jsem to dohrál... a nemohu se ubránit pocitu, že se při vývoji autoři dostali do solidní tísně, kdy při testování zjistili, že jejich výtvor je tak krátký, že není hoden samostatné epizody.
A tak se horkou jehlou spíchly „mezihry“ s hledáním flašek a střílením. A při jednom se ponechala i nekvalitní scéna s vlakem. Doufám, že v recenzi zde na Games dostanou autoři zasloužené pokárání. -
Nevím, ten zlom teda nic moc čekal hsem možná více to lepší bylo už GOT3 tam se to pěkně vyvrbilo. *4*
-
Jo ta část mě taky nebavila,ale nelámej nad tim hůl ten konec to napraví.
-
-
Obrazem + video: Fanoušek The Elder Scrolls utratil 50 tisíc dolarů za předělaní suterénu bytu do podoby oblíbené herní série.
Ten musel bejt nasranej kdyz TES online vysel...