Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ

Lara Croft GO

Parádní hra, není to žádný logický velmistr, ale pobaví, pěkná grafika, úžasná hudba kvůli ní a pár vázám se do té hry zanedlouho vrátím. No nebudu se víc rozepisovat už se mi stáhl Hitman GO *3*
    • Osviceny
      Ano, být po lobotomii, tak tu hru asi docením...
  • Podle BBC došlo za posledních 5 let k nárůstu stahování ilegálního softwaru o 20%.

A o kolik narostl prodej legálního SW?
    • o 60% :)
  • Pillars of Eternity II Deadfire vyjde na PS4, XO i Switch

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2018/02/06/pillars-of-eternity-ii-deadfire-coming-to-consoles.aspx?

Já jsem za to rozhodně rád, CRPG na konzolích chybí a je tak dobře, že po prvním dílu, který se na konzolích objevil v l=tě, se zde podívá i dvojka. Rozhodně budu kupovat.
    • Děkuji moc za info :) Není tomu dávno, co jsem zrovna přemýšlel jestli vyjde na konzole i dvojka. Super :)
  • Steve Sinclair (Digital Extremes) si pochvaluje grafický procesor PS4.

:-D pardon, ale tomu se musím smát
    • Miserius
      Supr, hned se nám pujde líp spát...
  • Microsoft Research Asia pracuje na tom, aby Kinect dokázalo číst a rozpoznávat znakovou řeč.

no konecne smysluplne vyuziti pro tuto hricku. Pokud by kinect fungoval jako tlumocnik tleskam.
  • B.o.b

Už jste viděli nové logo společnosti Microsoft? Co na něj říkáte?

Hezký, decentní já s tím nemam problém.
    • Osobně si myslím, že to původní bylo mnohem lepší. Tohle na mě působí jako první pokus grafika amatéra, který je uchvácen uhlazeností vektoru. Nemá to žádný vlastní výraz. Takhle stylizovaných log je v dnešní době přehršel. Ztrácí se to mezi nimi.
  • Matt Siegfried dosáhl padesátého levelu v Borderlands 2 za 43 hodin, 14 minut a 23 sekund.

pro takove lidi nema smysl delat hry *16*
    • kostejnesmrtelny
      Však je pro ně taky nikdo nedělá. Když ho to baví se hnát za nejvyšším levelem, je to jeho věc, mě je to jedno. Dokáže mě ale vytočit, když se toho potom chytne kdejakej vylízanec a argumentuje tím, že je hra tak krátká.
      • tak to muze byt opravdu jen vylizanec... ktera hra v dnesni dobe ma 40h+
  • MickeyMutant

Mario Tennis Aces příští rok rozšíří tři nové postavy – Pauline, Luma a Boom Boom.

Pauline má příliš velké oči, nadměrná prsa, nerealisticky úzký pás, nevhodně krátkou sukni, a podléhá tak dávno překonanému stereotypu. Boom Boom působí zbytečně maskulinně, falocentricky a celkově agresivně zastrašujícím dojmem. Jedině Luma je genderově vyvážená, protože nikdo nemá šanci poznat, co to vlastně je. Navíc svým plnoštíhlým profilem poskytuje šanci k identifikaci prostorově velkorysejším hráčům a hráčkám, kteří jsou jinak ve skutečném sportu nespravedlivě ostrakizováni.

Dávám tomuto DLC 33 %.

• Pokud si předobjednáte The Witcher 3 na GOG, získáte neuvěřitelně úžasné bonusy. Co přesně to bude si vývojáři zatím nechali pro sebe.

Tak to je neuvěřitelně úžasné! *14* *5*
    • ucho
      Ano, úžasná bleskovka. Co asi tak můžou lidé k předobjednávce dostat. Witchera 1 a 2 počítám...
      • Veskoslav
        Knížku, DVD o tvorbě, soundtrack, medailon, měšec mincí, mapu atd. Je toho spousta, co můžeš dostat *7* Navíc edice od Zaklínače patří k těm nejlepším i ty "základní". Nemusí totiž objednávka přes GoG nutně znamenat pouze digitální kopii hry:)
        • ucho
          ano, s těmi věcmi počítám, ale nepředpokládám, že o to budou ochuzeni lidé, kteří nepředobjednají... tedy pro předobjednávku to musí být něco extra, co nepůjde získat potom, jinak to není nic extra...
          • Veskoslav
            No o to jde. Počítám, že to bude jako u Z1 a Z2,kdy se medailon a spol těžko sháněli. Sám sice mám "obyčejnou" edici Z1 a Z2 (kniha, DVD atd.) ale u W3 počítám, že bude nějaká speciální. Třeba to, že získáš "vstupenku" třeba do studia.
            • Veskoslav
              Neřekl bych pasé;) Co ty víš, co to bude za nabídku:) Digitální distribuce nemusí nutně znamenat absenci fyzických předmětů. Já počkám na další info:)
            • ucho
              Řeč je podle bleskovky o předobjednávce na GOGu, tedy jakékoli fyzické předměty jsou pasé...
  • Už jste viděli nové logo společnosti Microsoft? Co na něj říkáte?

Nic, viděl jsem ho už před měsícem, tehdy jsem se nasmál dost. Ale nechápu ten povyk kolem změny loga...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit