-
Batman: Arkham Origins team prioritizing DLC over bug fixes
To je zase jednou parádní přístup *1*
Ve zkratce - tým se již nebude zabývat opravou bugů, které nebrání dohrání hry!
Z článku bohužel není jasný, zda se na to vykašlou úplně nebo dokud nedokončí další DLC, ale tohle hlásat směrem k platícím zákazníkům mi přijde na hlavu.
Celý článek: http://alturl.com/hmnhu -
-
http://www.joystiq.com/2014/02/09/batman-arkham-origins-team-prioritizing-dlc-over-bug-fixes/
-
-
Mac Walters se opět postará o scénář dalšího dílu Mass Effect.
Na tom nevidim nic zajimaveho. Osobne bych byl mnohem radsi, kdyby se do Bioware vratil Drew Karpyshyn a dostal na starost scenar dalsi Mass Effect hry on. -
Call of Duty Ghosts Ratings
http://www.youtube.com/watch?v=M4iHWHPIS_E - Pokud jsem dřív nevěřil, že si CoD hodnocení kupuje, tak teď už tomu rozhodně věřím. Pro mě nejhorší CoD v sérii: 3/10. -
Brazen Prototype Steam Key
G3HFR-RCCE4-ZJP66
PCTKF-7CVNV-BC2P3
9CPCF-F0J4C-CF8PA
Nevím přesně co to je, ale mám to 4x :D -
-
Ačkoliv se nikdo neozval, tak klíče jsou už rozebrány:)
Ovšem díky za podělení se:)
-
-
Přebytek z Humblebundle :)
Kůpil jsem to kvůli dreamcastům a sonicovi, tohle nepotřebuju :)
DLCčko k Rome total war 2
https://www.humblebundle.com/?key=q6pBmD3YPeafGtfP
Nights!
https://www.humblebundle.com/?key=Cw8yTdvbFbyvaZAT -
-
Dika za DLC, chtel jsem si ten bundle koupit jen kvuli tomu *1*
-
Redeemed to Gorila *10* *1*
-
-
EA plánuje na E3 2013 odhalit nové next-gen tituly od Bioware, EA Sports a DICE.
Mirror's Edge 2!! *15* -
Pokud ve svých třiceti letech stále hrajete videohry, jste podivíni! :)
po 30tke chlap by mal maximalne len defraudovavat peniaze + zahybat svojej manzelke, potom bude normalny! *5* -
Age of Wonders 3 na Humble zdarma.
-
Playstation Nation
Vydařená akce a dobře zorganizovaná, co si člověk chce vyzkoušet k tomu se dostane, žádný fronty.
Největším překvapením pro mě byl Order, parádní atmosféra, připadal jsem si jako v Dunwallu. Until Dawn vypadá na solidní sranec, ale kdoví. No a pak samozřejmě Bloodborne kde se sešla výborná parta lidí, demo super. Kdo můžete, určitě se jděte podívat.
Ta sekce 18+ byl skvělej nápad. -
-
Steward 2: tím Rise asi myslíš Ryse a ne, o Ryse jsem nikdy nic takového nepsal, Ryse jsem nehodnotil. ani jsem tady o Order neprohlašoval, jaká to bude super hra, tak mi uniká, co myslíš s tím PR. mluvil jsem jen o tom, že časté filmečky a QTE ještě neznamenají, že to bude propadák... jen na tomhle kvalita hry nestojí (viz příklad s Wolf Among Us)
-
Order byl pro mě spíše zklamáním. Přišlo mi, že jsem střídal akorát Quicktime, filmeček, 2 minuty běh úzkým koridorem a následně, filmeček, střelba, filmeček, quictime. Graficky to vypadalo pěkně a zajímavě. Ale myslím si, že to bude nudná koridorní střílečka, která skončí stejně jako Ryse.
-
-
taky jde o příběh a všechno to kolem. wolf among us je jen o qte a vybíráním různých odpovědí a nikdo to snad tolik nekritizoval jako order
-
-
Vážně nevidíš rozdíl ucho? A jestli trolíš, tak slabota...
-
-
ty se fakt nedokážeš bavit normálně co? pořád budeš odpovídat jako kokůtek :)
-
-
ty vole ucho bys mohl delat PR managera Oder takové kecy a srovnání souhlasím že jsi vybral pitomé. jsi jak malé děcko co se mu sebrala hračka. order je naskriptovaný Rise a u něj jsi psal jak je to blbost a rázem ti to nevadí? jsi legrace sama myslim ze pro zmenu si te do detrolleru střím já.
-
a opět. s čím nesouhlasíš, je u tebe hned pitomé. to přirovnání tak od věci není. wolf among us není prezentovaná jako rozhodovací adventura (takový žánr neexistuje a v konečném důsledku by se tomu říkalo interaktivní film), ale prostě jako adventura.
tys zmiňoval, že je tam hodně filmečků a hodně qte. proto jsem vytáhl wolf among us. zjevně to tak chtěli udělat, to ještě neznamená, že se tenhle styl někomu líbit nebude a že je to špatně. stejně je to s wolf among us, někomu taky vadí tohle zjednodušení adventury, kdy se člověk jen rozhoduje (přičemž rozhodnutí nemá prakticky na nic vliv, jen na detaily ve vyprávěném příběhu). takže ne, to přirovnání mi nepřijde pitomé. proč by nemohla být akční hra zaměřená taky na příběh trochu jiným stylem... netuším, co z orderu vyleze za hru a jestli to bude dobrá a zábavná hra. po zkušenosti s wolf among us ale vím, že je krátkozraké odsuzovat hned v počátku záměry tvůrců.
nedělám si iluze, že bys tohle pochopil a že bys zkoušel vstřebat i názor někoho jiného. chováš se prostě jako imbecil a tak si tě raději dávám do trolího filtru. -
A co jsi čekal? Přečti si znova svoji pitomou odpověď. Vezmeš dvě naprosto odlišné a zcela jiné hry a pak se snažíš obhajovat něco, co není obhajitelné. Pokud vím Order je prezentovaná jako akční TPS hra ve viktoriánském Londýně......Ne rozhodovací adventura ala Wolf či The walkind dead. Jestli v tom opravdu nevidíš rozdíl, tak jsi kokůtek akorát ty. Raději jdi zase někoho poučovat, co má psát na diskuzi... *7*
-
-
-
-
Já hral jenom tu poslední část, tam qte nebyl žádnej, každopádně mě to fakt bavilo, na to jak jsem od toho nic nečekal. Taková fajn jednohubka.
-
-
No já jsem u toho byl asi jenom 5 minut, to se přiznám, nechtěl jsem zase bránit ostatním. Hlavně dorazte zítra na Splash 2014:)
-
-
Jako na PC?
-
-
-
Alien
Jelikož jsem to tu ještě neviděl, dávám odkaz k dobru.
http://www.ign.com/videos/2014/01/13/alien-isolation-gameplay-commentary
U mně dobrý *1* -
-
Vypadá to pěkně. Jenom aby to nedopadlo jako osekaný CM....Sice za ty dva dollary hra stála, ale jinak je to otřesné. Obzvlášť když pak vidím "gameplay", kterým se prezentovali na E3.
-
-
Ty taky pořád něco papouškuješ. Všichni říkají jak je ACM hrozný, tak to budu říkat taky. Prd ve verzí 1.4 hra vypadá a hraje se velice dobře a měl jsem ze hry daleko lepší pocit než např. z infantilního Bioshocka.
-
-
Ta hra je dobrá? Tupé AI, strašné koridorově skriptované scény, osekaná grafika, hra stínů a světel naprosto jinde než při ukázce. Jestli ty se rád necháváš "ojebávat" to je tvůj problém.....Ještě řekni, že nejlepší díl AvP je ten z roku 2010 a myslím, že máme jasno. A pořád říkám, že je hrozný, protože jsem ho pro tvou informaci dohrál a ano mám legální kopii té hry. Takže nevím, co to do prrdele meleš o papouškování.
-
-
Co si na mě otvíráš hubu ty čůrko. Si tě najdu podle IP a dostaneš na budku ty hovadoo nevycválaný.
-
-
Nebo spíše internetový drsňák *1*
-
*3* Musí být trochu vzrušení ne?
-
Další internetový debílek:)
-
-
-
-
-
Až na to že gameplay je z konzole, jak se škubaně otáčí po kouskách s tím gamepadem :) na to se nedá dívat.
Ale vypadá to nadějně. -
No, prostředí vypadá celkem pěkně, ale nevím, ten vetřelec mi tam připadá takový směšný. Vypadá jako člověk v kostýmu vetřelce na procházce a ne jako vraždící monstrum, je to divné.
-
-
Neříkej .....že by to při motion capturingu byl člověk ? A viděl jsi prvého vetřelce ? Kde nic tu nic , tušení nezobrazeného ,několik rychlých detailů a nakonec černoch s kýblem na hlavě ...a pro jistotu zblízka ;)
-
jj snad tomu jeste zlepsej model...
-
-