Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Finální obal titulu Metal Gear Survive prozradil nutnost být během hraní připojen k internetu, věkový rating 16+ a přítomnost vylepšení v Xbox One X verzi.

No fuj taková kktina a ještě musí být permanentně online? *12*
  • Amylee.Anderson

Duke Nukem posílá čtenářům Games malý dáreček, pokud jej chcete získat, poslechněte si náš...

Copak, nikdo to neposlouchá?:D
    • Pana Bacha?

Myslíš "kidy" pana zástupce herního průmyslu" Bacha? Nebo co? Ten se přece projevil již svým oblíbeným desaterem "mýtů" proti pirátství. Těžko ho soudit podle něčeho jiného. Navíc si v podcastu stěžoval na slevové akce! Neskutečný borec. Prej snižují cenu her, protože si je pak nikdo nekoupí za přemrštěnou launchovou cenu. K..va, si z nás dělá prdel. *1*
    • Já si myslím, že to použily spíš jako takovou vatu. Protože měli hodiny a hodiny barvitýho monologu Dana Vávry. Proto, aby jsme si my posluchači nevydupali "Vávrovy podcasty" musí nastříhat fightclub tak, aby to vypadalo, že přispívají i ostatní členové. Dnešní heslo zní: ..chytajíc se každého nádechu, aby jim bylo dáno prostoru *1*
  • RakeW

Talentovaná dívka vytvořila video, se kterým chce zkusit zaujmout Valve natolik, aby ji zaměstnalo.

Hezké české jméno.
  • Jack1947

Obrazem: Titanfall na maximální nastavení a rozlišení 7680x1440.

No nevim, na me je to teda az moc sirokouhly...

ale na jednom ( 2 monitorech 4k to nemusi bejt marny...) Ta hra sama osobe vypada docela dobre.
    • Dva monitory musia byt naprosta zufalost, nakolko zameriavac mas na deliacej ciare *1*
  • Otázka - Závodní hra

Dobrý den,

chtěl bych se Vás zeptat na jednu hru. Tuto hru jsem hrál když jsem byl opravdu malý a zapoměl jsem jméno. Byla to závodní hra a tématem byli autíčka na ovládání, které se ovšem vybýjela a vždy se muselo zajet nechat je nabýt. Kdyby někdo věděl jméno, byl bych rád.

Děkuji
    • Stunt GP? ^^
      • YEAH

Ano, myslel jsem tyto autíčka. DĚKUJU MOC!!
    • Ja auta na ovladani kdysi hral "Big Scale Racing". Ale ty byly na benzin a nevybijeli se.
      Super hra *5*
      • Bylo to na pc a asi kolem roku 2003, díky za jména her ale ani jedna to neni.
    • Inquisitor
      Micro Machines?
    • Re-Volt?
      • To nebude ono...
        • No pak už znám asi jen RC Cars.
          • Děkuju za snahu ale ani jedno to neni.
            • a pak taky ještě - pc nebo konzole?
            • Šmarja co jsi to měl za reálný RC model ? A kam časově asi spadá doba tvého mládí ? (Mimochodem ReVolt zkus ;) )
  • ucho

Cave Story+ Steam Key

Cave Story+ Steam Key
    D8EJ7-EGP8T-PLV2T
    • Kde k těm klíčům ti lidi chodí? (myslím na tuhle konkrétní hru) Rozdávají se na každým rohu...
      • Vcera ji pridali do Humble Bundle
        • Bonusy v Humble bundlu

Koukám že Beat the average tedy dostanou navíc Dungeon Defenders a Legend of Grimrock zdarma .... ostatní včasní contributors mají bonusy také .
    • Kde k těm klíčům ti lidi chodí? (myslím na tuhle konkrétní hru) Rozdávají se na každým rohu...
    • Inquisitor
      Díky
  • Rozhovor s vavrou

http://gamestar.ru/english/shooting_range_daniel_vavra_interview_eng.html

Anton Zhuk & Ivan Kapustin
  • Jack1947

Helikoptéry v Battlefield 4 již nevyletí tak vysoko jako stíhačky, budou mít rozdílný výškový strop.

Coze je myslim i plus. ( vzhledem k ferovosti.)
  • Joshua

Battle: Los Angeles

..............CVHVA-VYVFG-WK9CE
  • Veskoslav

Starcraft Remastered

Docela podstatná informace. Redakce spí?

https://starcraft.com/en-us/
    • MrSanta
      To víš, neděle a ještě navíc změna času. To nadělá paseku *1*
    • Lukyz
      Informace zajímavá, ale SC by bodl spíš remake než remaster.
      Modifikace Mass Recall, která převádí SC1 do SC2 včetně grafické stylizace mi přijde o dost lepší.
      Tohle vypadá IMHO spíš jako omalovánky *9*
      • Veskoslav
        Tak to nesouhlasím. A většina lidí nechtěla převod SC do SC II enginu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit