Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

Metal Gear Survive hrálo současně maximálně 7713 hráčů, tedy výrazně méně než předešlý Metal Gear Solid V (maximum 90952 hráčů).

*1* *1* *1* #fuckonami
  • Viktor_H

TECHNICKÁ

Čím je dáno to, že někteří registrovaní uživatelé mají za jménem to zelené téčko a např. mně jméno k*rví "@tiscali.cz"?? *1*

Kde se to dá změnit?
    • MrSanta
      Hele, excáhiro, co máš proti @tiscali.cz *16* *15*
      EDIT: wut, 2 x mínus? Snad jsem toho zas tolik neřekl *1* *3*
      • Viktor_H
        Rád bych tam měl to zelený téčko. *14*
        • MrSanta
          @tiscali.cz je vyhrazeno jenom pro největší kruťáky celého internetu, ale pšt, nebo nám to budou "téčkaři" závidět *15*
        • treba to plati jen pro nove registrace *5*
  • Hatred

Jiz v pondeli...

https://www.youtube.com/watch?v=k4haxCryhJA

Ta hra vypada to jak Postal 1 na poradny davce steroidu.
    Destrukce je tam fakt paradni a je tam dokonce i moznost jezdit autama. Podle prvnich reakci se navic zda ze gameplay je docela dobrej.
    • Horst_Fuchs
      No nevím, z prvních informací o Hatred moc nadšenej nejsem. Prý hra neobsahuje děti, staříky ani zvířátka, oddělat můžeš jen lidi obojího pohlaví v produktivním věku. *12* Hra obsahuje jen sedm levelů. S optimalizací se podle všeho taky moc nepárali.

Jako já tenhle přístup nechápu. Na jednu stranu tu je hra co se snaží prezentovat jako jakýsi "simulátor šíleného střelce", dokonce z toho měli na GOGu takový bobky, že to pro jistotu vůbec nepustili do prodeje. No a nakonec to prý ve výsledku není až tak krvavý a zabíjet jde jen "vyvolené". *7*
    • Ta postava je hrozně stereotypní. Proč psychopat musí vypadat jako klasický metalista? Proč tam nedají třeba psychopatického nagelovaného diskouše?
      • Protože ta hra je nudná sraczka.
        • https://www.youtube.com/watch?v=0Bmhjf0rKe8
    • A jeste slovo od kuratora na steamu ktery doporucuje Hatred:

"A man, fed up with people mocking his dakimakura, decides to destroy the normies once and for all. On the way he learns a thing or two about friendship."
    • Ronox
      Škoda, že to je tak generická top down střílečka s naprosto dull obsahem. Jak říkali sami vývojáři, tak je to fakt, tak na třicet minut po perným dni v práci, ale mě to přestalo po dvou misích bavit. Pokud na to budou ostatní recenzenti koukat objektivně, tak je to fakt solidní průměr. Střílení je udělaný fajn, destrukce je fakt hezká a UE4 tu ukazuje fajnovou vegetaci a dobrý efekty výbuchů například, ale ta hratelnost fakt omrzí po pár minutách. Chybí tomu takovej ten tah na branku, ale většina misí končí jen útěkem. Přitom mohli docela vtipně udělat "boss" fighty nebo tak. Jak říká TB ... mediocre game. Jinak kontroverze fakt není na místě. Manhunt mi byl tedy o dost nepříjemnější. Tady se ty lidi fakt chovaj, jak stádo ovcí ke kterému si nejde udělat absolutně žádný vztah.
    • Morraw
      "We are making the most equal and most tolerant game ever. Everybody dies here."

Doporučuji si přečíst rozhovory

http://www.dailydot.com/geek/hatred-game-developer-interview/?fb=dd
      http://gamasutra.com/blogs/AlbertPalka/20150526/244229/Real_talk_with_Destructive_Creations_Hatred_interview.php
      • "Has anybody made any violent threats to you in their emails?

No, there weren’t any death threats, because I think those people that are making stuff like this are actually our fans, so, (laughs) I don’t really expect that kind of sh*t and stuff."

:D
      • C-BEAM
        dobrý rozhovor, autor používá logické argumenty. V dnešním světě je však logika druhořadá a nepochybně bude autor obviňován ze všeho od rasismu, xenofobie po útlak žen a menšin.
    • C-BEAM
      jj starý dobrý Postal1 je zpátky ale ještě více než na hru se těším na kontroverze které vyvolá :) Jinak raději bych to celé viděl v plných barvách, snad si zvyknu.
    • teda nebejt tam ty policajti, tak to je řádná nuda, půl hodiny běhat po městě a střílet do neozbrojenejch ovcí... :P a kde vlastně bere další náboje?
    • ringmancz
      už se těším na recenzi na Polygonu
      • MickeyMutant
        Běda, jestli tam bude málo žen, LGBT a minorit. To Polygon nepromíjí.
    • Jack1947
      *14* *14* *14*
      *5*
      *12*

Bože to je náádhera, i ta stylizace se k tomu náramně hodí no... je tam pár přehnaných věcí jako rozprsklá hlava po prošlápnutí ale jinak ok... takové brutálnější gta snad tam bude i třeba motorová pila aby to mělo nějaký hezčí krvavější a roztrhané čáasti těl efekty.
    • MickeyMutant
      "Perform executions on people in agony to replenish your health. That's the only way of healing here."*4*
  • Mikit

DiRT 3 Steamworks

Jen tak pro info kdo si nevšimnul. DiRT 3 dnes přešel z GFWL na Steamworks (KONEČNĚ!) a každy kdo hru má, vlastní nyní na Steamu její Complet edici.

http://steamcommunity.com/games/321040/announcements/detail/133195170799950347
  • WhySoSad
    Zdravím, zase já. Pokusili jsme se udělat něco jako reklamu na Dayz, kde jsme se snažili obsáhnout co nejvíc toho, co hra může nabídnout, myslím že se pobavíte. Byl bych moc rád za jakýkoliv připomínky. Díky a lovu zdar ! *3*

http://youtu.be/8yo-oJRVS5g
    • HaHaHaHaHaHa... jsi strašně moc vtipný.
      • Pilgrim66
        Kritika je snadná, ale pokusit se o něco sám...
        • Kritika je naprosto vpořádku ať jsi něco podobnýho udělal nebo ne. Ale to co ze sebe vyblil Qwer se ani kritikou nedá nazvat.
          • God-of-War
            Je to retard, tak co čekáš.
            • A pritom je tam ve skutecnosti jenom hodne behani, strileni na 5 pixelu a strasne moc "vole"...
            • WhySoSad
              Snažíme se ty videa táhnout torchu filmově, příběhově, aby to nebylo to, co natáčí každej :)
          • Inquisitor
            ubožáček no
  • EA odmítá, že by hráčemi nalezená možnost získat v Dead Space 3 neomezeně zdrojů byla bug - opravovat...

"hráčemi"??? to jako fakt? :D
  • Lukyz

Assassin's Creed: Rogue oznámen na PC!

Tak tohle fakt nikdo nečekal *1*

http://www.pcgamer.com/assassins-creed-rogue-pc-release-date-announced/
    • ringmancz
      já to teda nečekal takhle brzo
  • Vím, že tady dost často hatujete Jacka, protože si myslíte, že je vymetený, ale já si naopak myslím, že vůbec není tak hloupý. On je jeden z nejlepších trollů co sem kdy viděl. On trollování dovedl témeř k dokonalosti. Vytrvalost v trollování, záměrně jednoduchý pohled na věc, stavba vět, protiřečení si v příspěvku nebo dokonce v jedné větě, co neví to si vyhledá a pak záměrně něco změní, aby vyvolal reakci atd. Za každý koment co tu napíše od vás dostane hromadu mínusek a tím ho vlastně krmíte a povzbuzujete v dalším trollování. Neříkám abyste ho nemínuskovali, naopak ho mínuskujte víc, protože on mě fakt baví :D
    Jack na hrad *16*
    • Velice špatné, jen to ukazuje jak společnost je slabá. Brzy nato může šeredně doplatit to mi věřte.
      Já říkám, utnout v zárodku...čim dřív dojde k anihilaci tím lépe.
      Takovéhle slova a jiné věci okolo to není hloupé to je promyšlené až do detailu.

Nemělo by se to trpět nikde, tohle behaviorální chování je nebezpečné nejen pro lidi ale i pro tuto osobu. Svobodná říše bez nevhodných jedinců je základem ůspěchu, většiny.
      • Chce to trochu nadhledu. Jack je relativně slušný troll. On si tu vyplodí ty jeho klenoty a nikoho moc neuráží. Narozdíl od rádoby trollů nebo spíš pitomců, kteří neumí nic jiného než se jenom navážet do lidí a urážet je.
        Mnohem horší jsou lidi jako např. predátor, kteří si o sobě myslí, že jsou něco víc jenom díky tomu, že hrají na PC a pak to dávají ostatním sežrat pořád a neustále. Jakoby by ostatní byli podlidi jenom kvůli tomu, že nehrajou na platformě která se jemu konkrétně zdá nejlepší. To stejné je hloupá válka která konzole je lepší a vzájemné se urážení. To je prostě větší zlo než nějaký Jack.
        • Fakt že jo, debilita místních anonymů došla na kritickou mez. Jo, byl jsem zvyklý nahodně ale psát bláboly o tom že nějakej blb tady udělal díru do diskuzí. No nezlob se ale mě zrovna připdáš jako větší deement že ho tady vyzdvihuješ než ten jouda. Co sem píše bláboly jo a BTW díky díky tobě tu je zas nasráno si na sebe aspon hrdý? Doufám že ano. Než odpovíš můžeš mi políbit šos protože me tvá reakce nezajímá.
          • Plants vs. Zombies: Garden Warfare včetně dvou rozšíření dorazí na PlayStation platformy 21. srpna.

Položíš otázku a pak napíšeš, že tě reakce nezajímá? Zvláštní *1*
            S debilitou anonymů máš pravdu, stačí se podívat co si tu právě vyblil. Tvůj příspěvek neskutečně obohatil zdejší diskuzi, gratuluji.
            • To se z tebe mám posadit na zadek, nebo co? Dobrý udělal si ze sebe blba, gratuluji. Ted zas di jinam šířit svá moudra. Nejsem na ně tady nikdo zvědavý *3*
      • Ale suchý z nosu, normální lidská imbecilita a žádné pošahané teorie v tom nejsou.
        Celá to je o krmení, když dostávají svoji denní porci tak rostou. Takže stop feeding trolls! Bude hned po problému. Co troll mrdátor prostě spustit/přidat a hned je vymeteno. *4*
        • ucho
          Jack je trochu zvláštní druh trolla, podle mě trpí jistou formou grafomanie. Všimni si, že často píše i o věcech, o kterých nic neví, prostě jen aby se vyjádřil.
          • Co to meleš? Máš problém chápat že já ti psal dneska poprvé, vůbec jdi se bavit s někym na tvé emocionální a mentální ůrovni ja jsem jen shrnul debility cos vyplodil. Tímto s tebou končím. Doufám že nadobro.
          • To je dobře že máš na svou opožděnou debilitu papír, a koho to má jako zajímat? co si vůbec o sobě myslíš, přestan mlýt sraččky a začni se chovat jako normální člověk. Blbů je tu dost, tak toto číslo nezvětšuj. Achjo, to je debilmánie tady zase :-/
            • ucho
              zjevně tě něco trápí, tak tě nakrmím ještě jednou :)
          • To je dobře že mu necháváš jeho názor, protože má naprostou pravdu. Ještě přidám že někoho tak arogantního co pronáší svá moudra a myslí si že kdovíjaký není machr jsem neviděl. Dohaduje se o blbostech a má kecy no. Hrůza už ti to "lehce" leze tady na mozek ono ostatně když někdo pžemáhá 48 hodin spánek aby radil na zdejších diskuzích už svědčí o jeho mentální stabilitě. Ber to jako takové menší varování že můžes skončit blbě. Přestan už mlýt blbosti když něco nevím držim přeci pec ne? Ty vole.
            • ucho
              Vzhledem ke stylu psaní a množství hrubek předpokládám, že jsi psal i předchozí příspěvek jako Frozenthrone. To trochu svědčí o nevyrovnané osobnosti, když máš potřebu takto podporovat svůj názor. Za normálních okolností by to byl náznak rozdvojené osobnosti, ale teď to chápu spíš jako projev slabocha, který si myslí, že si z jeho slov budu něco dělat *5*
    • Larky
      Takže on jen v rámci trollingu ze sebe hraje dementa ? Ty vole, skandál ! Ne, ale teď vážně, nemyslíš, že na trolla je až do extrému vytrvalý ? Osobně se pořád spíš přikláním k nějaké jeho duševní vadě :)
      • Opravdu si myslím, že je troll. Dyť si vem jeho vývoj. Ze začátku to byly reakce jako od pitomce prakticky bez nějakého názoru. Časem poznal, že větší úspěch bude mít když se posune do role haterského dementa a tím vzbudí větší pozornost plus sklidí ovoce ve formě mínusek a reakcí na jeho duševní stav. A ano je kurevsky vytrvalý, to taky obdivuju, ale zase je to opravdu dobře krmený troll takže ho jeho záliba pořád baví. Vždyť prakticky žádný jeho příspěvek tu není bez následné reakce.
        • A to je ten problém to člověk nikdy neví jestli je někdo blbec nebo krmí trolla. Ovšem ve všech případech by měl co nejdříve přestat. Nebo bude hůře, pak by mohlo být možná i lépe i když kdoví
          • Larky
            Já se Jacka nesnažím nakrmit, většinou ani nereaguji přímo na něj. Jen mě prostě už vyloženě irituje, že v každé diskuzi, kam se podívám, vidím spam jeho AK profilového obrázku a k němu příslušející nálož blábolů a lží.

Edit pro Browdena: To, že tu jsem zaregistrovaný dva měsíce o ničem nevypovídá. Na games chodím od začátku, co tu je současná redakce. Zaregistroval jsem se proto, že sem občas hodím nějaký klíč na hru. Tolik k tomu, že tu nikoho neznám :)

Klídek Lenwayi, ať ti nepraskne žilka. Možná si vyhledej význam slova machrování, patrně ani nevíš, co to znamená. Ten kec o hentaii, je vážně slabej trolling. Pro příště něco přidej, tohle je slabý.
            A že znáš můj CSFD profil, tak to jsi vážně borec, vůbec ho nemám uvedený v profilu, vole :)
            • Proč hned tak vztahovačný? to jsou ti mladí dneska drzý, neurválý a mají jen blbé kecy. Achjo kam jen ta společnost spěje. Něco někomu vytknu, v dobrém a o hentai jsem nic nepsal. Nebud hloupý a přemýšlej trochu ano? Hned bude svět lepší.
            • Larky
              LarryGruber: Já psal o Jackovi, kterého nepovažuji za trolla. Nic takového, že trollové jsou zlo jsem nenapsal. Ale dobře, dostali jste mě. Jdu se dívat na hentai, nad sebou se zamyslet a určitě přestanu machrovat, protože anonymové na games všechno ví nejlépe, takže je samozřejmě dobré je poslechnout :)
            • Evidentně už ti došla munice... není divu ale na to jak si mladý si drzý. Proč se vůbec otravuješ na ně reagovat, řikáš žwe trolové jsou zlo ale vidíš co právě děláš. Chlapče, měl by ses nad sebou trochu zamyslet. Ber to jako hodnotnou radu ne nějaké nadávání či prudění.
            • Přestaň tady machrovat. Koho zajímá že sem házíš hry? Bež radši sledovat to své hentai a nemudruj. Jo znám tvůj CSFD ůčet. Ujetej si patrně na to dost.
            • Kolik že tu si měsíců? Ani ne 2 a už znáš zdejší komunitu moc dobře co ? Bláboly prosím ale lži? to můžu už spíš brát jako "přihřátí vlastní polívčičky" jasně není to nic moc vidět to dnes a denně... kor když sem moc nechodí člověk ale lži tam většinou, ůplně nejsou. Je tam i pravda. Jen jí musí člověk vidět. Takže nesouhlas možná až tu budeš o něco dýl pochopíš.
  • SalemCZ

Petice za zrušení licence na značku Star Wars pro EA

https://www.change.org/p/lucasfilm-revoke-ea-s-star-wars-license
    • ucho
      už jen pár podpisů a o tu licenci přijdou
    • Myslíš, že v licenční smlouvě je napsáno, že když x lidí podepíše online petici, tak se smlouva může vypovědět? Něco mi člověče říká, že to tam spíš nebude... *4*
      • Jack1947
        JJ bohužel Dworkin má spíše pravdu...
      • Mart9
        Je sranda,jak si chudáci myslí, že tím něčeho dosáhnou *15*
      • Warriosparky
        Ale možná tam bude, že jim tu licenci můžou sebrat, když s ní budou zacházet jak s kusem hadru...
        • Což nezacházejí. Značka neztrácí na hodnotě a o peníze jde až v první řadě.
    • SalemCZ
      už jenom kvůli KOTORu 3 od Obsidianu.
      • Inquisitor
        Tak na to udělat Kickstarter, tak je za dvě minuty hotovo :)
    • podepsáno...stejně jako tehdy za petici proti lootboxum díky tý petici se to ted projednává u belgickýho soudu
      • ringmancz
        petice byla možná tak jedna z příčin, ale rozhodně ne ta jediná
  • Pilgrim66

Jeden z hostů Fox News navrhl vytvořit seznam amerických obyvatel, kteří vlastní jakoukoliv násilnou...

To je krásnej nápad, oni totiž odposlechy nejsou dost. Je fakt šílený pozorovat Ameriku, která vznikla na principech osobní svobody a volnosti myšlenek padat do takovýhleho marastu...
    • ucho
      tak ono hlavně když GTA her se prodalo několik desítek miliónů kusů... a to jsme na jedné hře. na tom seznamu by bylo přes 50 miliónů lidí, a kdo ví, jestli ne mnohem víc... k čemu takový seznam? :) to je pak vidět, že se dotyčný vyjadřuje k něčemu, o čem nic neví...
      • Pilgrim66
        Jn, za chvilku bude hraní her ještě přihoršující okolnost.
      • smejki
        jo, no. i seznam vlastníků psů by byl kratší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit