Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

EA hledá testery cloudového hraní Project Atlas.

EA už nikdy

https://www.youtube.com/watch?v=cB5NocvaNqc&t=278s

• SalemCZ

Hry, které na vyšší obtížnost asi nedohrajete

Tak co kdy přijme výzvu? Zkusím Maxe :D http://titulkomet.cz/hry-ktere-na-vyssi-obtiznost-asi-nedohrajete/
    • ringmancz
      úplně nejvyšší obtížnost je ve většině her nastavená tak, aby ses zbytečně trápil, ale někdy si dám vyšší než normal, třeba u Wolfa New Order, Spec Ops: The Line jsem 2x dohrál na vyšší (na PC a PS3) a už to mě neuvěřitelně sr*lo, tak tam si nedovedu představit tu nejvyšší. Zkoušel jsem i God of War, ale to jsem po nějaké době vzdal a přepnul na normal
    • skaven
      ktore hry tam su? mam adblock takze je video nefunkcne
      • SalemCZ
        Last of US, Doom, Furi, Max Payne 3, Ninja Gaiden 2, Sniper Elite 4, ale spíš tam záleží i na nastavení obtížnosti.
        • Jack1947
          Ninja Gaiden už i na normální obtížnost je docela těžká hra
        • skaven
          dik. skusim toho DOOMa :)
      • Hledani funkcniho driveru a placeni za elektrinu. Obe docela HC.
        • skaven
          jj, na nvidii som to robil cele 3 mesiace, kym mi isiel normalne total war WH 2
  • ringmancz

připravte se na slevu na steamu

už před týdnem jim uniklo, že to bude od 11. června a teď je to jasný, protože není skoro nic v týdenní slevě
  • Barrack Obama se při návštěvě Polska zmínil o tom, že mu při minulé návštěvě premiér Tusk daroval hru Zaklínač 2, která "oslovila fanoušky po celém světě ... a je skvělým příkladem významu Polska v nové globální ekonomice." To je milé, nemyslíte?

Jo super...
    • spíš trapný že prezidenti si hrajou jak malý deti
      • Vrook
        No trapný spíš je, že mu dal hru a ne knihu.
        • *1*A třeba jen věděl co mu dát aby si Polsko zapamatoval ...
      • MickeyMutant
        Veverky, nebo temerská armáda? Separatisti, teroristi, fašisti, nebo banderovci?
  • Klon Uncharted 3, hra Unearthed Trail of Ibn Battuta bude lokalizována do 18 světových jazyků, čeština...

Zase nám plivou do ksichtů. Díky Sony.
    • Cože ?

Není na Apríl ještě brzo ? ....
    • Za to snad může nějaký lokální distributor, ne? Kdyby ne, kdo by se zajímal o nějakou prťavou, piráty prolezlou zemi? ^^
  • Veskoslav

Kromě toho, že je AC Unity zdarma, tak Ubisoft poslal 500k € na obnovu Notre-Dame.

• Ronox
    Tak já vám teda taky popřeju.

Serveru samotnému přeju hlavně klid a ať vás práce baví dál. Normálním diskutérům klid a děkuju za kolikrát nové informace a nebo tipy.

Paradiskutérům vlastně taky popřeju a to, abyste konečně dosáhli té slávy po které tak dychtíte (Doktore jednou to vyjde), Rhulade tobě přeji hlavně klid a mír v duši, Veskoslavovi nadhled nad pluskama a mínuskama, God-of-Warovi průchodné cévy a silné srdce, Jackovi přeju nalezení nějaké další aktivity do které by mohl být takto hrr.

Tož krásné prožití svátků a koukejte všichni dohrát ty hry, co jste koupili ve slevách!
  • Morraw

Video: Prvních 10 minut v psychologickém hororu Neverending Nightmares.

Parádní hra, jak vizuálem, tak atmosférou. Doporučuji, ikdyž to je jen taková jednohubka.
  • Jazz

Sony gamescom 2014 konference

No, tak tahle konference je hroznej fail.
    Na twitchi odstranili Source kvalitu, takže všechno je krásně rozpixelováno, teď se to pořád laguje a vypadává obraz+zvuk.
    • Miserius
      Fail je, ze koukas na Twitch...ofiko stranky a Full HD naprosto bez problému
      • Jazz
        O žádnejch ofiko stránkách jsem nevěděl...
      • Vrook
        Osobně twitch nesleduju (obecně nesleduju jak někdo hraje hry), ale bratranec přes to streamuje a prej je to strašný - každou chvíli je nějakej turnaj v LoLku a masy děcek to přetěžujou tak, že se všechno ostatní laguje.
  • Fahrenheit konečně dorazilo na Good old Games, odkud si jej můžete pořídit za necelých 6$.

Náhodou,nevíte,jestli lze implentovat češtinu na onu verzi?děkuji
    • hej ty mi připomínáš naše politiky i ostatní lidi - taky používaj cizí slova, aniž by měli páru, jak se píšou a kam patřej, jen aby působili inteligentněji (což z nich dělá nechtěně blbce:D) - to slovo je "implementovat", to jen tak mimochodem :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit