-
Nejnovější studie prozradila, že ženy hráčky mají o 5 procent častěji sex než nehráčky.
Protože když hráč najde hráčku, tak si jí víc váží a... :D -
Par prebytecnych klicu
Race Injection | Steam Key: 7BIN5-QF7QM-XAWET
Warfare | Steam Key: V7KRI-407VT-HVZHW
Razor2: Hidden Skies | Steam Key: VZCXE-LHLZW-V8HVY -
-
Tak jsou pryč všechny . Ale Race Injection mohu jen doporučit . pokud je to byl ten kód z Levelu, tak tím mi kluci udělali velkou radost ... Race07 se všemi datadisky ;)
-
-
-
bohuzel je to kod z bundle stars, takze asi jen zakladni hra.
-
-
Tak Razor2 už je fuč, zbytek nevím, ten jde mimo mě... Ale dík
-
-
To je teď v módě děkovat za nic?
-
-
Spíš je teď v módě za nic neděkovat.
-
to poděkování je za to, že sem dotyčný dal klíče ke hrám, kdy o jednu jsem měl zájem a to zcela zadarmo. Takže slušně za to poděkuji, že tu hru nabídl.
-
-
-
-
Saint's Row bez vibrátorů by byl lepší, říká Cliff Bleszinski.
Nemá pravdu. -
XBone Doritos + mountain dew
http://www.destructoid.com//ul/256299-aaheader.jpg -
Nic nebude! EA DICE nakonec nepřidá do Battlefield 3 možnost vypnutí barevného filtru. Programy...
toto jsou fakt h***da už ... tak jednou řeknou, že tam tu možnost dají a nakonec nás takhle pošlou s prominutím doprdele ... a ještě budou banovat ty, kteří používají Tweaker mod. Mám takový pocit, že DICE jako PlayerFriendly developer prostě zdechla. -
-
To je jak když brečí zabanovaní CSkaři, kteří postavám dají svítivě zelenou texturu. Takhle to prostě je a v rámci zachování fair play to tak bude, jestli se vám to nelíbí, můžete si táhnout hrát Q3A OSP.
-
-
Nic nebude! EA DICE nakonec nepřidá do Battlefield 3 možnost vypnutí barevného filtru. Programy...
to je grafický mod neupravuje zbraně ty lolo čistě POUZE grafický mod nikoho to nezvýhodňuje ... boha svatého motat do toho fair-play
- http://www.youtube.com/watch?v=3Asqn9SNTnk -
-
Wallhack je taky pouze grafický mod. A vůbec, četl's ten můj předchozí příspevek celý, nebo jen druhou větu?
-
-
To dává jistě smysl, když samotný vývojář z DICE řekl, že to půjde. A vůbec, četl's ten komentář proč tam tu možnost dát nechťejí, nebo jenom z fleku nesouhlasíš s tím čemu nerozumíš? -
-
Třeba fialový, pointa zůstává.
-
vidím, že toho o BF3 víš opravdu hodně, když mi tu napíšeš "textury jsou vybalancované pro ten hnědý filtr"
btw: je to modrý filtr -
Správně. Teď si zahrajeme hru "najdi rozdíl".
Jaký je rozdíl mezi "nepřeji si" a "nemohu"?
Ale fakt nevím, proč se o tomhle vůbec bavíme, pointa je, že textury jsou vybalancované pro ten hnědý filtr a že bez něj jsou lépe vidět ostatní hráči, což v tom videu samozřejmě ukázané nebylo. -
we are proud of the visual identity of Battlefield 3 and do not wish to change it. Velice důležitá věta. Přečti si ji několikrát a třeba ji porozumíš.
-
...cože? :D . Já nezpochybňuju proveditelnost. A ano, četl jsem to. A ne, naprosto tomu nerozumím, vlastně vůbec počítačovým hrám nerozumím, jen mě sem občas zavane nějaký zvláštní vítr.
Četl's ten komentář ty? Nikde v něm ten dotyčný nepíše, že by to nešlo.
Bylo by fajn, kdybys psal k věci, přestává to být zábava, ale skoro snad vyučování, jak ve školce.
-
-
-
-
Souhlas. Nemělo by to tam být v zájmu fair-play.
Druhá věc je, že to vůbec slíbili. A pár dní nato si to rozmyslí... -
-
Možná rozpor EA/Dice. Kdo ví, tyhle firmy už jsou tak velké, že je nemožné dohledat viníka. Ale takové postupy nejsou zas tak neobvyklé, ne? Akorát se jim málokdy věnuje tolik pozornosti :)
-
-
-
-
Binding of Isaac
co že dneska vychází CoD, koho to zajímá... bude někdo, stejně jako já, hrát Rebirth?! -
-
Binding of Issac: Rebirth
Těšil jsem se, předobjednal, hraju. Zatím spíš zklamání.
Novej obsah je sice fajn, ale jinak je to krok zpátky. Hra pořádně zvedla obtížnost, chodí mnohem víc potvor najednou a jsou i mnohem nebezpečnější, což je pro někoho kdo dohrál originál fajn, nováčci ovšem budou v šoku. .-)
Průšvih je, že někdo navíc hru hodně zrychlil, myslím, že na no hit achievementy tentokrát můžeme zapomenout, bez šance. Suverénně jsem přišel k naprosto jednoduchému bossovi, mámě, ale nechal jsem se úplně zaskočit velkou rychlostí jejích útoků a konec.
Grafika i hudba jsou horší než u originálu, hudba mi dokonce místy přišla až otravná což je dost zarážející když uvážím, že sountrack jedničky patřil k tomu nejlepšímu co je ve hrách slyšet.
Spíš bych uvítal nový DLC pro originál než tohle. -
-
tak ona měla být těžká už i původní hra, ale kvůli omezením Flashe to nešlo. těžší to rozhodně je, Mom's Heart celkem peklo a to jsem ještě neviděl další bossy, kromě Sheolu
ucho: já jsem se zezačátku taky několik hodin trápil, někdy je to o štěstí -
hm, to je nemilé. mně přijde těžká už ta předchozí verze a extrémně daleko jsem se nedostal. jo jednou to vypadalo slibně, když se mi podařilo najít nějakou skvělou věc.
-
-
tak je to zadarmo, tak proč ne :)
-
-
zadarmo? hlavně to pořád nefunguje, volové ve Valve to zapomněli zpřístupnit!!!
sotva jsem to poslal, tak už to spravili. mají štěstí -
-
na PS4
-
-
-
-
Dungeons II zdarma
https://www.humblebundle.com/store/dungeons-2 -
TESO BETA KEY
Pokud má někdo zájem tak na curse.com je giveaway. -
-
Díky za info... vyzkouším
-
-
Multiplayer Titanfall nabídne hru pro maximálně 6 vs 6 hráčů.
To teda není moc, čekal jsem větší řežbu.. -
-
Vidíš to, pro mě je to třeba první důvod proč se o Titanfall zajímat, dlouho už se volá po nějaký taktičtější střílečce a 6v6 zní fajn. Akorát se nemůžu přenést přes to, že boj v titánovi vypadá jako normální fps, čekal jsem spíš něco ve stylu Hawkena.
-
-
Jasně, taky nemám rád na bojišti 32-64 hráčů na jednou, ale 8 vs 8 se mi zdá jako idealní. Prostě klasika, ani moc, ani málo.
Edit: Taky to samozřejmě bude záležet na velikosti map, ale přesto jsem doufal v 8 vs 8.
-
-
Je to velké zklamání...
-
-
Nové fotky z chystaného filmu Doom byste si mohli klidně splést s fotkami třeba z filmového Resident Evilu.
Ty vole to vypadá ještě hůř, než ten první film (a už ten byl katastrofa).