-
cau, predpokladam, ze posledni worms maji na ps4 multak pro 2 s jednim gamepadem?!
-
AMD vs Intel
http://vr-zone.com/articles/ivy-bridge-e-i7-4960x-vs-amd-fx-9590-battle-2013-flagships/54295.html/3
ze to AMD nieje az take zle ako zle jazyky vravia :) -
-
A co to má dokazovat ? to že na procesoru zas tak nezáleží ?
-
-
..no napriklad, a takisto je to na zamyslenie tym, ktori chcu len Intel, kvoli tomu ze to je Intel hoci stoji o 1/3 - 1/2 viac, ako AMD v porovnatelnom vykone
-
-
No jo. To FX máme v práci ještě za původní cenu a řeknu ti, že pakliže třeba renderuješ krajinu pro projekt, tak teplota se vyšplhá až k 60-65 stupňům a to je naprosto šílené. To je hlavní problém AMD. Cena je dobrá, ale ty vlastnosti. Jako v noteboocích AMD je tak, aby sis uvařil s prominutím koule a odvařil si dané notebook, když na něm dlouhodobě pracuješ. A u osobních je problém teplota, kdy to musíš dost chladit oproti i7 (ta mi pro změnu zase přijde zbytečná, v práci používáme klasické i5)
-
-
V laptopu mám A10 a ani při hraní Planetsajdu 2 se nepřehrívá :)
-
Co je na tom šíleného? Asi je ten procesor na takovou teplotu stavěnej. Já na tom nevidím nic závadnýho. Grafika ti taky jede na 80° při plné zátěži a je na to dělaná..
-
-
No akorát že to přetočené FX žere snad 2x tolik, topí taky víc. A dokonce snad má ještě nějaké zvláštní požadavky na desku. A navíc stojí $850, ne <$500 jak tvrdí tihle. Ten test smrdí. Nicméně jo, znám hodně samozvaných hardware znalců, co tvrdí, že AMD je nepoužitelné na hraní. *15*
-
-
stoji menej ako 500, zlavnili ho o 500, lebo za 950 ci kolko tostalo tonikto nekupil :))
-
-
Kde?
-
-
http://diit.cz/clanek/amd-fx-5950-sleva
neviem, idem len podla clankov -
-
Já se teda zajímám o reálné ceny, Newegg a Amazon třeba :) . Ale vůbec bych se nedivil, kdyby to jinde takhle brutálně zlevnili.
-
-
-
-
-
-
Konzole Steam Box poběží na OS Linux.
A myslel si snad někdo že na něčem jiném ? -
Patrick Bach (EA DICE): Netcode Battlefield 4 nemůže být nikdy perfektní z důvodu komplexnosti hry.
Čo takto GTA V to je menej komplexné ako BF4? len dristy na ospravedlnenie bugov a podobne nič viac.. -
-
Pleteš hrušky s jabkama a srovnávat gta který si nehrál a o hodně více komplexní střílečku s GTA je trošku mimo...
-
-
GoG Galaxy
Dá se někde limitovat rychlost downloadu? A jak jste s Galaxy jinak spokojení? Zatím mi to přijde jenom jako stránka přehozená do aplikace s GameTimerem a lepším stahováním. -
-
Vsak je to uplne zbytecna kravovina, nevim proc bych mel mit v PC uplne zbytecnyho klienta na nic!!!
-
-
Je nám líto že ti smazali předchozí příspěvek, LV. Jde o možnost vybrat si, navíc hry jdou spouštět i bez klienta, je to pouze kvůli tomu aby jsi nemusel otvírat prohlížeč a počítal se ti herní čas, beru to pouze jako featuru, ne jako klienta. Protože je to optional, proto.
-
-
Ty ses retro, ja sem tady nekolik dni nebyl
-
-
Ach, ty lichotníku.
Kdybych nebyl retro, neměl bych na GoGu 34 her.
-
-
-
-
Já jsem spokojen s odinstalováním Galaxy. Přestal mi padat Witcher 3.
-
ja sa jej uspesne vyhybam :)
nepotrebujem taketo managery
par suborov zvladnem stiahnut sam -
-
-
Dneska jsem dostal pozvanku do Survaria. Nevite nekdo jestli to stoji za to? Odhaleni vypadalo velice nadejne.
-
-
Vyzkoušej. *3*
-
-
Oculus VR pracuje na vlastní platformě.
No jasně, že jo. Už přes dva roky. Pojmenovali jí Rift. Bleskař se probudil z hibernace? -
I´m calling you, LV426!
https://www.youtube.com/watch?v=v3dUhep0rBs https://www.youtube.com/watch?v=_CAehrFGjiw
Co si o tom myslíš? Vyjádři se věcně a objektivně. Vyrozuměl jsem z toho, že to má zabránit stutteringu. -
-
NHL 15
vcera jsem si koupil NHL 15 na PS4 a v menu nemuzu najit normalni sampionat, to tam jako neni klasicky mistrostvi?
nasel jsem jenom sezonu NHL a tam si ani nemuzu vybrat vlastni team a musim misto toho davat porad postupne simulovat u vsech teamu, za ktery nechci hrat....a jeste k tomu je to jen play-off, ja chci klasickou sezonu, wtf? -
-
no 15 je hodně okleštěna co se týče herních modů, taky to pěkně schytala v recenzích okolo 60%...
-
-
The Witcher 3 zřejmě nepoběží v rozlišení 1080p, vývojáři chtějí mít jistotu (minimálně) 30 snímků za vteřinu.
aa už je to tady (ps4+x1 ? ) -
-
The Witcher 3 zřejmě nepoběží v rozlišení 1080p, vývojáři chtějí mít jistotu (minimálně) 30 snímků za vteřinu.
Tak to bylo jasný, že to musí přijít, vzhledem k HW v konzolích. Někde se osekají detaily, dohled a hned jim to poběží líp, konzolistům to vadit nebude.
-