Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Joshua

GOG> CHRONICLES OF RIDDICK: ASSAULT ON DARK ATHENA

HPMA39B5D2227901VY
    • Lukyz
      Díky moc! Hrál jsem jen původní verzi, takže na upgrade a přídavek jsem zvědavej. Díky!
  • Takto by vypadala Kolumbie ze hry Bioshock Infinite v izometrickém pohledu.

*8* Paráda
  • ringmancz

budovatel pobavil

zase jsem zabrousil na české herní ČTK, abych se pobavil a nahoře v poutáku visí článek o tom, že nevyjde Level. visí tam už od konce července #leháro

a nejvtipnější je, že psal i tom, že "náš partnerský obchod Alza.cz dává aktuální číslo herního časopisu Level zcela zdarma"
    • Lukyz
      Kriste, jen jsem si přečetl nadpisy těch článků a nevím kdo může vyplodit takový balasty.
      Navíc mi pořád nejde do hlavy, jakou má JD dohodu s EG, že mu to už dávno nezavřeli. *7*
      • Keyz
        EG je asi také pořádná banda. Je jím zřejmě fuk co kdo kde bleje pod jejich jménem. Jinak by již dávno letěl. Takto si vymýšlet...
    • #he
    • Tilwaen
      #máknoutsi
    • Inquisitor
      To bude ten Level co tak erudovaně zrecenzoval na benzínce :D
  • Johnny

Fanouškovský trailer ukazuje, jak by mohla vypadat LEGO hra podle Fallout 3.

debilně no.

• Takové hezké video jakési skejtovací hry

http://www.flabber.nl/linkdump/video/de-50-grootste-physics-fails-uit-skate-3-13014
    • mondzi
      Tak som sa dlho nezasmial :D
  • frag.ment

Pokud si zakoupíte digitální verzi Destiny pro X360/PS3, obdržíte Xbox One/PS4 verzi zdarma. Majitelé PS4 si již nyní mohou hru přednahrát na svůj disk.

Destiny se mi moc líbí, ale štve mě, že bych si musel pořídit Playstation Plus připojení. raději počkám na recenzi (doufám, že tu bude brzo po vydání, na vaše hodnocení celkem dám). Těch cca 1.500,- na rok není zas tak moc, ale když žiju od výplaty k výplatě, tak si to člověk musí pořádně rozmyslet..
    • WhySoSad
      Žiješ od výplaty k výplatě, ale PS4 máš, tak neštvi a to PS+ si kup ! *1*
    • Miserius
      To si opravdu počkáš, přecijenom to je MMORPG (at uz se to nekomu libi nebo ne)... Budto brzo a to si muzes byt jistej vysokym hodnocenim a nebo si pockam a dozvedet se jestli i ten endgame stoji za neco
    • Ronox
      Zas tak brzo s tím nepočítej, protože nespustili ještě ani servery a například Polygon kvůli tomu udělal oznamovací článek, kde se omlouvá čtenářům, že to nebude v den vydání a ani hned po něm.
  • skaven123

Patrick Liu (EA Dice): „Mirrors Edge 2 by mohlo oslovit širší okruh hráčů.“

takze Mirrors Edge bude tunel s mackacimi sekvenciami ? *7*
    • Přesně tak, neříkej, že nemáš chuť si to zahrát *1* ať tady píšeme cokoliv, všichni tyhle hry chceme, vychází to z každého průzkumu, tak jak by to nemohla bejt pravda? *3*
      • Oni vedi mnohem lepe,co ty ve skutecnosti chces a co je pro tebe nejlepsi *1* .
        • Přesně tak, já nevím, co se kvůli tomu všichni vztekají, jim to vyšlo ve výzkumu tak to tak prostě je, ne?
          • Hrozne rad bych videl ty vzorove skupiny,na kterych ty pruzkumy delaji *1* .A nebo vlastne radsi ani ne...
  • alladjex

Ala Gamebook

Chci se zeptat na něco k vývoji ... třeba mi někdo poradí.
    Sháním nějaký vývojový nástroj na textovou hru maximálně s vloženými obrázky pro tvorbu něčeho jako je gamebook. Pokud znáte Wherigo, tak v podstatě tohle bych potřeboval. Problém WIGO je, že už se nevyvíjí a navíc nepotřebuju GPS funkcionalitu. Optimálně potřebuju, aby nástroj měl vývoj na desktopu a playery pro různé platformy. Minimálně Android a iOS.
    Za tipy moc dík.
    • alladjex
      Nakonec jsem našel opensource project Twine. Vypadá to, že na moje potřeby je to až dost. Jediné, co musím dořešit je zda to půjde na telefonu ...
      • A přemýšlel jsi o tom, udělat to formou webové aplikace?

Hlavní výhoda je, že takové aplikace jsou ultiplatformní (na Android/WP/iOS může to být distribuováno jako klasická aplikace a ostatní zařízení mají šanci v prohlížeči).

Jen nevím o žádném lehce dostupném enginu, ale zase by neměl být velkej problém napsat si vlastní (zobrazení je dané HTML+CSS), Javascript by obstarával základní logiku - pokud teda nechceš jít cestou gamebooku, kde by se dal klidně využít nějaký generátor statického webu a obešel by ses úplně bez Javascriptu.
        • alladjex
          Máš recht. A právě přesně tohle dělá Twine. ;] Každopádně díky.
    • http://forum.textovky.cz/
  • Ten samý člověk, který s přestihem minulý měsíc pustil na net nelegální verzi Halo 4, teď...

Tato hra nás ještě v něčem dokáže překvapit? zajímavé....
    • Nechapu to taky... Nejlepsi je, ze v dnesni dobe kdy si kazdej na diskuzich stezuje na grafiku a ze to je to hlavni na hrach, Black Ops 2, vypadajici na rok 2009, trha rekordy v predobjednavkach... Tak tomu nerozumim
      • Jenze je to CoD. Nebyt te nalepky, tak o to neni ani zdaleka takovy zajem. Posledni dily tezi imho hlavne ze znacky.
  • Diablo III už běží i na blíže nespecifikovaných konzolích, zatím ovšem pouze za zavřenými dveřmi Blizzardu.

servery zejí prázdnotou, je potřeba tam nahnat aspoň konzolisty!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit