-
Fakta o The Witcher 3: Na hře pracovalo 1500 lidí, 1500 postav naleznete ve hře (mají celkem 16 tisíc animací), scénář má 820 tisíc řádků, herní svět 136 km čtverečních a pro hru vzniklo 2000 kreseb.
Witcher, že má 136 km čtverečních? Ha ha ha. Akorát čarování s čísly. Pokud by to měřily podle kroků Geralta tak Velen plus Novigrad má kolem 16 km čtverečních. -
-
Přesné rozměry neznám, ale určitě je to víc jak 16 km2.
-
-
Fakta o The Witcher 3: Na hře pracovalo 1500 lidí, 1500 postav naleznete ve hře (mají celkem 16 tisíc animací), scénář má 820 tisíc řádků, herní svět 136 km čtverečních a pro hru vzniklo 2000 kreseb.
Trochu zbytečnej komentář, nejspíš to bude víc když tam jsou ještě další čtyři lokace... Ale pokud jsi nad Novigradem a lookneš si ten vojenskej tábor na druhý straně, což je nejdelší přímá vzdálenost na mapě, je to něco přes 4 tis jednotek které mají u té mapky v rohu. Jedna jednotka odpovídá (podle kroku Geralta) cca jednomu metru. Uhlopříčka čtverce 4x4 je 5,66. Takže podle tohodle měřítka je to nejspíš ještě míň než 16km. Otázka je podle čeho to měří...
-
-
-
5 měsíců dovývoje PC verzi Batman: Arkham Knight moc nepomohlo a potýká se snad s ještě více problémy než předtím. Aby toho nebylo málo, Warner Bros pro hraní doporučuje uživatelům Win10 vlastnit stroj s alespoň 12 GB RAM.
Přitom stačilo změnit jediné konfigy... až takhle silně se na pc hráče ve finále vykvákli. Druhá část zprávy tedy stroj Win10 s 12gb je už jen čisté - "Kryjeme si vlastní záda". -
Evoluce a vyobrazení všech herních konzolí, které se Vám mohly dostat do ruky.
Takto asi ne ....... -
Jade Empire Special Edtiotion na GOGu
Aby to v náloži zjitřených citů z E3 nezaniklo. Jade Empire je od 11. června k dostání na GOGu. Nyní za zaváděcí cenu $ 9,99. -
-
:) Level cover DVD
-
*8* Nostalgia...
-
-
Heehee, já to ještě nehrál, heč *2*
-
-
-
Treyarch už údajně hledá nové zaměstnance na vývoj druhého dílu Call of Duty: Black Ops.
Tak že jim přeju všechno nej do budoucna, další mnohamiliardové výdělky a spoustu tupých oveček, co si to budou kupovat. S příchodem Black Ops pro mě série Call of Duty skončila. -
Zelda
98% MT po 56 recenzích. Super. Zelda zase smázla konkurenci *4* -
-
Když odhlédnu od hratelnosti, kterou nemůžu posoudit, tak na to, že hra vychází na "nejnovější" konzoli na trhu, je grafická stránka strašná a ani žádnej pěknej styl to nemá. Opravdu někdo v roce 2017 chce hrát takový humus? U PS4 a Xbox One se furt řeší technická stránka, ale Nintendo má zřejmě nějakou výjimku, nebo co... Kdyby ta konzole stála 2 tisíce, tak budiž, ale nestojí.
-
-
Vem si ten Xbox do autobusu a zahrej si tam něm jako na Switchi..
Koukám dnes tu padají super argumenty. -
-
Kdyz on se dnes kazdy musi az extremne vymezovat a nazory typu: Libi se mi konzolove hry, ac konzoli nemam, hraju na PC co uz je dnes lowend a jsem spokojeny - to se tu nenosi :)
-
Pokud vím, tak Nintendo samo prezentovalo Switch hlavně jako domácí konzoli.. A to, že ji můžu vytáhnout ze stojanu a hrát jak na tabletu není nic pro mě a neodůvodňuje to tu cenu (odmítám hrát na něčem, co nemá alespoň 100cm úhlopříčku).
-
-
To už snad raději tu Zeldu na tom handheldu, než 20 fps Xbox One kostičky na 100cm TV.
-
-
-
-
Ten art style ty hry je naprosto otresny a ta saturace tech barev je uplenej blivajz.
-
doporučuju koupit si brýle
-
Kterou konkurenci ?
-
-
Tak každá hra je konkurence. Dlouho jsme tu neměli tak pozitivní recenze. Takže odpověď na tvou otázku? Veškerou!
-
-
Bože....Takže kdo si chce koupit akční FPS, tak by se měl podívat i po Zeldě, protože je to konkurence? Nebo jak jsi ten blábol myslel? Zelda je konkurencí pouze sama pro sebe a hry na Nintendo, protože si Nintendo hraje na vlastním písečku a má omezený počet konzolí WiiU a Nintendo Switch, které jsou teď někdo okolo 14-15 mega.
-
-
Přesně tak. Proč hrát tupé FPS jako Doom, když si můžeš koupit a zahrát Zeldu...
-
-
Femto mohl jsi jen napsat o tom hodnocení a nikdo by nemohl nic říct, protože ta Zelda asi opravdu dobrá bude. Tou stupidní argumentací jsi ale ze sebe opět jen udělal debiIa..
-
GGG detected
-
Tak hele, Zeldu mám předobjednanou i se switchem, ale na Dooma mi nešahej. Proč hejtovat jednu hru když můžeš hrát co chceš. Doom je pro mě nejlepší singleplayerová střílečka loňského roku a nebýt boss bitev s mechanikama z druhé poloviny 90 let, které nebyly v Rage ale sem je z nějakého záhadného důvodu dali, tak snad i nejlepší FPS dekády, od vydání Call of Pripyat jsem se takhle u střílečky nebavil
-
A co to vlastně značí o tobě? Když jsem tak blbý a píší trollí komenty, proč tě to vlastně motivuje reagovat? Znamená to, že jsi ještě blbější?
-
Ty jsi ještě blbější, než jsem si myslel, pokud se nejedná o laciný trolí "vtípek".
-
-
-
-
-
-
The Arms Deal Update pro Counter-Strike: Global Offensive umožní obchodovat se zbraněmi ze hry.
hrozně to teď pokurvily přijde mi že uplně změnily chování zbraní některých a m4 s tlumičem je hrozná na headky -
-
prdlajs
-
-
Spec Ops: The Line
Na PSN už je dostupný demo. -
-
A je to .... strasny! *11*
-
-
Náhodou v poho, mě to bavilo, takže na plnou hru se těšim.
-
-
-
PC verze Saints Row: The Third nebude portem, ale od základu nově vytvořenou hrou.
není to z principu nesmysl? vždy se musí přeužít zdrojkáky, jedno jakým směrem. ten napsaný kód danou hru definuje. není reálné psát kód znovu. to by ti lidé udělali úplně jinou hru... je to přeci jen o tom, kolik času jsou ochotni tomu věnovat a jak jednotlivé změny budou realizovat. základ je ale přeci vždy stejný... -
-
Alenka vypadá v hysteria módu opravdu děsivě! Sledujte nové screenshoty z Alice: Madness Returns.
O tomhle řikali stejnou věc o GTA IV a Fable III
Takže to bude port na 2 věci vsadím se. Vsadím se že to bude špatně optimizolované atd -
-
Wops sorry omylem jsem reagoval špatným nadpisem
-
-
-
kennyB
Ty jsi někdo, kdo se tu prezentuje jako něco co nejsi. Máš pomalé PC a k tomu konzoli, kterou zaujatě bráníš zuby nehty všude kde se toto téma vyskytne a nakonec vždycky řekneš, že hraješ na všem. -
-
A víš proč konzoli bráním zuby nehty??? Protože nepotřebuju, aby mi někdo diktoval na čem mám hrát. Mám svůj vlastní rozum. A pc mám vcelku obstojné a možná se ti to nebude líbit, ale hraji na obou platformách...
-