Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant

Příští týden vyjde PC, Xbox One a PS4 demoverze hry The Surge.

Demo kdysi - pěknou ukázkou nalákat hráče před vydáním hry.
    Demo dnes - poslední šance oživit zájem a zoufalá snaha vydřenit aspoň malou erekci v libovolném čase po vydání hry, když prodeje začnou padat pod plánovaná čísla.
    • Morraw
      Teď to skoro vypadá, že ti, co vypustí demo až po vydání, jsou horší než ti, co ho nedají vůbec.
      Nevím, proč se nad tím stále brečí, když je plno možností si hru po i před vydáním vyzkoušet (open bety, steam refund, ea access). Dema jsou přežitek z doby, kdy nebylo tolik možností, jak prezentovat hru.
      • MickeyMutant
        V souvislosti s Prey demem jsem četl o člověku, který za 4 měsíce vyzkoušel a vrátil Steamu 4 hry (první snad prý v lednu, další tři v dubnu), načež mu přišel výstražný dopis, že podobné chování může způsobit zablokování účtu. Spekuluje, že to mohly vyprovokovat ty tři refundace za duben. Choval se ale podle rady tvůrců Prey, kteří hráčům doporučovali místo dema vyzkoušet hru (která dopadla jak po herní, tak technické stránce výborně, o tom žádná) na Steamu.
        • Jack1947
          Taky si myslím že se nedá vracet stále a všechno to už by bylo podezřelé.
    • Draken69CZ
      A jak by podle tebe a druhých takové demo mělo vypadat aby bylo uspokojující? První hodina hraní? Obsah který ve hře ani nebude? Výtah obsahu celé hry?
      • 0011
        V první řadě by mělo existovat, byl bych pro tutorialovou lokaci, který by ukázal grafiku a mechanismy + sneakpeak do světa/příběhu, ale to už je na tvůrcích aby si s nad tím lámali hlavy.
        • Pan_Klobouk
          Asi tak, lamali si nad tim hlavu i driv, ktery level a kterou cast hry pro demo zvoli. Pamatuju i pripady, kdy se delal pro demo specialni level, ktery ve finalni hre ani nebyl. (Half-Life, Jedi Knight: Jedi Outcast, Indinana Jones a Infernal Machine...)

Ostatne i dnes si lamou hlavy co ukazou a co daji do dema - minimalne chystaji E3 prezentace, streamy a rafici pro nas gameplay videa, ktera nekdy jsou a nekdy nejsou cela fake. Takze zjevne vedi moc dobre co a jak chteji ze svych her ukazovat. ;)
          • Jack1947
            Dnes si spíš nelámou hlavy s tím co z těch ukázek bude v plné hře...
    • Inquisitor
      To ukazuje, jakou mají dneska vývojáři důvěru ve svůj produkt, když se bojí hru před vydáním ukázat.
      • A neni to spis tim ze udelat demo stoji cas a penize ktere se daji k propagaci hry mnohem ucineji vynalozit jinym smerem?
        Navic rozhodnuti jestli demo bude nebo nebude uz davno nestoji na vyvojarich hry.
        • Inquisitor
          Demo by mělo být právě součást propagace. Ale asi ví proč už dema nepoužívají.
          • Demo by melo byt soucasti propagace a vyvojari vetsinou s propagaci jejich produktu maji pramalo spolecneho (alespon u AAA titulu).
            Jinak demo by se stejne dalo udelat aby hrace bavilo i u hry ktera po chvili upadne do stereotypu protoze do nej muzes dat cokoliv ale proc ho delat kdyz spouste lidi staci videt cinematic trailer a uz predobjednavaji.

Coz casto samozrejme neplati u nezavislych her od malych studii. Factorio by mohlo vypravet.
          • Lukyz
            Právě, že to má lidi nalákat *1*
            Já si zaplatit Origin Access abych si vyzkoušel novej ME a dokud jsem si to nezahrál, tak jsem fakt zvažoval koupi originálu hned po vydání. "Demo" mě z toho úspěšně vyléčilo *1*
    • Veskoslav
      Jasně. Takové Prey to demo mělo vyloženě kvůli tvým vyjmenovaným důvodům *7*
      • MickeyMutant
        Mluvím o PC a jestli se nepletu, tak na něj Prey demo není, nebo je? Chtěl jsem říct, že pokud už dnes vůbec vychází demo, tak je větší šance, že se objeví PO vydání. Což by dřív byla kuriozita. Pamatuju, že dema byla prakticky na každou hru, a můžu jenom hádat, jestli za jejich vymření může snaha o totální kontrolu nad marketingem nebo strach z prolomení kódu warez scénou ještě před vydáním.
        • Lukass
          No mas pravdu. Dalsi odprna praktika, vidi ze se hra neprodava, tak demo najednou jde. Dalsi dukaz upadku tehle zvracene doby.
          At zkrachujou zebraci, a to preju vsem kdo vydaji dema az se jejich brak neprodava
          • Jack1947
            Některý voloviny ani radši demo nemaj vůbec.
  • MickeyMutant

Postavy nad úroveň 20, které dokončili...

Fuj!
  • Pilgrim66

Fable Anniversary

Tak se na steamu objevila předobjednávka. Jsem jedinej komu přijde nechutný říct si za trochu remasterovanou hru 32 ecek (bez te 20% slevy). Když originál jde koupit do 5 eur?
    • Hlavně, že "Prepurchase to receive DLC Pack!". A i tak to je mezi top 10... lidi si opravdu nechají pořád kálet na hlavu, to je úžasné.
    • Thorar
      32 je trošku moc, ale s tou slevou do toho jdu, je to maximum co jsem ochotný dát.
    • davidBray
      vem si age of empires nebo mythology .. i mě se to zdá moc
  • Jo games fungují naprosto skvěle....Neustále odhlašuje přihlašuje uživatele, nedá se upravovat příspěvky. Je jedno jestli jdu z tabletu/pc či mobilu a naprosto jedno jaký prohlížeč. Blbne to s adblockem i bez něj....Prostě zase nějaká reklama, co to celé rozhodila.
    • Potvrzuji. Již jsem se o tom stručně rozepsal v sekci připomínky / bugy / atd....
  • Battlefield 4 bude na Xbox One využívat Kinect, ale ne přímo k ovládání vojáka. DICE tají co konkrétně,...

Ano, na to je třeba skutečně Kinectu :D:D nestačil by mikrofon? v Endwar to fungovalo na jedničku
  • Obchod Target omylem doručil konzoli Xbox One o dva týdny dříve než směl. Šťastný majitel si žádnou...

Pokud jde o BAN do data vydani, pak je to samozrejme pochopitelne. Mazat prispevky maji nejspis take pravo, byt on zadne embargo neporusil, protoze na zakazniky se zadne takove embargo nevztahuje, protoze by tu konzoli do konce embarga nemeli v prvni rade vubec dostat. Jinak receno, nepodepisoval zadny papir o tom, ze nesmi zverejnovat obsah baleni do data vydani tak, jako to maji za povinnost treba vybrani recenzenti, kteri produkt dostaji s predstihem.
    • No to by som si nebol isty, pretoze podla mna tam je pri spusteni, alebo v lajstrach megadlha EULA, cize ta vec ktoru nikto necita. A nezabudat ze tam kludne staci alibisticky napisane ze Mrkvosoft si vyhradzuje pravo banovat. Ano, bolo by to z ludskeho pohladu svinstvo ak by ho zabanovali na trvalo, ale v prave by potom boli.
  • Vogon

Dark Souls 3 VHS trailer

http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/256662354/movie480.webm?t=1459371622
  • Půlminutové video ukazuje finální podobu konzole PlayStation 4 - zatím bohužel rozmazaně.

Zase je předtím ta teplá reklama na to teplý rádio...
  • WhySoSad
    Po dlouhé době jsem zase narazil na vystřižené záběry z "natáčení" L.A. Noire a opět se královsky pobavil :D Škoda že se tahle technologie víc nevyužívá...

https://www.youtube.com/watch?v=3FIviB90Ih8
    • ringmancz
      dneska už by to bylo zase o kus lepší, ale ty animace a detaily zbytku těla spolu s tím ksichtem působí komicky

samozřejmě tam na mě vybaflo Gamer Poop a neodolal jsem a zase jsem se podíval na Mass Effect :) a navíc jsou nový díly
  • Vávra má bokovku v reklamě!

http://galeriereklamy.mediar.cz/public/content-images/cz/a_files/2127_sm.png

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit