-
Witcher 2 na GoGu za 6 USD *4* (a spousta dalších zlevněnejch věcí...)
-
Darkness Sabotage The Board Game
https://www.kickstarter.com/projects/dezoku/darkness-sabotage-the-board-game?ref=project_page_recs -
Sex v autě (nebo s autem?)
http://radiatoryang.itch.io/stick-shift
To už je vážně na zblití *11* *12* (a zdarma). -
-
Uz se tesim az na to udela letsplaj slavny pjudipáj.
-
Jasný kandidát na příští nude gamesplay.
-
-
To nejde, je rozdíl mezi svlečenými těly a homosexuální čistě hrou...ne dříve než po 22hodině.
-
-
-
Star Citizen update
Tak dalo se to čekat, vývoj se pozastavuje.
Vysvětlující video: https://youtu.be/oHg5SJYRHA0 -
-
Peníze došly , zapomeňte :DDDD
Projekt s miriádou slibů a plánů , však hratelný jen minimálně . Žádný modul není 100% do/hratelný a v komunitě obdarované takovými polotovary to zákonnitě vře ... -
jsi zastydl před 10 lety koukám
-
-
asi nejsem tak zběhlý v českém jazyce, ale popravdě významu tvé věty nerozumím. jako že jsem zaspal dobu? nebo že vytahuju něco, co už není in? kdo o tom rozhoduje? ty?
-
-
Jaka ironie, nekdo kdo nema argumenty a taha si svoje pravdy z nosu se pta "a kdo o tom rozhoduje" *15*
Dovol mi abych te citoval: "hloupě troluješ. tak jako tak to znamená jen to, že jsi blbec" -
-
vždycky, když vidím nějakou tvoji reakci, představuju si tě takhle: https://youtu.be/wsN09KSevvM
-
-
asi takhle https://www.youtube.com/watch?v=SIaFtAKnqBU
-
*15* boží, ještě najdi LVho když mu někdo vyměnil K+M za gamepad.
-
-
-
-
-
-
PES 15 na xbox 360 ?
cau, myslite si ze vyjde novy pes 15 i na current gen? podle me by to byl velky risk od vydavatele to uvest jen na nove konzole. Daji se ocekavat dve verze? a kdy myslite ze budou prvni zminky o hre ? -
-
Tak první zmínka už byla a to ta, že PES 2015 bude na PS4/X1. Jen se zapomněli zmínit, jestli se ještě hodlají dělat s verzemi na staré konzole. Ale spíše bych s tím nepočítal.
-
-
co jsem viděl tak na stare konzole tak i + "nextgen"
-
-
a kde si to videl ?
-
-
-
-
Phil Spencer (šéf Microsoftu) pogratuloval Naughty Dog a Sony Interactive Entertainment za úžasnou práci odvedenou na Uncharted 4.
Ale už mě s tím začíná štvát :-) -
funguje vam na uplay synchronizace uložených her s cloudem? mne to porad blbne
-
-
S tim má Uplay problémy co vyšel *9*
-
-
Jsem rád že mám jen Origin, Steam a žáadné pray to play ne. *4*
-
-
-
The Witcher 3 - GK
(Ze zkušenosti). Vypadá to, že si asi počkám na grafárnu "GTX 980 Ti, 6 GB VRAM" (snad koncem léta, jsou infa že i možná v květnu - cenu odhaduji mezi 17-23 tis. Kč). A to z důvodu abych měl kartu na 5-6 let. Stejně tak jsem si v roce 2007 pořizoval "BFG GTX 8800 OC2, 768 MB" za 14 tis. a jela na plno do r. 2013... Páč koupit kartu za 5000,- tak nejen že bude slabá (ikdyž spustím aktuální hry "na střední" kvalitu), ale za 2,5 let abych kupoval další... -
-
Poměr cena/výkon hodně strašný. Navíc 970 zvládne prakticky to samé, update za 2,5 roku rozhodně nehrozí už kvůli konzolím současné generace. Vyhodit za grafárnu více jak desítku je zbytečné.
-
-
Asi toliko...
Karta za 17 - 23 tis = 6 let životnost
(Karta za 5 tisíc = 2,5 let) * 3 = 3 karty za 15 tisíc = 7,5 let a ušetřeny minimálně 2 tisíce na další nákup. -
-
skvelo premyslas, kup si
podla mna by si mal kupit 2x Titan
a nezabudni monitor, nejaky 4x s gsync
uz mas zabookovany intel skylake? mal by si o tom premyslat
ked uz na nic ine, aspon ta na forach pochvalia :) -
-
Samozrejme ze si koupim nvidii a intel. Prece nebudu hrat na amd a FX s mizernym vykonem.
-
-
-
David Cage: Videoherní průmysl potřebuje více inovace, aby zvedl starší hráče od televizí.
inovace nezní špatně, pokud to není inovace ve stylu "na hraní už potřebujete jen W+ levé myšítko". Ono by mi bohatě stačilo kdyby z her prvky neubírali. Příklad: GTA San Andreas -> GTAIV, Splinter cell Chaos theory->Splinter cell Conviction a desítky dalších případů -
-
Na anglické verzi obalu hry FIFA 13 se objeví Lionel Messi, Alex Oxlade-Chamberlain a Joe Hart.
Já teda nevím, proč jsou všichni ze San Adreas tak vycvrklí.. je to jedna valká nuda s negrama. Lituju, že sem za to utratil peníze a klidně tu břečku někomu daruju.. -
-
V Rare údajně pracují na novém Kinect Sports titulu pro nástupce konzole X360.
Beru.
-
-
Pořád nevím, co že tak zábavného z GTASA není v GTA4...
-
-
u mě rozmanitější mapa a širší paleta dopravních prostředků. GTA4 má pro vyblbnutí dost zúžený mantinely.
-
-
jo, prostředí SA bylo super, venkov se mi líbil, to prostředí je mi příjemný, rozmanitost byla velké plus, letadla rovněž plus. vyjet si na kole na tu horu a pak z ní seskočit byl prostě zážitek :)
ale i tak na GTA4 dopustit nedám, na vyblbnutí tam toho bylo dost a prostředí ala New York bylo fajn. ale na venkov a rozmanitost GTA5 se samozřejmě těším jako malej kluk :) -
To jo, ale u GTA4 jsem to čekal, přeci jen SA dost těžilo z identických technologií z předchozích dvou dílů. GTA4 je technologická inovace, tak ty letadla a venkov oželím. :)
-
-
tohle si uvědomuju a taky si nestěžuju. ale nikdy jim neodpustím, jak mi v GTA4 zkurvili kulečník *16*
-
No tak u mne je to přesně naopak . Pokud mi hra nabídne naleštěné prd (schválně přeháním) ve srovnání s předchozím dílem a poznamená to gameplay , tak to si ty inovace můžou strčit za klobouk *16*
-
-
Sorry, ale radši budu mít multiplayer, Euforii a reálnější chování aut, než o pár miniher navíc.
-
-
-
-
nemůžeš chodit do posilky a měnit tak vzhled postavy? :) ale mám dojem, že na tohle u SA lidi nadávali...
-
-
Co nás čeká a nemine v nejnovější (22.8.2012) aktualizaci PS Store?
tyhle, svým způsobem cipoviny, ale oživovaly jinak pusté město. Nevím kolik lidí si pískalo třeba u takového L.A. Noire za to, že se tam mimo misi nedalo dělat VŮBEC nic. -
-
LA noire s mrtvým reálným (? vážně je LA tak placaté ?) městem , kde projižďky byly jen zdržovačky od adventury . Děkuji pěkně ale takovou kombinaci už nikdy více .
-
-
-
-
-
Miserius - pridán do detrolleru, nahlášen a zablokován
-
-
Ty jsi odpad trolí generace. Nejenom hloupý, ale ani nejsi vtipný. Navíc pochybuji, že víš jak funguje detroller.
-
-
mas v tom zmatek protože trolling není o tom bejt vtipnej, btw ja tady slušne diskutuju a na oplátku se mi dostalo jen urážek od primitivu, tak konkretne v tvoji vete je tak 5 urážek. ty musíš byt hodne velkej ubožák
-
-
maxi? Prosím už dost, nenut mně měnit můj názor na tebe... prosím. *7* ano? *3*
-
-
-
-
Ach ty děti...
Ale tak alespoň že jsi mě nahlásil, věřim ze zitra bude krizovej meeting v games.cz -
-
On není špatnej, jen se mu to moc nepovedlo... nák koukám je citlivější, pořád nechápu za co že tě nahlásil. *7*
-
-
Vždyť je to jedno, nahlásit tlačítko tu je jen aby to dobře vypadalo...
-
-
Zase by mne zajímalo jestli funguje protože už jsem měl párkrát BAN, tak jestli mně někdo nahlásil (i když nevím za co) nebo byl od přímo redakce.
-
-
Aha, tak to jo... já ho moc nesleduji takže nemám tolik přehled. *3*
-
Rikali to jednou v Fight Clubu
-
Miseriusy ty se nák vyznáš, neděláš tu náhodou ? *2* jinak to je fuk... a díky za info tak částešně i. *3*
-
Tlacitko nic nedela, jen se tam nekomu ukaze ze nekdo nekoho nahlasil a on muze mrknout co se deje a jestli si Doktor zase ten ban zaslouží nebo ne...
-
Taky si řikám no, párkrát to bylo možná oprávněně ale jinak asi ne ale to je fuk... jen mi to příjde docela srbácké v některých případech jak kdyby někdo žaloval ředitelce... že ho šikanují nebo jak. *15*
Veska? fakt já myslel že má nějakou tu protekci... *7* v hodně případech to vypadá že za ním redakce stojí i když to nechce přiznat. *4* -
Určitě funguje, ostatně kolega Véčko by mohl v dobrém poreferovat.
-
Tak ono asi když te nahlasi najednou 25 lidi tak uz se mrknou co se děje...
-
-
-
-
-
Nahlášen a zablokován??? Že si dovolil ti odporovat??? *8*
-