Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spiker01

Ubisoft bude vydávat nový Assassin’sCreed každý rok, protože to tak hráči chtějí.

Že každoroční vydávání AC sérii škodí? Blbost. Lidi jsou tvůrčí a dva roky na vývoj bohatě stačí. Zajímavé, že trojka se svým akčním pojetím se hráčům líbila. Lidem na Games už tolik ne. Hlavní problém? Přidejte do hry různé způsoby vyřešení misí ála nový SC Blacklist a budou spokojení všichni.
    • Brotherhood byl poslední díl, který jsem dohrál. Revelations bylo to samé v jiném městě, ale už po hodině hraní mě to začalo hrozně nudit a dál už jsem se vůbec nedostal. A AC 3 šlo taktikou "kvantita > kvalita", takže tam sice bylo plno obsahu, ale většina z toho byla nepropracovaná a zbytečná nuda. A že se lidem hra líbila? Zajímavé, že to byl nejrozporuplnější díl série.
  • 'Zaplať kolik chceš' akce za Indie Royale the Xmas Bundle s hrami Eets, Dino D-Day, The Oil Blue a...

Hodně slaboučké.Této akci se vyhnu.
    • 'Zaplať kolik chceš' akce za Indie Royale the Xmas Bundle s hrami Eets, Dino D-Day, The Oil Blue a...

Slabší určitě . Mne ke koupi přesvědčili Eets ....
    • Ale je tam Dino D-Day... a to je taková ujetost, že kvůli tomu si to vezmu.

Tady se podívej jak to hraje Rose:
      http://www.youtube.com/watch?v=PPfwB6OsXRc
  • Odulin

Back to Karkand

Tak EA to nějak nezvládá. Přídavek do BF 3 sem koupil už před 2 hodinama a do hry mě to nepustí se slovy, že nemám přídavek...tak hoši a koukejte fixovat!:)

Update: Pomohlo ohlásit se a přihlásit zpět do battlelogu....jdu testnout hru.
    • Porodní bolesti Originu stále trvají?
  • Terraria

Tvůrci Terrarii definitivně pohřbily, vyjde poslední velkej bug fix a šmitec. :(
  • PREY 2

http://www.aliennoire.com/

Vypadá to, že ten Prey 2 přece jen bude *1*
  • http://bonusweb.idnes.cz/prace-na-velkorozpoctove-hre-vyvojarske-dojmy-flb-/Novinky.aspx?c=A160122_125855_bw-novinky_anb

taky zajimavej článek, pak že proč velkym hrám chybí "duše". naopak na nezavislých hrách menších studií je videt že jsou delany jakoby s citem, je tam snaha o inovaci
    • ono to nekoho prekvapuje ? *8* to je jako kdyby si kameraman stezoval, ze nema zadny vliv na film a jeho napady nejsou vysliseny *1* *4*
    • Jack1947
      Jak který, jak který... není to nic obecného. .
  • Znělka z Metal Gear Solid 2 zahraná na housle.

Wow, ta holka je úžasná, jsem se díval i na její další videa a kromě toho, že je strašně roztomilá, hraje samý skvělý pecky. A hraje je fakt dobře, asi jsem se zamiloval :)
  • Dnes v 19:00 expirují kupóny se slevami, které jste mohli získat v rámci vánoční akce na STEAMu....

Pokud to ještě stihnete, tenhle člověk/skupina nabízí zdarma kupony: http://steamcommunity.com/id/sucoupons/inventory/
  • Rocket League Hoops Update

https://www.youtube.com/watch?v=GcT706B4eZI
  • Far Cry 4 rychlodojmy - ( Ted nám vyšla Pc verze 30gb a ještě gold )
    Tedy intro už známe, zlý Pagan min vám dá zabrat.. a to je prostě jedině na pomstu.
    Nebudu psát ovšem, zbytečně ale můžu napsat že mne to baví, himaláje jsou celkem příjemné obyvatelé sympatičtí, hory se dají vylézat pomocí kotvy. POtom tu máme slony a jiné zvířata, kteří se dají využít ve váš prospěch. Hehe slon demolující nepřátelský tábor když chodí všude jako buldozér/tank a pohazuje s auty. To jsem se fakt pomalu válel smíchy :-D Xd.
    Grafika je asi lepší, hlavně terén je členitý. Rozhodně se tam dá dělat dost ale není to tak otravné jako u FC4. Zatím jsem před čtvrtinou hry a ano i tady se člověk rozhoduje - co udělá a od té doby se odvijí i sled událostí.
    Potom tu máme docela otravné aktivity typu naučení se s lukem - nedostatek nábojů a i zbraní. Nepřátelé vydrží bych řekl o trochu méně. I když dvě bursty z Ak47 taky není nic moc. Dá se házet návnada ze zvířat a přilákat další zvířata co usnadní akci - můžete se plížit a podkuchávat ze zálohy. Tedy i Stealth.
    Postraní aktivity jsou klasika - čistka outpostů, náhodné boje které zvyšují reputaci."Oblíbené" komunikační věže
    Panáci jsou opět při smrti komičtí jako loutky no... bez života.
    Hráč toho taky moc nevydrží, takže žádné rambo styly. Prostředky rogalo, virník - velice o ničem , trpí výškovým omezením takže pro létání nad hory to není ideální.Jinak auta -lodě a skůtry.
    No tedy se to povedlo, i když je to stále FC, je to ovšem zábavné a uvidíme co dalšího tam bude. Hlavně se těším až se projedu na slonu. Zatím jsem v 9misi z 32...
    Hlavní hrdina je trochu ostřejší týpek než ten minulý... není tak trapný. Zatím bych to oznámkoval 8/10. Myslím že to bude i výsledná známka na většině webech. Jedná věc mi vadila tzv lovci - dost otravní nepřátelé kteří vás s lukem zabijí i na 2rány.
    • Co ta zvířata? Jsou opravdu pancířová a stejně nacpaná na mapě jako v 3? Tedy tygr, vedle prase a kousek opodál si to parádí varan? *1*
      To bylo tak hloupé... Plus kolekce těch dopisů z války. Které celou dobu nikdo jiný nenašel a nedávalo smysl aby tam byli v takovém počtu. Natahovaní času, pro honiče podobných věci.
      ?
      • TadY jsou ovce, vůbec je komické to máchání nožem. Ty jo ale divočáka není radno prudit, ten je dost OP :-D, celkově vlci vydržej i několik říznutí nožem lol. Něco se tam asi sbírá nevím ja jsem šel po příběhu. Ta hra bude ale fakt náročná no. Když trpí poposekáváním - spíš donačítáním.
    • oktavius66
      Jo sice vyšla, ale je to strašně moc osekaná verze, která má ku*evsky hodně chyb. Podle informací od mých zdrojů se jedná o verzi, kde je mapa celá černá a proto se lze orientovat pomocí minimapy a nefunguje nastavení jako jsou stíny a podobné. Graficky je to prej strašně ořezané a obsahuje to jen Španělštinu a Angličtinu. Čeština už je také venku, ale nějak moc nefunguje co jsem slyšel a spoustě lidem tato verze hry padá hned po úvodním videu. Menu je akorát opravdu na 100% funkční. Ten release je tak špatně udělaný, že na to funguje crack i od AC: Unity *1* . Obsahuje to prej starý typ .EXE souborů .Takže to kvalitní fakt nebude. Zase na druhou stranu má to výhodu v tom, že se ujistíte zda vám hra pojede. Když už stahovat, tak si počkat na SCENE Release. Stahovat to nebudu, protože jsem strašně moc velký fanda téhle značky a proto si tu pecku koupím. Co se dá na tom zkazit ? Je to FAR CRY ! A to, že to bude vypadat jako 3, tak to je mi šumák. 3 je jedna z mých nejoblíbenějších stříleček vůbec, takže já mám o zábavu postaráno.
    • Miserius
      Panáci jsou opět při smrti komičtí jako loutky no... bez života. ?? V jiných hrach jsou po smrti plný života?
      • No to ne, ale nemají být jak hadrový panáččci působí to komicky, např hodíte granát a odleté při výbuchu ale už ztratí přitom jakoby život, prostě uplná blbost. Nemají žádnou animaci a vždy spadnou stejně tak jak stáli.

Malé chyby ještě hru špatnou nedělají ne.
        • Miserius
          Pokud člověk šlápne na určitej typ miny, nebo ho trefí tank, tak okamžitě umře a už jen letí bezvládně tělo s ragdoll efektem (vim o čem mluvim, viděl jsem už všechno možný co tě jen napadne, chodim na tu stranku - ciste ze zvedavosti, ne nejaka uchylka- dlouhooo)... A pokud nekoho trefi ranou ktera ho hned usmrti tak upadne uplne stejne jako stal, nebo snad myslis ze zbrane maj silu jako ve hrach ze clovek odlitne 2 metry? Cely den sedis u pc tak si najdi stranku, dam ti napovedu ale odkaz ti sam davat nebudu protoze te nechci mit na svedomi... "nejlepší krvavé scény". A chci upozornit pokud tu stranku najdeš, chodí oznámení poskytovateli internetu že lezeš na tu stránku a můžou volat člověku na kteryho je ten net psanej a ujistovat se ze na to nekouka dítě *3*
          • Nech si tyhle srandy s dětma, nechápu co sem pleteš realitu ale navíc. To si napsal tady ragdoll efekt chybí, nebo mi chceš namluvit že v reálu jsou smerti taky tak komické a lidi jsou po zásahu horší než hardová loutka na provázku? prosím zamysli se.... ááno. Samozřejmě že to tak není, takže dál už je jen zbytečná diskuze. OO ty si tak hrozně vtipný, asi myslíš že jsem uplně blbej btw. ted aspon vím co si zač to si musím někam zapsat.

Od ted budu k tobě přistupovat tedy poněkud jinak no. Ok,kapištoo? ;-)
            • Miserius
              Mě volali jestli o tom vim, ze se z moji ip na to leze *3*
            • Urcite, isp objizdi vsechny svoje zakazniky a kouka kdo na ty zakazany stranky leze.... *7*
            • Miserius
              Co to meleš? To je naprosto vazna pripominka, navsteva stranky opravdu dava oznameni poskytovateli internetu a ten si muze zjistovat kdo an to koukal protoze to je prisne zakazany pod 18 let (jsou tam fotky od policie/hasicu/sanitek z nehod, fotky z piteven a hlavne fotky co nekdo natoci, ted hlavne boje v ukraine - ktery noviny/weby zlehčujou, opravdu tvrde se tam bojuje- valka v syrii a vsude kde se neco deje a lidi maj telefony nebo kamery)... A ano, když vybouchne neco u cloveka co ho zabije tak ten odlitne s 10 vrutama a 5 saltama a rukama/nohama do vsech stran...
      • oktavius66
        Víš jak... Podle něj to má být nějak takhle *1* : https://www.youtube.com/watch?v=lrnariwULfA
      • Warriosparky
        Trochu života do toho umírání!
        • Miserius
          Jack si asi myslí, že kdyz nekoho v realu trefi ze padne jednou z 10-ti animací smrti *1* Jemu odkaz rozhodně dávat nebudu, protože by mu hrablo ejste vic, ale kdyby videl nektery zabery z boju treba v Syrii a jak lidi padaj po headshotu tak by rikal ze to je spatne udelany *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit