Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hitokage

Guild Wars 2 umožní hráčům vytvářet vlastní p2p servery se svými pravidly.

PVP, ne P2P...
    • Pravidla a požadavky STEAMu nedovolí přijmout Minecraft mezi ostatní hry, které uvízly v této...

Hlupák...
  • Veskoslav
    Je pěkné, že v Bleskovkách je kdejaká pičovina. Takový žebříček prodejnosti v Británii, pitomý update pro mrtvou hru (Division) tu máte. Ale aspoň mizerná zmínka o tom, že vyšel remaster Starcraftu by si zasloužila Vaši pozornost. Chápu, že Bleskař je věčně na drogách, kdo by mu to měl v dnešní době za zlé, ale mohlo by mu občas dojít, co by se hodilo na informaci.

To, že zcela redakce ignoruje TI v Dotě, to je už zbytečné rozebírat. Hlavně když tu bude zase report z Katowic....
    • Moc se mi libi kdyz jsi sprosty a zly. Krasne to podtrhuje tvoji osobnost.
    • DwaR
      šetri slová a napíš v skratke:

dnes, 15.8.2017 je oficiálne spustená remastrovaná edícia Starcraft-u. na BattleNete ju kúpite za 15 €.

a dá sa ešte doplniť, že pôvodná verzia (stále je zadarmo) a remaster verzia sú navzájom plne kompatibilné, t.j. dá sa medzi nimi hrať. remaster má naviac možnosť meniť medzi pôvodnou a remastrovanou grafikou priamo v hre pomocou F5 menu. => tieto info berte s rezervou, mám ich z netu, nie sú overené :)
      • Veskoslav
        Potvrzuji, že F5 skutečně takto funguje, pokud vlastníte obě verze. Občas se totiž stane, že Battlenet spustí starou verzi.
        • Kravicka
          je to uz Blizz app a ne battle.net :)
          • Veskoslav
            Neboj, Blizzard už zase oznámil změnu názvu na Blizzard Battle.net *1*
            • Veskoslav
              To právě nemá být, protože Destiny má být jediné, co pojede přes apku. Jinak CoD klasicky Steam atd.
            • Kravicka
              meli by oznamit uz neco s activisionem pac uz tam je destiny 2 :)
    • SalemCZ
      Nehledáš práci? Ty bys to asi dělal líp, tak by si to mohl dělat ty, doufám že budeš mít záběr na všechny věci i na ty který tě nezajímají.
      • Veskoslav
        Nehledám:)A ano, věřím, že prodejnost v Japonsku bych zanedbával, takže nesplňuji tvou podmínku se záběrem na věci, co mě nezajímají...:(
  • Jack1947

Minimální systémové požadavky PC verze Call of Duty: Advanced Warfare odhaleny.

Ok, už je vidím sem přehlédl sry. To nevypadá zas tak náročně.
    • Miserius
      Minimum:
      OS: OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
      Processor: Intel® CoreTM i3-530 @ 2.93 GHz / AMD PhenomTM II X4 810 @ 2.80 GHz or better
      Memory: 6 GB RAM
      Graphics: NVIDIA® GeForce® GTS 450 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 5870 @ 1GB or better
      DirectX: Version 11
      • frag.ment
        No tak vidím, že moje PC už je těžce za zenitem (a taky mám jen 32-Bit Win7). Na Call of Duty se mi to zdá celkem přehnaný... 6GB Ram? Jsme zvědavej na grafy využití paměti.. No ještě že sem migroval na konzole, ale poslední dobré CoD byla dvojka, takže tohle si stejně asi nepořídím.
        • Težce za zenitem jsou i ty minimalní požadavky..6GB Ram je opět jen vycucaný číslo z prstů nějákýho hňupa..
  • SalemCZ
    ke starší afeřé s Červeným křížem http://titulkomet.cz/proc-se-ve-hrach-nesmi-pouzivat-cerveny-kriz
  • Dohrání Rage 2, které se rozprostírá na 2DVD (či jednom Blu-Ray disku), zabere cca 15 hodin.

Epic fail překlad :D
  • Vojta_Ilavsky

Sniper Ghost Warrior 3 Trailer

Glorious 23.98 fps. Vypadá to zase jenom jako CoD sniper pasáže.
    http://www.youtube.com/watch?v=YPg89787Nv4
    • Radkaa
      Já měla za to, že snipeři leží hodiny a dny nehnutě v trávě a oni kloužou po skále a padají do jezera. *8* Já teda nikdy ze žádné zbraně nestřílela, ale ten dalekohled funguje tak, že zvýrazní obrys nepřátele ?
  • Nějaký tip kde koupit klíč na FIFU 16? Na originu je to totálně předraženén
    • Veskoslav
      https://www.g2a.com/
      • http://www.allkeyshop.com/blog/buy-fifa-16-cd-key-compare-prices/
  • ringmancz
    má někdo zájem o věci co byly ve Flash bundle? měsíční premium na redditu/twitchi, týdenní beta Landmark, beta Trove a něco do Defiance
  • Cosi

Češti fotbaloví reprezentantni se sice rozpravě o hrách statečně brání, ale Mikolášovi přesto...

Prosím upravit slovosled. podlehnout. Bleskaři, že ty si slavil úspěch u bakalářské zkoušky, že? *3*
    • braveman
      To jsem mimořádně nepsal já, hlavně po mne nechtěj, abych to na Petra prásknul *3*
    • Anglický reprezentační brankář Joe Hart si na mistrovství Evropy přivezl kufřík se zabudovanou...

Tak hlavně, že to tvoje dvojnásobné "že" hraje stylisticky tak jak má...
  • Chim

Prison Architect

Chci se zeptat, jakou zkušenost máte s hrou Prison Architect? Hlavně tedy pokud jde o vývoj hry, jakým to jde tempem, jak moc je to zabugované a kdy očekáváte že by reálně mohla být plná verze.

Zatím jsem hrál jen pár hodin na torrent-verzi a ta mi přišla celkem ok. Chci si to koupit ale odrazuje mě, že je to zatím jen alpha a že vývoj trvá tak dlouho.
    • Chim
      Oukej, díky za názory. Dám na vás a půjdu do toho.
    • Jako plná by měla vyjít ještě letos, nejspíš před vánoci. Updaty jsou jednou za měsíc. Bugy jsou, ale je jich málo, už jsem nahrál hodně hodin a s každým update se k tomu rád vracím.
      • Mam to dost obdobne, porad tam pridavaji nove veci a vzdycky se jednou za par verzi k tomu rad vratim.
    • Je super sledovat jak vezeni roste a co se tam deje ale nakonec jsem postavil jedno funkcni vezeni a od te chvile me to prestalo bavit.
    • Ta hra už by klidně mohla být dávno vydaná, ale vývojáře to asi pořád baví a lidi to kupují, tak přidávají pořád další a další věci. Update je myslím každý měsíc a vždycky přidají něco nového. Na bug jsem snad ještě nenarazil a celkově je to prakticky dodělané, snad kromě úvodní obrazovky a nějakého toho UI zpracování. Jinak je to skvělá hra, vřele doporučuji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit