Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Redakce ty bleskovky nějak lajdá, každá druhá zpráva má buď do očí bijící překlep, nebo faktickou chybu.
  • Pokud věříte tomu, že jsou dnešní válečné FPS nereálné, pak vám to video ze skutečné bitvy...

??? To video naopak dokázalo, že nereálné jsou absolutně.
    • Asi jsem na to koukal z jiného úhlu pohledu než ostatní *3*
      • Tikov
        z jakého? Dvě družstva celý den neúspěšně honí cca dva ozbrojence- to si nemůže s dnešními hrami splést snad nikdo (po povraždění 350 "elitních" nepřátel s AI "jdi a střílej" by tam muselo na konci videa spadnout UFO, aby to odpovídalo)
        • Odmysleme si tedy hordy nepřátel, které se na hráče při (bezhlavé) hře vrhnou - co nám zbývá?
          Atmosféra, struktura plánování, chování vojáků, pohled z kamery...
      • Hlavou dolů? Teď nevím jestli si měl málo promile a převrátil se ti monitor a nebo si netopýr.
        • myslím "Pokud věříte tomu, že jsou dnešní válečné FPS nereálné, pak vám to video ze skutečné bitvy..." - původně tam bylo něco ve smyslu "že reálné jsou", teď je tam opak. Bohužel i když jsem reagoval na post s titulkem, týkajícím se toho videa, vyplnilo mi to automaticky crysis titulek.
    • První teaser trailer na Crysis 3 je na světě a představuje fotorealistickou grafiku titulu :)

Taky už ten titulek otočili :-)
    • Pokud věříte tomu, že jsou dnešní válečné FPS nereálné, pak vám to video ze skutečné bitvy...

Jedina hra tady tomu nejvic podobna je BF 2 + Project Reality .
      Zadnej Bad company , CoD a podobne rychlostni strilecky tomu nesahaji ani po kotniky.
      Samozrejme se nebavim o graficke strance , ale o zazitku ze hry.

I ten BF2+PR je tomu na hony vzdalene.Jedine co se k realnejsimu pojeti blizi je puvodni OF a arma.
    • přesně to jsem si řekl, kdo mohl napsat takovou blbost jakákoli dnešní hra má do takové reality sakra daleko a i kdyby se hře podařilo dokonale napodobit realitu pořád zůstane něco co to napodobit nedokáže a to jsou pocity které ten voják zažívá kdiž mu z každého okna hrozí kulka v hlavě.
  • Příští Call of Duty od Sledgehammer bude podle vývojářů hrou s průměrným hodnocením min....

A to v dnesni dobe znamena pro znacku CoD co? *6* Kvalita na urovni 60%, ale recenze nad 90%. Tahle dojna krava Activisionu mne uz nastesti obchazi a posledni CoD co pro mne bylo na urovni byla ctyrka. Chce to rapidnejsi zmenu. Alespon vymnenit ten hnusnej engine a vyrovnat ze ve zvukove kulise BC2.
    • Žádná hra s naskriptovaným 4h singlem prostě nemůže dostat 90 a víc. To žádný recenzent neukecá, i kdyby se mulťák líbil i pánubohu.
      • Pan_Klobouk
        Musime to vnimat pozitivne. Cim kratsi hra (6h nebo i 4h) tim vetsi je sance na hodnoceni 9/10 nebo i 10/10. V tak kratickem kousku prece tvurci logicky nemuzou nasekat moc chyb a vubec to cele zkazit. No a kdyz se pak prida jeste ten famozni multak od pana boha, nebal bych se ani znamky 12/10. Zijeme prece ve fantastickem obdobi pro videohry, alespon to vsude porad ctu. ;D
        • MrSanta
          Hlavně u tak krátké hry je šance, že jí recenzent doopravdy dohraje *2*
  • ringmancz
    hoši, spravte si to
    • Draken69CZ
      nemá cenu spravovat smazat a začít znova, návštěvnost už vybudovanou mají *15*
  • 31. května Spike TV poodhalí novou Star Wars hru od LucasArts.

Prosím, hlavně né žádné Lego!
    • osobně tipuju buď Republic command 2, Battlefront 3, nebo Kotor 3
    • Doufám že to bude něco ve stylu Jedi knight(nebo Kotoru) s volbami jako mass effect(kromě konce) a v období jako TOR
  • RavenHolm
    Nevím zda to tu už bylo, ale tahle nabídka by mohla někoho zajímat http://www.amazon.com/gp/product/B00A3F5S0O Skvělá cena.
    • Zkusil jsem to koupit a vyskočila na mě hláška: Game Downloads are only available to US customers.
      Škoda, cena je to pěkná.
      • RavenHolm
        Na amozonu není těžké nakupovat jako US občan. Neřeší se tam kreditka, ale adresa. Stačí si sehnat platnou americkou adresu a vše funguje:)
        • Díky! Koupeno.
        • Presne tak *1*
      • ONM vyneslo verdikty nad prvními WiiU hrami. ZombieU si odneslo 92%.

DObrej tip, koupeno, vše aktivováno na steamu, dík :)

Huh?
    Jo - celej CoD : D
    • Taky sem v tom videl uplny COD.Ted uz muzu v klidu spat,ze cod je ta nejrealnejsi hra pod sluncem a kdyz jsem skiller v te hre,tak bych mohl jit klidne do valky postrilet si par tisicovek nepratel :-D
      • Na druhou stranu...střílet někam do prostoru a nic netrefit, dokáže taky každej pitomec.

V téhle sekvenci bys měl v CoD 150 mrtvol.
    • Taky si říkám. Očividně během těch 7 minut určitě padlo minimálně 70 nepřátel... na každého vojáka :)
  • Keyz

RELEASE: WORLD IN CONFLICT: COMPLETE EDITION

http://www.gog.com/news/release_world_in_conflict_complete_edition
  • Většina her od Microsoft Game Studios bude dostupná jak na Xbox One, tak i PC.

Možná bych tam spíš napsal na Win10, jelikož si myslím že MS bude tlačit nové windows
  • Pilgrim66
    Abychom zejtra dostali všichni Medaili za Čest.

7AT3-NEVG-PSYW-RKAA-UWCJ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit