-
Finální obal titulu Metal Gear Survive prozradil nutnost být během hraní připojen k internetu, věkový rating 16+ a přítomnost vylepšení v Xbox One X verzi.
No fuj taková kktina a ještě musí být permanentně online? *12* -
Duke Nukem posílá čtenářům Games malý dáreček, pokud jej chcete získat, poslechněte si náš...
Copak, nikdo to neposlouchá?:D -
-
Pana Bacha?
Myslíš "kidy" pana zástupce herního průmyslu" Bacha? Nebo co? Ten se přece projevil již svým oblíbeným desaterem "mýtů" proti pirátství. Těžko ho soudit podle něčeho jiného. Navíc si v podcastu stěžoval na slevové akce! Neskutečný borec. Prej snižují cenu her, protože si je pak nikdo nekoupí za přemrštěnou launchovou cenu. K..va, si z nás dělá prdel. *1* -
Já si myslím, že to použily spíš jako takovou vatu. Protože měli hodiny a hodiny barvitýho monologu Dana Vávry. Proto, aby jsme si my posluchači nevydupali "Vávrovy podcasty" musí nastříhat fightclub tak, aby to vypadalo, že přispívají i ostatní členové. Dnešní heslo zní: ..chytajíc se každého nádechu, aby jim bylo dáno prostoru *1*
-
-
Talentovaná dívka vytvořila video, se kterým chce zkusit zaujmout Valve natolik, aby ji zaměstnalo.
Hezké české jméno. -
Obrazem: Titanfall na maximální nastavení a rozlišení 7680x1440.
No nevim, na me je to teda az moc sirokouhly...
ale na jednom ( 2 monitorech 4k to nemusi bejt marny...) Ta hra sama osobe vypada docela dobre. -
-
Dva monitory musia byt naprosta zufalost, nakolko zameriavac mas na deliacej ciare *1*
-
-
Otázka - Závodní hra
Dobrý den,
chtěl bych se Vás zeptat na jednu hru. Tuto hru jsem hrál když jsem byl opravdu malý a zapoměl jsem jméno. Byla to závodní hra a tématem byli autíčka na ovládání, které se ovšem vybýjela a vždy se muselo zajet nechat je nabýt. Kdyby někdo věděl jméno, byl bych rád.
Děkuji -
-
Stunt GP? ^^
-
-
YEAH
Ano, myslel jsem tyto autíčka. DĚKUJU MOC!!
-
-
Ja auta na ovladani kdysi hral "Big Scale Racing". Ale ty byly na benzin a nevybijeli se.
Super hra *5* -
-
Bylo to na pc a asi kolem roku 2003, díky za jména her ale ani jedna to neni.
-
-
Micro Machines?
-
Re-Volt?
-
-
To nebude ono...
-
-
No pak už znám asi jen RC Cars.
-
-
Děkuju za snahu ale ani jedno to neni.
-
-
a pak taky ještě - pc nebo konzole?
-
Šmarja co jsi to měl za reálný RC model ? A kam časově asi spadá doba tvého mládí ? (Mimochodem ReVolt zkus ;) )
-
-
-
-
-
-
Cave Story+ Steam Key
Cave Story+ Steam Key
D8EJ7-EGP8T-PLV2T -
-
Kde k těm klíčům ti lidi chodí? (myslím na tuhle konkrétní hru) Rozdávají se na každým rohu...
-
-
Vcera ji pridali do Humble Bundle
-
-
Bonusy v Humble bundlu
Koukám že Beat the average tedy dostanou navíc Dungeon Defenders a Legend of Grimrock zdarma .... ostatní včasní contributors mají bonusy také .
-
-
-
Kde k těm klíčům ti lidi chodí? (myslím na tuhle konkrétní hru) Rozdávají se na každým rohu...
-
Díky
-
-
Rozhovor s vavrou
http://gamestar.ru/english/shooting_range_daniel_vavra_interview_eng.html
Anton Zhuk & Ivan Kapustin -
Helikoptéry v Battlefield 4 již nevyletí tak vysoko jako stíhačky, budou mít rozdílný výškový strop.
Coze je myslim i plus. ( vzhledem k ferovosti.) -
Battle: Los Angeles
..............CVHVA-VYVFG-WK9CE -
Starcraft Remastered
Docela podstatná informace. Redakce spí?
https://starcraft.com/en-us/ -
-
To víš, neděle a ještě navíc změna času. To nadělá paseku *1*
-
Informace zajímavá, ale SC by bodl spíš remake než remaster.
Modifikace Mass Recall, která převádí SC1 do SC2 včetně grafické stylizace mi přijde o dost lepší.
Tohle vypadá IMHO spíš jako omalovánky *9* -
-
Tak to nesouhlasím. A většina lidí nechtěla převod SC do SC II enginu.
-
-