-
Evropský sud rozhodl, že Nintendo nesmí bránit hackování konzole.
To je osud! *5* -
-
To je no kdyz uz v Pojebane a zasrane EU ( podplacene a zkorumpovane) rozhoduje o soudech SUD! *12*
-
-
Nepotvrzeno: The Division se bude zřejmě odehrávat v Moscone Center ve městě San Francisco.
Wut? To jste špatně poskládali větu, nebo si myslíte, že ten rok co prezentují hru zasazenou do Manhattanu si z nás dělali srandu? -
Hello games je prověřováno kontrolním úřadem kvůli stížnostem na klamavou reklamu
http://www.eurogamer.net/articles/2016-09-28-advertising-standards-launches-investigation-into-no-mans-sky -
-
*15* tak to by měli vyšetřovat asi úplně všechny *15*
-
-
To je u novýho replaye zavřená diskuse??
Proboha! To je poprvé, ne?
Těžko si představit ta zvěrstva, co se tam musela drát Bohu na odiv *1* -
-
No o co tam slo?
Poda nejakej valecnej zpravodaj aspon strucny info? ; ) -
-
nejde o to co, ale pokolikáté už.
-
-
Takže klasika, jo?
No něco se stát muselo, ne?
Beru to tak, že se děvkař s tím micíkářem utrhli ze řetězu *1*
-
-
-
-
Arkham Knight
Při vydání jsem se poslednímu Batmanovi obloukem vyhnul. Za což mohl hlavně tragický technický stav i po několika měsících. Díky tomu jsem ztratil o hru kompletně zájem a myslel jsem si, že si ji nikdy nezahraju. Ale to bych udělal velkou chybu.
Hra je ve skutečnosti skvělá, což nově reflektuje i Steam. Nové vychytávky, auto funguje skvěle, spousta obsahu a především psychologický profil Batmana a temnější a dospělejší atmosféra.
Až teď dokážu plně ocenit, jak dokázali v celé sérii vykreslit Batmanův svět a především vztah mezi ním a Jokerem. Klobouk dolů. Věřím, že se v budoucnu dočkáme restartu nebo hře věnované jinému hrdinovi. -
-
100 lidí, 100 chutí.
Za mě šlo např. o nejhorší díl série. Ve zkratce: přehnaný batmobil a přemíra přestřelek s tanky a nesmyslné závody. Side-mise, které vždy 4x opakují stejný koncept. Naprosto tragický boss fighty, kde bossové jsou opět v tanku. Naprosto předvídatelný záporák a jeho "porážka" naprosto k smíchu. Nevyužití potenciál Scarecrowa + tragický příběh a DLC.
Grafika, Gotham, mise s parťákem a pasáže s Jokerem super, ale u předchozích dílů jsem se bavil několikanásobně víc. *13* -
-
No něco na tom bude na těch tankovejch soubojích sem se celkem dost nassral - to bylo asi největší mínus. Furt lepší jak DLC" Arkham Origins a tedy ten pzáporák no nevím no - mne tak trochu překvapil.
Líbily se mi třeba celkem Riddle puzzles to byla pěknej odpočinek. To normálně tyhle minihry ve hrách moc nehraju. Toho Jokera ke koncisi ale odpustit vážně mohli no. -
Dík za názor vzhledem k ceně to asi risknu.
-
-
https://www.bundlestars.com/en/bundle/batman-arkham-knight-bundle
když tam ještě zadáte kód BLACKFRIDAY11, bude to snad nejlevnější balík kompletní hry zatím -
Máš recht s upraveným configem jsem dopařil před lety. Klidně bych byl rád za stejnej styl ale kdyby byl jinej hrdina tak by neurazil třeba příběh Batmanova Syna nebo Dicka Graysna(popř Robina).
Upravenej Config byl na YT a jel v poho i na originále. Jak už jsem tehdy psal jen drobné záškuby ted už spravily i je. Nejspíše. -
-
Vyšlo to vloni *7*
-
-
Ten čas ale letí co ? Jo jáí vím jenom sem si to neodpustil *1*
No když to vyšlo loni tak už to bude za babku ne ? to bys koupit měl zvláště jestli si hrál předešlé Batmany a bavily tě. Navíc DLC které však nebyli úplně nejstatnější noo... Hlavně je to fůra vyžití i mimo příběh...
-
-
-
A už to šlape bez problémů? Docela bych si to zahrál mezi svátky ideální čas. Ještě jestli zahrát i Batman: Arkham Origins nebo to už nechat ležet.
-
-
Takhle. zahrál jsem si na GTX 960 plynule na 60FPS s vyjímečnými propady. Moje karta má ale 2GB, tak jsem musel snížit trochu kvalitu, ale jde to vidět jen na některých texturách. Jestli máš 3GB a víc, tak na to budeš ještě lépe.
Origins je super (ikdyž na začátku měl taky spoustu bugů) a má taky zábavný MP. Dle mého skvěle udělaný počátek Batmana a seznámení s postavami.
Před AK si doporučuju oživit události z Arkham City, ptže to hned navazuje. -
-
No tak ze začátku se ta hra sekala i na i7+980Ti, pokud vyřešili tyhle problémy tak se nemám čeho bát a k Origins MP asi takhle: Arkham Origins už si on-line nezahrajete
www.hrej.cz/novinky/2016/11/21/arkham-origins-uz-si-on-line-nezahrajete-42431/ -
-
Díky za info! To si ho teda ještě půjdu zahrát než to nadobro zavřou :) V době vydání jsem si s ním krátil čas než opravili všechny bugy a strávil jsem v něm pár desítek hodin. Tehdy dobrá koupě na jinak poměrně krátkou SP hru.
-
-
-
Origins na svatky je skvely napad. Odehrava se to totiz na Vanoce. Muzu jen doporucit + super boss souboje. Aspon ve hre budes mit na Vanoce snih :D.
-
-
Ok tak ho nevynechám a zahraju jen co jsem posledně hledal není na něj čeština, což pro mě docela průs3r.
/tak čeština je takže není co řešit -
-
Ty fakt máš problém i v takovéhle hře ?
-
-
-
-
-
PC jako herní platforma vymírá
A nebo ne? http://www.svethardware.cz/trh-s-pc-hrami-do-tri-let-prekroci-hodnotu-35-mld-dolaru/40105 Zvláště zajímavý je graf na konci článku -
-
Docela zajímavé, ten odkaz si ulož a až zas bude někdo plácat, že PC ničí herní trh tak mu to tady nakopíruj.
-
-
tak ničí to díky FTP hrám
-
-
-
CD Projekt RED Dev on PC Pirates: “Day-1 Patch will be available to everyone, but please support us
http://www.dsogaming.com/news/cd-projekt-red-dev-on-pc-pirates-day-1-patch-will-be-available-to-everyone-but-please-support-us/ -
-
Rozhovor s Honzou Herodesem & Radkem Friedrichem (audio)
http://poklady-z-popelnice.blogspot.com/2012/02/rozhovor-s-honzou-herodesem-radkem.html -
První screenshot z Projectu Eternity
+ pár dalších drobností. Doporučuju projít si i předchozí updaty, začíná se z toho rýsovat zajímavá hra:
http://www.kickstarter.com/projects/obsidian/project-eternity/posts -
-
Čuník mě předběhnul, fňuk *1*.
Nesouhlasím, že se z toho začíná rýsovat zajímavá hra. Podle mě to už má tuhle fázi za sebou, teď se z toho začíná rýsovat naprosto úžasná hra *3*
EDIT: Tuto aspoň link přímo na obrázek: http://media.obsidian.net/eternity/media/screenshots/0001/PE-TempleEntrance01-2560x1440.jpg -
-
Pěkně se jim to v posledních dnech zase rozjíždí. Snad to dotáhnou aspoň na ty tři mega, management Crossroad Keep v NWN2 mě celkem bavil:).
-
-
Na NWN2 jsem se ještě nedostal. Stonghold vypadá zajímavě, ty 3 mega by padnout mohly. A když nepadnou, tak to třeba v budoucnu vydají jako DLC.
Můj sen je mít ve hře vlastní vesničku, kterou bych si postupně vylepšoval. Hezky od pár polorozpadlých domečků postupně vybudovat fungující vesnici. -
-
V NWN2 jsi měl klasickou pevnost, kde se potulovali tvoji companioni, navíc tam byla hospoda, mohl jsi tam přistavovat obchody, kovárnu, kostel atd., upgradovat opevnění, opravovat okolní cesty (zvyšovalo množství procházejících obchodníků). To všechno bralo peníze, takže jsi mohl nastavit úroveň zdanění farmářů v okolí a obchodních karavan a volit kritéria pro verbování vlastního vojska (+ postupně upgradovat jejich zbraně a brnění, pokud jsi našel pár kovářů, co by pro tebe chtěli pracovat).
Musel jsi vojáky rozdělovat mezi tréninkem, patrolami okolních pozemků a cest, postupně jsi mohl do pevnosti lákat různý osoby, co jsi potkával na cestách či vysílat skupinku místních dobrodruhů na jejich vlastní mise. Všechny tyhle věci měly vliv na rozvoj pevnosti, na kvalitu a spokojenost posádky a farmářů, množství procházejících obchodníků atd. Později se to v omezený míře promítlo i do průběhu kampaně. -
-
Zní to možná dobře, ale bylo to těžce nedotažené. Budování pevnosti mělo obrovský potenciál a ve výsledku to byl jen nahypovaný pšouk...
-
To zní velmi dobře.
S tím almanachem mě nahlodali. Původně jsem zamýšlel jim poslat $ 35,- přes PayPal, ale ten almanach mě docela láká. Mám moc rád lore, ale zase $ 15,- je docela dost....
-
-
-
-
-
-
Kinect Xbox One dokáže přenést Váš vzhled na postavu ve hře.
To sice pro většinu lidí možná jde tak trochu proti principu samotného hraní, ale tenhle odkaz v diskuzi pod článkem je kouzelný:
http://www.youtube.com/v/EuGFYyXJ10A&hl=en_US&fs=1&