-
Ach jo, už to zase funguje ty minpluska :( Velká škoda, snad redakce něco zkoušela a zprovodí to dopryč na vždy, protože poslední 2 hodiny byla paráda.
-
-
Silně pochybuji že s tím redakce něco zmůže když tenhle systém je napříč tiscali a docela bych se i vsadil že jediný podweb kde to nefunguje je games.
-
možna by to chtelo zkusit se občas chovat normalne, nenaklikavat a možna občas i ty dostaneš nejake to plusko. docela smutne že kvuli par uplakankum redakce vubec zkouši menit system
-
-
Singleplayerovou kampaň DOOM dohrajete za cca 13 hodin.
*8* -
-
Jj ,tak dlouho melo trvat i Order. Pro me je 13 hodin zklamani a za plnou cenu hry malo, u Dooma budu cekat na slevu
-
-
Wolf měl taky kolem 15 hodin a byla to parádní zábava, když k tomu přileze datadisk alá Old blood který to rozšíří o dalšíh 6-7 tak je to už celkem slušné.
-
Nesrovnával bych nějakou konzolovou blbost tady s tím, těm 13 hodinám věřím, ale je to dost málo a taky čekám na slevu, za to bych litr nedal, jedině, že by to mělo nějaký božský mulťák, ale to pochybuju, od toho tu bude nový Unreal Tournament.
-
-
Zatimco novej DOOM bude určitě čistokrevná PC hra bez kompromisů na grafice a hratelnosti
-
-
Jn *15*
-
-
Nesrovnavam to s konzolouvou blbosti,srovnavam reklamni kecy autoru.
-
-
-
co je o 8 hodin mene než doom 3
-
-
lžeš http://howlongtobeat.com/game.php?id=2704
-
Záleží jakým stylem to hraješ :) D3 šel určitě dohrát i pod 10h.
-
-
solidní porce *3*
-
-
Kde se u nás dá koupit joystick na mobil?
https://www.dhgate.com/product/new-mobile-tactile-game-controller-mini-joystick/408791592.html#s4-19-1b;srp|4025169476
Nevíte, kde by se to u nás dalo koupit? -
-
Da se to koupit treba na https://www.dhgate.com/
-
-
"Kde se U NÁS dá koupit joystick na mobil?" - přečti si tu větu ještě jednou!
-
-
Do CR posilaj tak kde je problem? :D
-
-
Dojde to nejdřív až za dva týdny.
-
-
V tom pripade bych zkusil tohle https://www.alza.cz/gaming/fixed-joy-duo-pack-d5283040.htm?kampan=adpla_obecna_Gaming_prislusenstvi-pro-hrace_c_1o1_FXDsc005_9062877&gclid=EAIaIQobChMI8bfqkrG12gIV0RXTCh2kNQccEAQYASABEgLltfD_BwE
-
-
-
-
-
Zadej do heureky nebo kamkoliv jinam "fixed joy" ale není to ten samý typ. Nebylo by pro tebe lepší bezdrátovej gamepad, ať už s držákem nebo takový do kterého telefon přímo vložíš? Imho je to lepší než tyhle přísavky
-
-
Ne, nebyl. Protože můj telefon nemůže být rootnutý, bez rootu nelze ovládat gamepadem telefon. Potom nechci vypadat přede všemi jako nějaký počitačový maniak, co nevydrží ani chvilku nehrát hru. Lidi jsou hrozní v tomhle směru. U vás někde v Praze možná hrajete s velkým gamepadem hry na mobilu v držáku i v tramvaji a nikoho to netrápí, třeba i babka sedící vedle vás se přidá se svým iPhonem X, ale tady na Moravě je to moc křiklavé. Chci něco nenápadného.
-
-
a co teprve jak lidi divne cuci, kdyz si clovek vezme ponozky do sandalu.
-
Tvůj telefon neumí bluetooth? Jsou speciální gamepady na mobily a root fakt nepotřebují. U nás v Praze většinou lidi blbě čumí na všechno a osobně je mi jedno jestli je to kvůli tomu že hraju na Switchi nebo 3DS v buse nebo kvůli tomu že je léto a mám kalhoty nebo bůhvíco jim zrovna příjde divné, naopak když jsem v Brně tak mi příjde že si lidi hledí svého. Ale jestli tě to trápí ok ber přísavku, osobně mi nenápadná teda nepříjde.
-
tak zkus neco takoveto:
http://www.humor12.com/data/media/1/computadora-portatil_www_Humor12_com.jpg
-
-
-
-
DICE Award
http://www.gamespot.com/articles/the-2016-dice-award-winners-updated/1100-6434830/
Tak trochu výsměch kvalitním hrám ale co... -
-
ano
-
aspoň že zasloužený ceny pro Oriho...
-
-
Pokud jste ještě nesmazali své finální savy z Darksiders,tak dobře pro vás, protože jejich...
Do řiti... já vždy po dohrání hry mažu a kompletně.
Hmm, ale Darksiders jsou pecka... že bych si je švihl znova před vydáním dvojky? -
Video z Crysis 2 v DX11 s maximálním rozlišením, hrané na notebooku! s doposud nevydanou kartou...
prum.FPS sice pise 32 .. ale lita to pekne k pod 30cet a nepusobi to plynulym dojmem, nechtel bych to videt az tam budou narocnejsi efeky, voda/ohen/vybuchy a pritomna AI .. ale na notase vyborne samozrejme .. -
V map packu Suicide Blitz 2 do Left 4 Dead 2 se nachází Portalový easter egg.
Tenhle týden jsem koupil L4D2 za 4 euro. Už se dost těším až to projedu i s map packy :) -
Výsledek studie v UK: Polovina majitelů Nintendo Wii se této konzole za poslední půlrok ani nedotklo.
Ja mam doma Xbox 360 a taky mi na nej pada prach vsechny 3 PC co jsou doma jsou daleko vykonejsi :D -
... Stáhněte si soundtrack (obsahující 31 skladeb) ze hry Beyond Good & Evil od UbiSoft. ... (9.3.)
môžem otázku stiahol si tu niekto ten soundtrack z hry Beyond Good & Evil mňe sa to nedalo ... + bolo to legálne ... tak nejak strašne túžim po tom 'Propaganda' song-u -
Overwatch
Vyšel docela podstatný 1.5 patch. -
-
Arcade kvituji ale Sombru tu si mohli nechat - ugh... To bude hrůůza - nejhorší bude až udělaj z Quickplay normální comp protože ted nebudou hráči umět hrát hrdiny co nechtěj *7*
No, jistě limit na duplikáty ale nějak střídmě když už a ne takhle agresivně *7* Je to Blizzard takže se vše hned může změnit. -
-
Sombra je naprosto jednoduchý hrdina na counter. A její palebná síla je nejnižší ze všech DPS. Čistě podpůrná jednotka, co dělá skvělý binec. Ale jednoduchá na zabití. Všechny typy věží ji netekují, stačí ji zasáhnout a demaskuje se. Teleport je pouhý teleport. Jediné, co je u ní smrtící je hackování postav, ale opět, lehké ji při tom zabít.
-
-
Ultimátka je jak se to říká gamebreaking ?
Neřikám že ne ale může to hru docela ztížit když bude mít nepřítel Sombru která bude nebezpečná, jo jasný na blízko je zranitelná to jo ale jak to bude hrát někdo zkušenější můžou to bejt problémy ( našztěstí jak jsem psal Blizzard takovéhle věci řeší zpravidla rychle - nicméně bykopnutí ze hry pomocí Anny tak nějak přešel - no ono to je jedno když ten trolling v QP brzy zmizí)
Záleží jak moc velkej dmg bude mít její ultimátka- pak bude nerf ( nerfují se i postavy co nemají takový dmg).
To že nemůže hacknout některé postavy je fajn ale ty já stejně nehraju ( většinou).
-
-
-