-
Počet nelegálně stažených verzí Crysis 3 se pohybuje kolem 70 tisíc.
To je taková sr@cka, ze to lidi ani piratit nechcou :D -
EA skončila v druhém čtvrtletí tohoto roku ve ztrátě 381 milionů dolarů.
třeba už konečně krachnou a stanou se odstrašujícími případy pro ostatní vydavatele v tom, jak se nemaji dělat hry. -
-
Sakra, chtěl jsem editovat, pak místo toho odpovídat a pak editovat...už nevím jak to původně bylo. Něco ve smyslu "Spíš by někdo mohl vysvětlit co že to znamená, protože GAAP net income asi není to samé co celkové ztráty"
-
-
EA se určitě chystá ztrátu dohnat v aktuálních obdobích. Ta její meziroční ztráta v Q2 je docela standard, v minulém roce měla 340 mega, tedy toto čtvrtletí pro ni bylo o 40 mega horší než to minulé.
-
GAAP je akorát standard, takže to fakt jsou celkový ztráty...
-
-
Jo? No v tom případě to bude mít něco s tím, že se třeba EA soustředí na Q3 a Q4 :) . Nevím, už mě dlouho nezajímají. Ale dík za osvětu :)
-
-
-
-
Ta zbytečná a stupidní konzolová válka mezi XO a PS4 přišla absurdní už i tvůrcům South Parku. http://www.youtube.com/watch?v=NYbs0firps8
-
Seznam první várky Xbox Live titulů. které budou kompatibilní s Windows 8.
No z toho seznamu jsem si opravdu sedl na zadek. Už jen kvůli tomu Fruit ninjovi si ty W8 musím koupit stůj co stůj. -
První záběry z Lords of the fallen
http://www.ign.com/videos/2014/02/10/seven-minutes-of-developer-gameplay-lords-of-the-fallen
Podle mě to vypadá to fantasticky. Take my money. -
-
A kdy to má vyjít? Tady je napsáno 2013, games.cz mě začíná slušně s*át.
-
-
2013 už asi nestihnou no.
V tom videu říkal že to má vyjít koncem letošního roku.
Data vydání tady na games ignoruju už docela dlouho. Radši jedu vgreleases.com
-
-
-
Bobby Kotick (CEO Activision Blizzard) obdržel roční bonus 7,85 milionu dolarů.
K čemu jsou tyhle zprávy dobré ? -
-
Pro zajímavost jaké peníze se v herním businessu točí.
-
-
Bobby Kotick (CEO Activision Blizzard) obdržel roční bonus 7,85 milionu dolarů.
Však si to zaslouží pokud dostali podobné odměny i ostatní :)
-
-
-
Watch_Dogs
Conan hraje Watch_Dogs: http://youtu.be/ZE6OnFKxdi4 -
-
Spekulace: Batman Arkham Knight a The Order: 1886 vyjdou až v příštím roce, druhá z jmenovaných her v únoru.
Díky za typ.
-
-
John Carmack (id Software): „Nevidíme PC jako hlavní platformu pro hry. “
Proto si, ty hajzle, vydal takovej nedodělanej šmejd? *10* -
-
jooo, tak to se jeden směje. řekne, že na pc se jim to nevyplatí. ale stejně se jim ty pro ně jistě "drobný" vyplatí a tak vydají port odfláknutej jak prase. To by mu měli zákaznící ukázat a všichni chtít po steamu/id refund... představte si tohle udělat nějaký neznámý studio, tak je v kelu. takhle se řekne: no jooo, Carmack, příště to bude lepší a nebo počkáme na patch
-
-
O to se asi pokusím, protože se mi opravdu ještě nestalo, že bych koupil hru za plnou cenu a měl každý otočení pohledem pocit, že dostanu epileptickej záchvat, takhle naštvanej jsem pěkně dlouho nebyl, vždyť mi neříkejte, tak strašně chyby si museli všimnou v betatestu nebo kdekoliv, že oni to fakt jenom vydali a řekli si, že to ty ovada stejně koupí..no..a já fakt koupil *13*
-
-
já se na tu hru hrozně těšil, koupím ji až bude za rozumnou cenu, resp. třeba na aukru už jsou teď přijatelný ceny, tak asi vezmu. Ale!! jak píšeš, ještě jsem nezažil, abych restartoval hru po každým druhým načítaní města, protože se to tam sekne, abych řešil config soubory aby se to vůbec dalo hrát. to je kravina. a teď, když každý čekal, jak vydají patch s možnostmi nastavení, tak tam jsou navíc jestli tři???? možnosti. takže potřeba configu trvá.. *8*
-
-
To máte z toho že si to prvně nestáhnete...
-
-
-
jo a nejlepší je, že to tak kreténsky doskakuje i na ps3.. asi mají špatný ovladač, že *1*
-
-
-
Byla zrušena Kickstarter kampaň pro fanouškovský film na motivy Minecraft.
Tak to si hodně dětí zapláče *1* -
NWN Diamond a Shadow Warrior zdarma na GOGu.
-
-
u příležitosti dnešního Retrogamesplaye
-