Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War

Odložení Rayman Legends je přece jenom k něčemu - přibylo 30 nových úrovní a několik bossů.

To rika ten pravej ty vole *1* .. Co tu teda dela ta jejich supa dupa awesome AC serie?
  • GeForce GTX Titan X: nejvýkonější grafický čip v testu

http://pctuning.tyden.cz/hardware/graficke-karty/33839-geforce-gtx-titan-x-nejvykonejsi-graficky-cip-v-testu?start=1

To je karta!
    • Na tu cenu teda ten vykon rozhodne neni az takovej masakr...
      • Jack1947
        Je to sraččka, cokoli nad 20k je sraččka... ale nějakej machr co se nevyzná koupí aby stím neuměle zkoušel machřit. *7*
        • Protoze na to nemas?
          • Jack1947
            To jo no, spíš to je pro lidi co nemyslej a chtěj mít bezdůvodně jen to nejlepší...
  • Morraw

For Honor beta

Jestli jste se přihlásili do bety, tak by jste měli mít na mailu potvrzení. K dispozici je preload o velikosti 18 GB. Beta začíná 26.1 15:00
  • Lukass
    Mohl sem si tech her vzit nekolik, ale copak potrebuju nejaky novy hry kdyz mam Project Cars a Zaklinace.
    Nechte ty hry nekomu kdo si je uzije, a bude znich mit radost.
    • Draken69CZ
      Tak si na to pak vzpomeň večer až budeš plakat do polštáře o jak dobrý hry jsi přišel.
  • EA přemýšlí nad vlastní sociální platformou ve stylu Call of Duty Elite.

Ze me to vubec neprekvapuje.To se dalo cekat *1* .
  • slavek.skara

Ubisoft: Byli bychom hloupí, kdybychom ignorovali poptávku, která je každý rok po novém Assassin's Creed.

A teď ještě o té Červené karkulce prosím.
    • A co se ti na tom nezda? Kdyby o tu serii nebyl zajem, tak tu znacku davno zarizli nemyslis? Nebo si snad myslis, ze ty hry vydavaji jen tak ze srandy i kdyz o ni nikdo nema zajem?
      Priste se trochu zamysli, nez tady zase neco placnes. *3*
      • když se přestane vyrábět chleba a budou prodávat k jídlu jen ho*no, tak ti ho lidi taky budou kupovat, aby nepochcípali hladem...
        • Tilwaen
          A co se přestalo vyrábět v tomto případě, že nám Ubisoft servíruje AC? *4*
        • pro dutohlava

Jo tak to je hluboka myslenka. Nechces to vydat knizne? Dutost nekterych mistnich pisalku me neprestava udivovat. *1*
  • Draken69CZ

XBL Gold

Battlefied: Bad Company 2 a Darksiders 2
    • WhySoSad
      To se dá :)
  • frantisek_nejezchleba

Life is Strange 2

uuffffff.... tak to je skoro jak polití vařící vodou. Sešup dolů od chvíle, co se člověk sejde s Chloe. Ještě jsem to nedohrál, tak snad se to ještě spraví (pro ty co už hráli: zkysnul jsem u [nelogického] hledání flašek, nebavilo mě modrovlásce [nelogicky] ukazovat schopnosti, vadil mi její [nelogický] jek na kolejích a navíc se mi díky bugu restartovala PS3).
    • frantisek_nejezchleba
      tak jsem to dohrál... a nemohu se ubránit pocitu, že se při vývoji autoři dostali do solidní tísně, kdy při testování zjistili, že jejich výtvor je tak krátký, že není hoden samostatné epizody. A tak se horkou jehlou spíchly „mezihry“ s hledáním flašek a střílením. A při jednom se ponechala i nekvalitní scéna s vlakem. Doufám, že v recenzi zde na Games dostanou autoři zasloužené pokárání.
    • Jack1947
      Nevím, ten zlom teda nic moc čekal hsem možná více to lepší bylo už GOT3 tam se to pěkně vyvrbilo. *4*
    • Fremencz
      Jo ta část mě taky nebavila,ale nelámej nad tim hůl ten konec to napraví.
  • Obrazem + video: Fanoušek The Elder Scrolls utratil 50 tisíc dolarů za předělaní suterénu bytu do podoby oblíbené herní série.

Ten musel bejt nasranej kdyz TES online vysel...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit