-
tak, LV426 bol zablokovany uz aj na pctuningu
jedine tu este moze pisat -
-
Ještě sviní Moviezone, i když tam je teď posledních pár dnů taky klídek. Tak ho z toho možná kleplo *1*
-
-
A tam má jaký nick?
-
-
To by mě taky zajímalo. Docela by seděl na Tonyho :-D
-
-
Nene, Tony to není *3*
Nápověda: Projděte si sekci domácí kino, ten styl se nedá zaměnit (pokud to tedy s hraním myslíte vážně) *1* *1*
Prej ale dostal banána i tam, takže se bohužel nejspíš vrátí *9* -
-
Hastalavistabab *1*
Ten už dostal asi 50 banů všude možně, ale pořád se vrací jak šváb, aby AMDčkaře a Páčkovače přivedl na tu jedinou nejsprávnější víru, kterou káže právě a jen on, pan jedinečný s absolutní pravdou. *1*
-
-
-
-
-
Proboha za co? :D
-
-
"PC-hráč: trolling, sprosťárny atd."
...za vsetko :) -
-
Tak to mi je jasný, jen jsem myslel jestli nebyl nějaký poslední výlev za který to už schytal.
-
-
ani nie, skor za poslednu "diskusiu", samozrejme ju brutalne zasvinil svojimi vylevmi, tj konecne ju premazali(na pctuningu!) a LV siel do banu
admin sa priznal ze velmi diskusie nesleduje, asi zostal zhrozeny :) -
-
*1*
-
Sakra ta mi nějak unikla, škoda většinou to je kvalitní čtivo.
-
-
-
-
-
-
Videoporovnání PS3 a X360 verze hry Tomb Raider.
Obávám se, že to je srovnání PC s X360 :) -
Sam Lake potvrdil, že by příští rok mělo dojít k oznámení Alan Wake 2.
To je skvělá zpráva! *14* -
Hry ze série Angry Birds byly staženy již více než miliardkrát. Najde se mezi Vámi někdo, koho...
co to je angry birds? -
-
utfg!
-
-
EA: Ovládací v Need for Speed: Rivals je tak jednoduché, že by ho zvládla i vaše matka.
a tomu se mam smat nebo si nad tim zoufat? -
-
bez si to kupit *1*
-
-
Diskuse k BLESKOVKÁM
Poprosím Vás o to, aby jste o Dark Souls debatovali např. v této diskusi:
http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/dark-souls-recenze-57488/
Tady v bleskovkách je to trošku OT, nerad bych všechny ty Vaše slohy promazával.
Díky -
-
Tvé přání je mi rozkazem bleskaři :) Epic - můj příští zážitek bude napsanej tam hned jak se dostanu k hraní... Jinak doufám že brzo bude recenze...
-
-
Jen piš *3*
-
-
No jo, to je nevýhoda takovýchto nestrukturovaných for. Kdyby to tu bylo třeba jako Steam fora, to by byla jiná :) . Pořád nechápu, proč se firmy vyhýbají používání BB for a radši mají nějaké vlastní, často dost krkolomné řešení.
-
Když to musí být... *13*
-
http://cache.ohinternet.com/images/e/e6/Okay_guy.jpg
-
-
pCARS kamera
http://www.youtube.com/watch?v=ThnHwsO3Hes&feature=youtu.be
Jak máte nastavenou kameru a věci okolo co dělají dojem z rychlosti? První kolo jsem jel klasicky z kokpitu a druhé jsem přepl na ten pohled z prostředka kabiny, kdy se mi to zdá lepší, ale nevím jestli to je jen tím, že je ta kamera oddálená víc do auta jakoby. Zkoušel si někdo hrát s nastavením? Nějaké poznatky/zkušenosti? Snad to youtube moc nezkreslí, natočil jsem to narychlo Frapsem jen 30fps/poloviční velikost kvůli velikosti videa.
Cocpit 70
FoVSS 95/115 a 96/273
High speed shake on / world 80 / Gforce effect 40
Jízdu prosím nekomentovat, učím se na volantu teprv, vím, že je tam hromada chyb, navíc hrozně rychlé auto, na ktery nejsem zvyklý, chtěl jsem něco rychlého kvůli tomu co píšu. Hráno na DFGT manual samozřejmě a všechny nesmysly (asistenty) vypnuty pochopitelně. -
-
Že zrovna ty nadáváš Olejníkovi, že neumí řídit. *15*
-
Zalezi samozrejme i na vzdalenosti monitoru ale i na nejmensi vzdalenost se 27' monitorem co ma 16:9 jsem mel v iRacing nastavene velmi male FOV (tusim ze nejakejch 60°). Ten rozdil v prumernem case na kolo proti 90ti co jsem pouzival predtim byl opravdu znat.
Nasel jsem ti na to hezkej kalkulator - http://www.projectimmersion.com/fov/index.php -
-
To je ale hloupost....
FOV 60 když sedíš od monitoru skoro metr.... To chceš řící, že když jedeš v autě, tak máš fov 60 (když sedíš tak jsi zhruba stejně daleho od horního konce skla jako ten metr)... Jistě, poté by jsi neviděl nic.... Není to ve FOV. To pouze ukazuje kolik toho vidíš. Je to v rukách. To se máš učit, jak řídit a ne se bát toho, že najednou máš FOV skoro jako v reálu a to je moc HC..... *6*
Když to neumíš, tak to neumíš. Je to jenom hra. Ale FOV to nebude. -
-
Nez zacnes placat nechces si o tom nejdriv alespon neco precist? Dohadovat se s nekym kdo vychazi ze svych mylnych dojmu je neco cim bych si ted nerad kazil vecer.
S velkym FOV je to asi jako bys auto ridil ze zadni sedacky. A to co potrebujes videt nejvic (co je pred tebou) je zalostne maly. Nebo myslis ze kdyz jedes autem tak koukas najednou pred sebe, na tachometr, radio a leve zrcatko?
Napovedu najdes zde:
http://www.nogripracing.com/forum/showthread.php?p=1160743
-
-
Já mám 24" (1920x1200p) z 60cm zhruba, asi to chce experimentovat a zkoušet, zítra mrknu na tu kalkulačku co jsi poslal. Časy zatím neřeším, dokud se nenaučím trochu slušně jezdit s tím, zatím piluju defakto jen Severní smyčku se starším BMW turbo.. Zaklínač 3 teď bere všechen herní čas :)
-
-
Video ve 480p a 30FPS *1* Navíc 30FPS u rychlé závodní hry *1*
-
-
Ty jsi nikdy nepoužíval Fraps nebo jen trolíš? I v této mizerné kvalitě to má 2GB, mám zajímavější věci na práci, než tady uploadovat 10gb videa kvůli zbytečným komentům jako je tvůj. Lidi jako ty napíší otčkový nic neříkající koment i kdybych to nahrál ve 4k.
-
-
Používal. Opět děláš chytrého a arogantního borce.
Frapst nahrává zdaleka v nejlepší kvalitě a největším bitrate. Je také nejvíce náročný ze SW které dělají tuhle práci. A poté to člověk (který něco umí) upraví na požadované vlastnosti v nějakém editoru.
Tedy, že to neumíš a nahráváš 10GB je tvojí neschopností. Ostatní co mají videa na YT v max kvalitě kterou YT dovoluje a 60FPS to umí a ano...Mají fraps. Někteří možná střihovou kartu.
Tedy jde to ale neumíš to. Nic jiného v tom nehledej. Fraps to prostě nahraje tak jak to je, v max kvalitě a poté se to běžně edituje. Na YT to stejně nedáš ve kvalitě v jaké to nahraješ. YT to upraví. Ale od takového borce a znalce bych čekal, že to ví. A, že bude nahrávat v 60FPS, že bude mít nastavené filtry aby to jen zapl a hotovo....Ale to nemá *15*
Pan LVL426, HW znalec, SW znalec, borec znalec. Jistě *15* -
-
Já ze sebe žádného sw experta nedělám a už vůbec nejsem nějaké pako, co má potřebu nahrávat hodiny hraní na YT, prostě jsem jen narychlo zapl Fraps, osekal kvalitu a šupl to sem, pro ukázku to snad stačí, nechápu co řešíš, jde snad o podstatu toho co píšu a ne o kvalitu videa. Stejně tak tvůj příspěvek na Drasťu, jen útočíš, říkáš ostatním, co dělají špatně, ale sám teda svůj názor neřekneš a neporadíš, tak mi řekni, proč se vůbec obtěžuješ psát takové příspěvky, jaký to má smysl ?
Ty tu říkej něco o dělání chytráka. -
-
V pohodě, já chápu, proč jsi to udělal tak, jak jsi to udělal; jen sis pak stěžoval, že Ti Pravda ani neporadí. Třeba to bude užitečné alespoň někomu jinému.
-
Díky, budu se opakovat, ale v tu chvíli mi šlo jen o to rychle udělat video a šupnout ho na net a jelikož tyhle věci neřeším a v pc mám aktuálně z těchto věcí jen fraps kvůli fps když potřebuju zjistit. Neber to špatně, ale kdybych tam chtěl dávat nějakou lepší kvalitu a hrát si s tím, umím si vygooglit sám jak na to :)
-
Nejsem tedy žádný expert na úpravu videa, ale osvědčilo se mi je pak pro kompresi zpracovat pomocí Virtual Dub a kodeku Xvid. Třeba Ti tu ještě někdo poradí líp.
-
-
-
-
-
-
Na Crysis 3 se pracovalo o 15 měsíců kratší dobu než na Crysis 2, přestože na něm makalo o 50 méně vývojářů.
Pochopiteľné, keďže pri C2 od základov prestavali celý engine a nástroje pre beh na konzolách. U C3 už mali viacmenej 60% roboty hotovú.....ale aj keď som hru prešiel za nejakých 8,5 - 9 hodín a hodnotím jej kvality vysoko, tak z celej trilógie sa mi páčila najmenej. Hlavne kvôli absencii nejakého toho vedenia a motivácie CELLu. Proste Cell troops tu pôsobili tentoraz len ako pohyblivé terče pre Propheta. Chýbal tu nejaký hlavný ľudský záporák kto by tomu dal nejaký drajv a motiváciu naviac akú mali pre príbeh ťahanice Lockharta s Hargreavom. Nejaké 2 levely navyše kde by sa išlo po vedení Cellu by hre určite prospeli. -
Singleplayer X360 verze Dead Space 3 je rozdělen na dva DVD disky. Ten druhý bude potřeba od 10. kapitoly.
Jak za krále Klacka -
Ubisoft se rozhodl vypnout servery pro hry The Mighty Quest for Epic Loot (k 25. říjnu) a Ghost Recon Phantom (k 1. prosinci).
To byl teda celkem krátký quest (vydáno v únoru 2015).