Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    cau, predpokladam, ze posledni worms maji na ps4 multak pro 2 s jednim gamepadem?!
  • AMD vs Intel

http://vr-zone.com/articles/ivy-bridge-e-i7-4960x-vs-amd-fx-9590-battle-2013-flagships/54295.html/3

ze to AMD nieje az take zle ako zle jazyky vravia :)
    • A co to má dokazovat ? to že na procesoru zas tak nezáleží ?
      • ..no napriklad, a takisto je to na zamyslenie tym, ktori chcu len Intel, kvoli tomu ze to je Intel hoci stoji o 1/3 - 1/2 viac, ako AMD v porovnatelnom vykone
    • Veskoslav
      No jo. To FX máme v práci ještě za původní cenu a řeknu ti, že pakliže třeba renderuješ krajinu pro projekt, tak teplota se vyšplhá až k 60-65 stupňům a to je naprosto šílené. To je hlavní problém AMD. Cena je dobrá, ale ty vlastnosti. Jako v noteboocích AMD je tak, aby sis uvařil s prominutím koule a odvařil si dané notebook, když na něm dlouhodobě pracuješ. A u osobních je problém teplota, kdy to musíš dost chladit oproti i7 (ta mi pro změnu zase přijde zbytečná, v práci používáme klasické i5)
      • V laptopu mám A10 a ani při hraní Planetsajdu 2 se nepřehrívá :)
      • frag.ment
        Co je na tom šíleného? Asi je ten procesor na takovou teplotu stavěnej. Já na tom nevidím nic závadnýho. Grafika ti taky jede na 80° při plné zátěži a je na to dělaná..
    • No akorát že to přetočené FX žere snad 2x tolik, topí taky víc. A dokonce snad má ještě nějaké zvláštní požadavky na desku. A navíc stojí $850, ne <$500 jak tvrdí tihle. Ten test smrdí. Nicméně jo, znám hodně samozvaných hardware znalců, co tvrdí, že AMD je nepoužitelné na hraní. *15*
      • stoji menej ako 500, zlavnili ho o 500, lebo za 950 ci kolko tostalo tonikto nekupil :))
        • Kde?
          • http://diit.cz/clanek/amd-fx-5950-sleva

neviem, idem len podla clankov
            • Já se teda zajímám o reálné ceny, Newegg a Amazon třeba :) . Ale vůbec bych se nedivil, kdyby to jinde takhle brutálně zlevnili.
  • Konzole Steam Box poběží na OS Linux.

A myslel si snad někdo že na něčem jiném ?
  • Patrick Bach (EA DICE): Netcode Battlefield 4 nemůže být nikdy perfektní z důvodu komplexnosti hry.

Čo takto GTA V to je menej komplexné ako BF4? len dristy na ospravedlnenie bugov a podobne nič viac..
    • Pleteš hrušky s jabkama a srovnávat gta který si nehrál a o hodně více komplexní střílečku s GTA je trošku mimo...
  • Vojta_Ilavsky

GoG Galaxy

Dá se někde limitovat rychlost downloadu? A jak jste s Galaxy jinak spokojení? Zatím mi to přijde jenom jako stránka přehozená do aplikace s GameTimerem a lepším stahováním.
    • Lukass
      Vsak je to uplne zbytecna kravovina, nevim proc bych mel mit v PC uplne zbytecnyho klienta na nic!!!
      • Vojta_Ilavsky
        Je nám líto že ti smazali předchozí příspěvek, LV. Jde o možnost vybrat si, navíc hry jdou spouštět i bez klienta, je to pouze kvůli tomu aby jsi nemusel otvírat prohlížeč a počítal se ti herní čas, beru to pouze jako featuru, ne jako klienta. Protože je to optional, proto.
        • Lukass
          Ty ses retro, ja sem tady nekolik dni nebyl
          • Vojta_Ilavsky
            Ach, ty lichotníku.
            Kdybych nebyl retro, neměl bych na GoGu 34 her.
    • Já jsem spokojen s odinstalováním Galaxy. Přestal mi padat Witcher 3.
    • ja sa jej uspesne vyhybam :)
      nepotrebujem taketo managery
      par suborov zvladnem stiahnut sam
  • Pilgrim66
    Dneska jsem dostal pozvanku do Survaria. Nevite nekdo jestli to stoji za to? Odhaleni vypadalo velice nadejne.
    • Vyzkoušej. *3*
  • MickeyMutant

Oculus VR pracuje na vlastní platformě.

No jasně, že jo. Už přes dva roky. Pojmenovali jí Rift. Bleskař se probudil z hibernace?
  • Vojta_Ilavsky

I´m calling you, LV426!

https://www.youtube.com/watch?v=v3dUhep0rBs https://www.youtube.com/watch?v=_CAehrFGjiw
    Co si o tom myslíš? Vyjádři se věcně a objektivně. Vyrozuměl jsem z toho, že to má zabránit stutteringu.
  • jindra.veliky

NHL 15

vcera jsem si koupil NHL 15 na PS4 a v menu nemuzu najit normalni sampionat, to tam jako neni klasicky mistrostvi?

nasel jsem jenom sezonu NHL a tam si ani nemuzu vybrat vlastni team a musim misto toho davat porad postupne simulovat u vsech teamu, za ktery nechci hrat....a jeste k tomu je to jen play-off, ja chci klasickou sezonu, wtf?
    • no 15 je hodně okleštěna co se týče herních modů, taky to pěkně schytala v recenzích okolo 60%...
  • The Witcher 3 zřejmě nepoběží v rozlišení 1080p, vývojáři chtějí mít jistotu (minimálně) 30 snímků za vteřinu.

aa už je to tady (ps4+x1 ? )
    • The Witcher 3 zřejmě nepoběží v rozlišení 1080p, vývojáři chtějí mít jistotu (minimálně) 30 snímků za vteřinu.

Tak to bylo jasný, že to musí přijít, vzhledem k HW v konzolích. Někde se osekají detaily, dohled a hned jim to poběží líp, konzolistům to vadit nebude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit