-
Nový Batman
Letos má vyjít další Batman:Arkham hra.
Ale prý nebude od Rocksteady. Začínám se bát.
http://www.gamespot.com/news/new-batman-arkham-game-confirmed-for-2013-6403765 -
Microsoft obdaroval některé hráče Xbox Live kreditem v hodnotě 5$. Podívejte se do zpráv, zda se nedostalo i na vás...
díval jsem se a nic, kašlou na mě. ale možná to bude tím, že nemám Xbox Live. -
ZombiU se možná časem objeví i na X360 včetně podpory SmartGlass.
tak to je parada:) ted jeste koupit ipad :) -
Během prvních 24 hodin prodeje Watch Dogs si produkt zakoupilo více lidí, než tomu bylo u kterékoli jiné hry v historii společnosti Ubisoft.
Jdou ovečky jdou, jdou. Jo Hype se jim skvěle povedl. Bohužel hra je na PC dost odfláknutá a trpí velkým množství neduhů (doskakující textury, FPS). Co jsem z hraní viděl tak teda nevím ale třeba jízdní model je tam fakt otřesný. Když to srovnám třeba s GTA nebo Saits Row tak tam se aspoň auta chovají jako auta. Tady je model poškození nula. Celý město pak působí trochu uměle. Nevím, je to asi zajímavá hra ale rozhodně ne, žádný trhák. Bohužel lidé nehledají informace jinde než na IGN apod. a pak se diví, že hra není to pravé ořechové. -
-
Jestli se orientuji podle hodnoceni 8/10+ tak jsou vazne zaslepeni, kdyby si pustily video nekde... tak by zjistily ze vsude jen schvalne lzou. Mozna lidi radi, se nechavaji obelhavat uz si holt zvykly tupost vetsi jak praskla prkna.
-
-
Přečetl jsem poslední větu 3krát. Stále jsem nepochopil, co jsi chtěl svým vytříbeným jazykem říct.
-
-
Ale no tak
Hele do určité míry má pravdu. Vem si, že kdysi 5/10 neznamenalo špatnou hru ale hru průměrnou. Jako třeba další a další Call of Duty. Jenže v dnešním světě si nemůžeš takové hře dát tak nízké hodnocení protože to tě pak její distributor (pokud je dost mocný) plácne přes prsty. Nepozve tě na svoje akce, nebude ti dávat rozhovory a ty jsi vyřízený. Tahle hra by si, podle mě, zasloužila tak něco mezi 6,5 a 7. Není to špatná hra ale je tam spoustu nedotažeností, downgradů, nesplněných slibů a všemožných mušek. Jasně s patchem se to možná zlepší ale recenzujme hru takovou, jaká vyšla. -
-
Takze vlastne ted pises ted to co se ti hodi do kramu - Nelze udelit, nizsi hodnoceni... takovehle hre. Lze vlastne lhat lidem ze to stoji za to. Zaroven rikas ze by si zaslouzila nizsi hodnoceni... Hmm duvod k zamysleni. *7*
-
-
Ne, píšu PROČ hry dostávají vyšší hodnocení. Z toho důvodu taky sleduji recenze mnou osvědčených zdrojů (AJ, TB) a tam hledám jestli ta hra má nebo nemá smysl. Ale taky použivám svoji hlavu. Pokud se mě hra líbí tak mě nezajímá kolik kde dostala ale zahraju si ji. A naopak pokud hra dostala 11/10 tak to neznamená že si jí poběžím koupit.
-
-
Já vím, co chtěl říct. Systém hodnocení je v dnešní době divný. Hry jak CoD Ghost jsou průměrné a taky mají získávat 5/10. Ale buď je připosranost recenzentů nebo zapomněli, co je to průměrná hra. WD osobně nepovažuji za průměrnou. Je to takový lepší nadprůměr zatím. Je to zajímavý koncept se spoustou much. Bohužel to Ubisoft nedokázal dotáhnout do konce a to se týká i grafické stránky, která se změnila. Z toho důvodu se bojím i o Division.
-
-
-
-
-
22 dívek oblečených ve stylu herních hrdinů. Která z nich se stala Vaší favoritkou?
Já bych si dal tu scoutku z TF 2 :D -
Název hry
Zdravím, přítelkyně kdysi hrála nějakou hru viděnou zvrchu, prý se tam ovládal nějaký modrý skákací míč. Chtěla by si ji zahrát, ale nepamatuje si jak se to jmenuje a já jsem vůbec nikde nic podobnýho nenašel. Nemáte někdo tušení? -
-
Marble Blast ?
-
-
Limitovaná sběratelská edice Mighty No. 9 nabídne kromě hry také figurku a podpis Keiji Inafune tvůrce hry. (+ nový trailer)
Jen to ohni, bleskaři, neboj se toho! -
Další "vtipnej" trolling?
-
-
Chyba, pardon *7*
-
-
Zabavny video :D
https://www.youtube.com/watch?v=7M4RwGwQslM -
Noita
To vypada fakt dobre!
https://www.youtube.com/watch?v=ZBLoffoZLH8 -
-
-
Epic fail :(
-
-
Ale kdepak. Když bleskař píše novinky, taky Games nečte. Proč bys měl ty?
-
-
Omlouvat moji neschopnost schopnosti bleskare je ubohe a nizke... takove srovnani si snad ani ja nezaslouzim :(
-
-
Sorry.
-
-
-
-