-
PC verze L.A. Noire si bude s grafickými kartami od AMD velmi dobře rozumět.
To doufám, jinak jim to vytmavim. -
-
Gravity Rush 2
Nové záběry z výborně vypadajícího Gravity Rush 2.
https://www.youtube.com/watch?v=GtRj_FybMY4
Grafika je nádherná, hratelnost vypadá svěže *14* -
V jedné z prototypových verzí v rané části vývoje bylo s Titanfall počítáno jako se singleplayerovou...
hmm a nakonec z toho je dalsi online blbost... ach jo... nevim co vsichni blbnout porad online online online... chci prijit po pracovnim dni domu, a v klidu si zahrát kvalitní offline hru! pripadně s Coopem aby jsme měli se ženou co hrát... -
-
Jako singleplayerovka by to možná dopadlo jako CoD.
-
-
vždyt to neni nic jiného než CoD s mechama, tak co povidaš.
-
-
Hrál jsi to? *7* A prosím neříkej, že podle videí je to CoD.....
-
-
-
-
Steam slevy
Tak se může začít vesele utrácet *1* -
-
Jojo, už delší čas sem chtěl Legendary edition skyrim :3 Tak sem k tomu koupil ještě z k4y.cz krabičku a je to :3
-
-
jedna z mala veci, o ktere taky uvazuju :) jen od k4y.cz bych si nekoupil ani tu krabicku :D vydridusi, co jen preprodavaji klice a parazituji na tuposti nactiletych zakazniku
-
-
Já u nich kupuju jenom krabičky a hry mimo bundle a bez vpn nebo podobných nečeských věcí :) Třeba AC IV special edice za 670, ale uplay mi jí sám neaktivoval, tak mi poslali omluvnej email a dali mi místo toho uplay eluxe edici :) takže za 670 hru v hodnotě cca 1900 :)
-
Proc tuposti? Ja od nich taky sehnal daleko levnejc hru nez jinde.
-
-
to je většinou způsobeno tím, že jsi to jinde neuměl najít. je to obdoba přeprodávání her na aukru. je to holt byznys na lidský neznalosti.
-
-
Myslim, ze zrovna na hledani nejlevnejsi her jsem pomerne expert (nemam tedka prijem), takze kdyz reknu, ze je to nejlevnejsi, tak to znamena, ze ani na GMG, Amazonu, Nueveem a projeti cdkeyprices a steamsales ad, to neni nikde levnejsi. Jinak se asi kazdej bavime o jiny strance nebo nevim.
Na blbosi typu nahodny klic jim neskacu.
-
-
Tak jejich akce typu "nahodny steam key nebo origin key" kde u origin keye nejsou nic jineho nez rozprodavani EA bundlu, ktery stal v zakladu dolar a oni prodavaji jeden klic za 50 kc a jeste je nejake dite rado, ze dostalo crysis 2 za 50 kc, protoze nevi vubec o co go :D ostatne to stejne byl i halloweensky balicek, ktery byl poskladany z jinych bundlu a jeste maji tu drzost psat, ze clovek usetri treba 2000 kc (to mozna ano, ale jen pokud je blb a kupuje vsechno v plne palbe na steamu), kazdy kdo umi pouzit alespon google, vi ze ta hodnota je uplne jina. U mnoho dalsich her tam ma bud region lock (CoD BO v polstine za 100 kc je prece lakadlo jako hrom) nebo nutnost aktivovani pres VPN a podobne ojebavky....a nejvic se mi libi jejich pristup na fb, kde pokud si dovolis napsat cokoliv jineho nez chvalu, tak dostanes automaticky ban na komentare :P
-
-
Ja si od nich kupoval Defiance a v ty dobe ji meli opravdu nejlevnejc co byla na netu. Zbytek neresim, kupuju to co potrebuju/chci a mam na to.
-
-
-
-
-
ajajaj *1*
-
Eve online za 5 eček :)
-
Odpocivej v pokoji moje draha penezenko
-
-
Crysis 2 bylo v rámci German Developer Awards vyhlášeno nejlepší německou hrou roku, nejlepší...
Proč tam neni taky "Špatné pokračování skvělé hry kterou zkurvily konzole? :) -
-
Protože si za to PCčkáři můžou sami? :) Kdyby se to líp prodávalo tak by to potom na ty hnusné a zlé konzole vůbec nemuselo vyjít :)
-
-
Ať jsou prodeje na PC jakékoliv, tvůrci budou vždy chtít aby jejich hru hrálo co nejvíc lidí..a aby vydělali co nejvíc peněz. Tak to prostě je, a není na tom nic špatného.
-
-
-
Warhorse Zen
Koukam, ze krome ty politiky se nam Hellboy, dostal i na titulni stranky. Pochybnych platku, tohle me prekvapilo, dneska na stojanech s brakem.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/2741044/MrMedialniWarhorse.jpg -
-
Že je tam Dan Vávra mě až tak nepřekvapuje, ale že se jim podařilo ukecat i Martina Klímu je alarmující. Jen by mě zajímalo, co dělá ve Warhorse ta holka uprostřed *4* .
-
Ten random hipster homelesak nalavo. Je to urcite on?
-
-
https://www.kickstarter.com/projects/537511454/seven-dragon-saga-by-tactical-simulations-interact
co na to hovorite? :) -
-
horší verze Divinity Original Sin ?
-
-
z toho videa horsie nic nevidim, viac sa mi paci vizualne zobrazenie tohoto tu, ako original sin
-
-
-
Age Of Decadence
Pokud chcete zažít pravý řím a vyždímat z atmosféry maximum, tak si při hraní určitě pustte skvělou "římskou" skupinu Quo Vadis . Je to TOP https://www.youtube.com/watch?v=94ipkWKXOL0. Jinak si tu hru už neumím představit -
-
A při hraní Pharaona smozřejmě jedině toto https://www.youtube.com/watch?v=99KHIkENKBM . Jinak je hra poloviční
-
-
A když rozjedeš Age of Empires nebo CIvku za sumery nebo mezopotámce, tak jedině tohle :D
https://youtu.be/_LIC9vZsD5A
-
-
-
Zrovna jsem dojel Zaklínače, lidi co tvrdí, že příběh je o ničem asi mají pomalejší mozečky. Žádné RPG mě takhle nechytilo za srdce jako Wiedzmin. Příběh skvělý, hratelnost skvělá, ta hra má prostě kouzlo, které chytí a nepustí. Když mohl vyhrát Inquisition RPG roku tak Wiedzmin musí vyhrát ve všech kategoriích aspoň na deset let dopředu. To je samozřejmě subjektivní názor a chápu, že se najdou lidi kteří to tak necítí. CD projekt odvedl opravdu skvělou práci a nekazí to ani občasné bugy, protože koho ta hra opravdu baví tak ty maličkosti přehlédne. Za mě je to 9,9 / 10, děkuju moc chlapcům z polska. Hlavně tento národní klenot neprodat americkým tupcům.
-
-
z toho co pises mi vychadza len graficka nadradenost Witchera, nad Inquisitorom
kolko rpg si hral, ze porovnavas? -
-
Ahoj,
mám dotaz, nechal jsem se zlákat R9 380 (poprvé AMD místo Nvidie, protože konkurenční 960ka je lehce slabší) a mám jeden drobný problém. V internetovém prohlížeči mi laguje zadávání textu (Chrome) - řešením je prý vypnout hardwarovou akceleraci, ale to mi samozřejmě totálně znemožní koukat třeba na kvalitní videa na Youtube, takže to nepřipadá v úvahu. Vím, že AMD tu hodně prosazuješ, a že je to u nich běžný problém, nevíš, co s tím? -
-
To není AMD kartou, dělá mi to i u Nvidie. Poslední dobou je prostě Chrome naprosto mizerný prohlížeč....Včera se například neustále restartovával, při otevření nového okna spadnul a následně otevřel 20 oken atd. Přijde mi, že Chrome si vybudoval dobrou pověst a pak se na to vývojáři vykašlali.
-
-
podla helpu to nieje ani tak amd kartou, vidim tam vsetky mozne hardwarove specifikacie, je to chromom
-
ja pouzivam firefox, nikdy som sa s takym problemom nestretol... odporucam ten firefox a otestovat, ci mas ten isty problem
-
-
Samozřejmě nepočítám za ty roky kolik jsem toho nahrál. Pro mě Inquisition není RPG jelikož jsem se nikdy nesžil s hlavní postavou a děj byl tak nudný, že jsem po chvíli veškeré dialogy přeskakoval. To se mi nikdy u Wiedzmina nestalo a dokonce jsem vyhledával dialogy, které jsem ještě neslyšel. Chlapci z CD projektu dokázali vytvořit krásný a uvěřitelný svět protkaný nádhernou faunou a florou, plný zajímavých postav a jejich vlastních příběhů. Samozřejmě jsem si celý ten požitek vychutnal v originálním polském dabingu a ten je nepřekonatelný. Hrál jsem hodně RPG abych si z toho vytvořil nějaký standard který vyhledávám. Dragon Age Origins byla jedna z mých nejoblíbenějších, následně šla kvalita rapidně dolů. Wiedzmin prostě natrhl zadek všem velkým RPG a to se dlouho nezmění. amen
-
Witcher nemá konkurenci (a dlouho mít nebude). To je prostě holý fakt ;-).
-
-