-
permanentní
Ban pro toho debila Jacka a další exoty tady. Games jde do háje, tak udělejte konečně něco rozumného aspoň.
Smazání tohoto příspěvku nechť poslouží jako další důkaz o ... však vy víte. -
-
A kdo jsi ty??? Možná, že kdyby jsi byl registrovaný, tak by vyšlo najevo, že píšeš daleko větší kraviny než kdokoliv jiný *12*
-
Copak ty chudinka jsem ti udělal že mně tak nenávidíš? No co pověz, svěř se mi.
-
Když se GAMES zbaví anonymů udělá lépe.
-
-
Neřekl bych. Navíc fakt nechápu, proč se tu hodnotí games.cz podle diskuzí a pár idiotů na nich. Primární účel tohohle webu je zajít si sem pro informace, přečíst si články, recenze, novinky. Nikoliv vytváření nějakýho harmonickýho společenství. Jsou to prachsprostý diskuze pod článkama, žádný komunitní superfórum. Založte si fórum a to si moderujte podle vlastního uvážení. Ale hysterčit kvůli tomu, kdo a jak píše do pos*anejch diskuzí? To nemáte jiný kamarády? *15*
-
-
Stejně se tu většina lidí chodí hádat včetně mě *3*
-
-
-
-
Majitelé XCOM 2 vyjadřují na Twitteru svoji nespokojenost s tím, že hra nepodporuje ovladače.
vdaka, Firaxis, rozmyslam ze si kvoli tomu XCOM2 kupim -
Watch Dogs.
No tak se potvrdilo ceho jsem se obaval Watch Dogs neni hra na PC a ani nikdy nemela byt je to hroznej port nic vic. A na to ze hraju na Ultra tak grafika taky nic moc hlavne pres den je to hodne znat. Ovladani je strasny auta skoro neovladatelny a i ovladani postavy je takovy nemotorny. Jsem opravdu zklamanej podle me to mely dat jen na konzole ale tak prachy jsou prachy. -
-
Sto lidí, sto chutí - u mě spokojenost *3* Asi jsem jeden z mála, ale technický problémy nemám absolutně žádný - když nepočítám Uplay to je snad jediná vada hry. Mulťák příjemně překvapil, příběh (ještě jsem nedohrál) se mi zatím líbí, sidemise taky, ovládání aut - opět dle vkusu, za mě horší než v GTA IV,ale lepší než ve Sleeping Dogs. Jedinou výtku bych měl snad jen k volbě muziky "rádií" je to všechno ve stylu "Evropa 2" GTA mělo hromadu stylů, každý si vybral - ke spokojenosti by mi stačila možnost nahrát vlastní MP3, ale co už. Hra mě baví, peněz nelituju *5*
BTW kdyby si mě někdo chtěl přidat na Uplay: Lukyz88666 *3* -
-
Watch Dogs.
Ja nemam vylozene technicky problemy hra slape v cajku. Ale herni mechanika mi prijde pro PC zdibec nedotahla. Dam tomu samozrejme jeste par hodin ale zatim tak nejak prumer. Sleeping Dogs jsem nehral takze to nedokazu posoudit ale co se jizdnich modelu tyce tak je serie GTA daleko lepsi. No muziku tu radsi ani nezapinam *1*
-
-
Být to jenom na konzole, tak by se tu zase nadávalo, že už konzolisti mají GTA a teď ještě tohle *1*
-
-
Watch Dogs.
Taky fakt
-
-
njn, tak jsi utratil litr zbytečně, tvoje věc :D
-
-
TESO Beta key
Kdyby se na někoho nedostalo.
RDEAC6FA7HTA39RXYY54 -
-
Díky! Už jsem nečekal že to stihnu, ale mám to :)
Edit: ještě dotaz v pozvánce, co jsi dostal, by měl být i start, kdy to pustí tenhle cd klíč do bety. Máš někde to datum prosimtě? -
-
From Friday, February 7th at 12:00PM EST
Until Monday, February 10th at 11:59PM EST -
-
Ještě jednou dík :)
-
-
-
-
Srovnání snímků mapy Strike at Karkand z Battlefield 3 před a po bitvě.
Dik jsou to jen vytipany obrazku z konce posledniho traileru ne? -
soutěž o 5 předběžných přístupů do Orcs Must Die! Unchained
Do 5.6.2014 probíhá soutěž, ve které rozdáme 5 aktivačních klíčů do alfy nové MOBA hry Orcs Must Die! Unchained. Šanci vyhrát má opravdu každý!!!
http://orcs-must-die.cz/rozdavame-5-pristupu-do-alfy-omdu/ -
Bohdan Heblík A Pavel Dobrovský společně s Games.cz a 25fps.cz si vás dovolují pozvat na multimediální...
S těmi hexíky jste mne dostali , ale jen kvůli adventurám tam fakt nepůjdu ;) -
The Square Enix Easter Surprise
Tak nevím, zda to zkusit. Vánoční jsem nezkoušel, ale teď nemám moc co hrát, tak by tam mohlo být něco, co by zaujalo...případně tip i pro ostatní. *3* https://store.eu.square-enix.com/emea_europe/games/pc-windows-download/The-Square-Enix-Easter-Surprise.php -
-
Life is Strange tam asi nebude, když komplet balík má mít hodnotu kolem 40 eur a tohle stojí 20... to je jediná hra, co by mě tak zajímala od nich
-
-
http://www.nuuvem.com.br/produto/2591-life-is-strange-complete-season-episodes-1-5
270 korun
-
-
bojim se že většinu her už budu mít, z různých Humblů
-
-
Need for Speed: Rivals nedorazí na PSV a WiiU z důvodu slabých prodejů.
Zrovna u nfs mi to vubec nevadi, ze nebude na psv ... -
2Aoyagi
Nic proti ale IRC kanal? koukam ze ty fakt jeste zijes v jinym stoleti :D