Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hanocri

Že jsou dnešní hry drahé? Připomeňte si, kolik stály ve své době hry pro Nintendo64.

Hry jsou drahý. Zrovna nedávno sem o tom napsal krátkej článek do svýho blogu. To, ejstli hry sou drahý ovlivňuje hodně ekonomickejch faktorů. U nás sou stoprocentně drahý (alespoň ty nový). A obchody zneužívaj naší oddanosti hrát. http://hanocri.zing.cz/clanek/2975/kdyz-cicmaj-hracovu-oddanost-hram-aneb-budou-delat-jen-to-co-jim-dovolime-delat
    • Proč píšeš jak tatar? Samá chyba a hovorovost. Nejdřív se nauč psát česky, pak se to třeba i bude dát číst. Co je to "méno", "českýýýýý domácnosti - snad české ne?" atd. ...
  • Update: Letošní Gamescom měl představit kromě GTA 5 a PS3 Guild Wars 3 i zcela nový titul od Sony,...

Spekulace jsou hnus a GW pro konzole, o tom pochybuji
    • Malleth
      http://massively.joystiq.com/2012/02/15/guild-wars-2-console-version-confirmed/
      • no sakra, doufam, že je to nezpomalí s děláním PC obsahu
        • Malleth
          Tak určitě je to zaměstná, ale už v základní hře bude toho obsahu podle mě dost. Navíc je to snad první RPG, kde mě láká hrát za všechny povolání, takže to chvíli asi vydrží.
  • Activision: „EA mluví o naší hře (Modern Warfare 3) více, než my sami.“ :)

A ma bohuzel pravdu. Battlefieldu 3 strasne moc fandim, ale to jejich neustaly srovnavani s MW3, jak to bude lepsi, jak to bude mega super mi uz leze krkem. Hosi, soustredte se jen a jen samy na sebe, kazdej prece vi ze MW3 pro vas konkurence neni *1* . Jen bohuzel prodeje asi kazdej tusi jak opet dopadnou.
  • Nazdar.Na Steamu je ve slevě Star Wars: Knights of the Old Republic .Nevíte,zda jde na tu verzi čeština?díky za odpověď.
  • Pro Geralta v The Witcher 3 neexistuje maximální level, kterého může dosáhnout.

vzhledem k tomu,ze poslednim patcher hru rozesrali a pribehove ukoly a nektere dalsi nedavaji XP a hra se vlastne neda moc poradne hrat,natoz normalne levelovat,tak je takhle zprava slusna provokace
    jinak na patch se ceka snad uz tyden a polaci nic...kaspari
    • už u dvojky Witchera se vyplatilo počkat si na enhanced edici... teď tu trojku hraju tak na zkoušku :) já nevím, kam lidi pořád tak spěcháte :D
      • Pro Geralta v The Witcher 3 neexistuje maximální level, kterého může dosáhnout.

:-D tak nikdo nepredpoklada,ze mu hratelnou hru pokazi sami vyvojari blbym patchem
  • Lukyz

Fallout 4 potvrzen!

Zřejmě nějakým omylem (?!?) se stránka www.fallout4.com již spustila i když video je ještě nepřístupné *14*

http://www.ign.com/articles/2015/06/03/fallout-4-officially-revealed-by-teaser-site

Já jdu zatím sbírat zátky *1*

EDIT: Tak je to venku!

https://www.youtube.com/watch?v=GE2BkLqMef4
    • drasta
      A bude to zase po dlouhe dobe skvele izometricke a tahove RPG?
    • super ve skyrimu mam nahrano 2000 hodin a uz to pomalu začína nudit, chtelo by to nejake nove rpg
      • Keyz
        Máš zde Zaklínače. F3 bylo velice neuvěřitelné jako Skyrim. Díky jejich logice stavění světa jako skládačka (history z F.NW jsou vtipné)...Tohle bude asi určitě podobné, když to tak dělají již od TES série.

Jako tohle není ze hry že?
        http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2015/06/Fallout_4.jpg
        Nebo to je nějaká Alfa nebo co. Je to prostě hnusné. Ten pes *15*
        To i základní vlk bez toho Nvdia efektu je o řád lepší http://core0.staticworld.net/images/article/2015/05/witcher-3-nvidia-hairworks-example-100586285-orig.png

Ale asi to je nějaká Alfa. I když Bethesda hry nikdy nebylo technicky na úrovni. Snad krom Morrowindu a vody. Uvidíme z gameplay videa. Jakmile nějaké bude.
        • Lukyz
          Já bych spíš sázel na to, že jde o obyčejnej ručně kreslenej artwork a se vzhledem hry to bude mít pramálo společnýho, ale je fakt, že Bethesda už prostě musí ten svůj engine změnit. Snad je k tomu nové konzole přiměli, možná se to dozvíme už dnes...
          • Ronox
            Když se podíváš na vegetaci, okolí atd, tak ti snad dojde, že to není ručně kreslený artwork :)
            • drasta
              Mne prijdou vsechny tyhle first person RPG od bethesdy co se hratelnosti tyce dost nemotorny... Soubojovej system ve Skyrimu je asi tisic let za opicema (ne li jeste dal).
              Falloutu je o neco malo lepsi tim ze se tam da hrat alespon na tahy ale i tak to na me casto pusobli dost divne. Ze by me to po zkusenostech s predeslymi dily nejak moc lakalo se rict neda i kdyz je pravda ze to jsem si rikal i o Witcherovi 3 a nakonec jsem spokojenej.
              Drzim palce aby to tentokrat stalo za to..
            • Jakože Witcher 3 nemá skvělou hratelnost, nebo co tím chtěl básník říct?
            • Keyz
              Poté to je tedy tragédie. zatím.
            • 2jackoslav
              jenže witcher je víc o grafice, kdežto hry od bethesdy maji skvelou hratelnost
            • Tak tak, ty hory vzadu jsou dost hrozný. Dost možná není od Beth. úplně moudrý něco ukazovat v tuto dobu, protože každej to bude porovnávat s Witcherem 3 a to srovnání pro ně asi nedopadne dobře. :)
          • Keyz
            Jo, to je možné. Vypadá to nějak divně. Asi to bude jak píšeš.

Uvidíme snad na tom demu. Ten egine by to fakt chtělo. CD Projekt to měnil každý díl! Zde furt stejný hnus a pak něco vyleze, čekáš 2 měsíce aby to šlo hrát a nějak to vypadalo (čekáš na základní mody) a pak to tedy nějak jde.... Kvalitu questů to sice nezmění ale lepší niž nic.

Jako stahovat xichty které jsou kvalitní a další základní věci, je fakt zoufalost....To se nedá pochopit.
  • Cahir

Marcin Iwinski (CD Projekt Red) věští, že se placená DLC vrátí vydavatelům jako bumerang, a...

Bullshit
    • Jj taky mi to prijde jako hodne naivni predstava...
      • montatatana
        Ale za to je dost kůl, ze to prece rika! Hned se pluska k CDP pohrnou :)
        • Cahir
          Asi tak.
    • ...lebo?
      • Cahir
        lebo 1) nikdo nebude dělat zadarmo (teď nemluvím o dvou nových skinech, zbraních a recyklovaných mapách, ale o pořádném o obsahu) 2) na poctivé DLC politice (Obsidian) není vůbec nic špatného, a tak není důvod se proti ní bouřit. Jestli si chce CDProjekt hrát na filantropii, je to jejich věc, ale stylizace do role, v níž chtějí působit jako ti jediní správní a se správným receptem, mi začíná celkem smrdět.

Prostě a jednoduše, jestliže platíš za sympaťáka u hardcore komunity, neznamená to, že tvůj recept je jediný správný a hlavně jediný fungující... V tomhle je podle mě prostě mimo a nemá nic pořádného, o co by mohl svou analýzu opřít.
        • Jenze tech opravdovych poctivych DLC je straaasne malo.Vetsina jsou notne predrazene.
          Valve,Cdprojekt a par dalsich na to jdou z opacne strany.
          Kdyby vetsina DLC opravdu odpovidala obsahem sve cene,tak bych s nimi problem nemel.
          Bohuzel ve vetsine pripadech tomu tak neni a DLC tak bud ignoruju,nebo kupuji az ve sleve.
          Nemluve o tom,ze pristup ala "kupte si nasi hru a my vam zarucujeme,ze v nasledujich mesicich/rocich se o hru a jeji komunitu budeme starat" je mi mnohem milejsi,nez predrazene DLC a vypinani serveru po 2 letech.
          • Cest vyjimkam samozrejme.Takove rad podporim.
  • Jack1947

Z PS Store se již můžete stáhnout GTA V, rozjet ovšem půjde až od 21. září.

Tak to je bry, (pro nekoho).
  • http://www.nosteam.ro/index.php
  • Lukyz

MGS: Phantom Pain companion app

Stejně jako u Ground Zeores, vyjde zároveň se hrou i doprovodná aplikace pro Android / iOS, kde si budete moci pouštět kazety, ale hlavně druhá obrazovka poslouží jako online mapa vašeho iDroidu ve hře. Více funkcí zatím ohlášeno nebylo.

Každopádně stejně jako u GZ, aplikace bude funkční pouze s PS3/4 a XO

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit