-
EA zesiluje snahu vypátrat podvodníky ve hře Battlefield 3. Pokud na nějakého narazíte, neváhejte...
Tak toto se nemůže zakládat na pravdě, protože jsou 100% cheateři, přes ten slavný trojúhelník nahlášení a to dokonce i s odkazem na videozáznam. Výsledek? Ani jeden nemá ban. EA je z toho jejich měnění nicků uplně mimo... -
Abyste se nehádali, tak to pojede naho*no všem
http://www.videogamer.com/ps4/assassins_creed_unity/news/assassins_creed_unity_is_900p_30fps_on_both_ps4_and_xbox_one.html -
-
To bude pošušňáníčko při rozhlížení ze střech. To budou až oči přecházet.
-
-
tak většina lidí rozdíl mezi 900p a 1080p na televizi nerozezná, když od ní sedí dva metry daleko. u některých filmů je ze tří metrů problém rozeznat 720p a 1080p... tak pojďte, mínuska :)
-
-
Měl jsem na mysli hlavně těch 30 FPS max.
-
-
s těmi já problém nemám :) když to není znát na odezvách při hraní (ještě jsem na takovou hru nenarazil), tak mi 30 fps stačí. 60 fps je samozřejmě lepší, ale 30 fps mi žíly neutrhne...
-
-
To já nemůžu. Hrál jsem na PC pár portů omezených na 30 FPS a vždycky jsem to protrpěl. Vzpomínám třeba na Warp (jestli mě paměť neklame), která byla fajn, ale já ji skoro nedohrál, jak mně rvala oči.
-
-
-
-
-
PC Master Race
-
No to je teda řešení...
-
-
Jako by na těch pomalých konzolích měli na výběr, to bylo dopředu jasné, že tam všechno kromě vyloženě nenáročných plošinovek a podobných, pojede přinejlepším 30fps. Nechápu co se kdo diví.
-
-
asi jsi nepochopil obsah sdělení. však proč ne, řekli by, že to nezvládnou zoptimalizovat lépe a že musí snížit rozlišení. jenže oni to jaksi zdůvodnili dost hloupě...
-
-
Na pc si to zoptimalizuju sám ještě líp než ti hňupové *1*
-
-
-
-
-
Planetary Annihlation - €0.93 na bundlestars, steam verze
-
-
Datadisk za 10 € ? Základ už mám z early acess a tohle vypadá , že to chtějí dostat mezi lidi + zahojit se na datadisku ... takže za mne 1 koupeno a jednou v bundlu .... čekám .
-
Stále drahé *12*
-
-
WiiU verze Mass Effect 3 poběží v rozlišení 1080p.
jo? asi jako většina her na X360? 576p upscalované na 1080p s antialiasingem? :D leda h*vno -
John Carmack's keynote - Quakecon 2013
http://www.youtube.com/watch?v=o2bH7da_9Os
Letos necelé tři hodinky, které stojí zato *4* -
Dear Esther
Doufám, že se dočkáme recenze, a to pronto! *4* -
-
Ja ani nevim jestli je to uplne dobrej napad :D Prislo mi to takovy nerecenzovatelny.
-
-
Je to zajímavá záležitost, ale osobně snad prvně lituju, že jsem těch 7 ojro neuvalil za něco jiného... Když se vrazí do "W" sirka a jí se u toho sandwich, tak to není špatný ;o) Ale asi jen nemám tak vypilovanou ENG, abych docenil to "dynamické rozuzlování" kolem. Spíše zamrzí i ta absence byť nejjednodužší interakce (přines/odnes). Škoda, ostrov i jeskyně jsou právě že moc krásné...
-
-
-
Neoficiálně: PC verze GTA V bude obrněna DRM ochranu Denuvo, kterou již využilo Lords of the Fallen či FIFA 15.
Pecka....Jeslti to bude blbnout stejně jako ochrana u GTA IV, tak přeji nízké prodeje.....Doufám, že už je zrušený ten Rockstar club nebo co to bylo za zdržující chujovinu. -
-
pc ma tak brutální výkon že nejaka ta ochrana navíc nás nemuže rozhodit (GTX 980, Xeon - E5).
-
Já ti nevím, mám Fifu a valí v pohodě. :-)
-
-
Embargo na recenze titulu Dragon Age: Inquisition padne toto úterý (11. listopadu) v 9:01, tedy týden před začátkem prodeje hry v zahraničí.
já znám lidi co tvrdí že Windows Vista je skvělej... To ještě neznamená že jim budu věřit a že je skvělej když tomu tak neni. *2* -
-
Já měl Visty a pohoda. :-D (stačilo na ně mít HW, teda měl jsem je i na noťasu s 1GB RAM a odtamtud teda letěly rychle)
-
-
-
To je jen pomsta PC komunitě kvůli pirátství *1* dostanete po více jak roce a ještě s ochranou Sranda bude až to někdo prolomí.
-
-
Tento druh ochrany je byl prolomen. Ale vždy to nějak trvá. Tohle ale bude motivace pro crackery a bude to rychleji. Vytloukání klínu klínem. Jak jsem psal. Konzola firma na hov&o. O to více je dobré podporovat CD projekt a apod. Jedou pozitivním stylem a snaží se o pokrok.
-
Jelikož na Fallen už je crack a má stejnou ochranu jako má mít toto, tak bych se ani nedivil. A i na tu Fifu už je crack venku. Co jsem četl, tak ho udělali tak stabilně, že hra jela lépe jak z Originu:-D
-
-
Jo ? To mluvíš z vlastní zkušenosti s tím Fallen ? Já teda, že zatím ticho po pěšině. Očekával bych, že se tím bude někdo chlubit a v komunitě se to rychle rozšíří.
-
-
Nemluvím, jenom kolega v práci se neskutečně vztekal, že mu to pořád padá a prý to crack vyřešil.
-
-
Jj. Crack v těchto případech je dobré použít i s origo. Jede to lépe nejsi omezen atd. Sranda. Tak rocksh*ts jsou konzolová firma. Není se čemu divit. Navic americká firma *12*
-
-
https://cs.wikipedia.org/wiki/Rockstar_Games - Rockstar i značka Grand Theft Auto byli původně Briti ! *3*
-
-
-
-
Aneb další klasická blbá firma. Tyhle ochrany vždy dělají problém na origo verzích. Nevěří vlastní kvalitě? Borci od zaklínače tomu věří a jak se ukazuje jde to!Takto se opět vrací doby šilených ochran a pouze to více motivuje crackery. Ho*na nemají na cdprojekt. Ale fanatici to koupí stejně 10* i kdy. Je to přímo špehovalo
-
-
Nejhnusnější ochranu měl svého času Morrowind --- Zasekává a laguje vám vaše offline hra ? ... zkuste crack a pak se smějte ... rozdíl s ochranou a bez přímo hmatatelný ....
-
ja hram jen origo, mel jsem i starforce v pc a naprosto v pohode, dokonce myslím že mi to vylepšilo výkon. tohle jsou jen vymluvy warezaku. vydavat hry bez ochrany je jako nezamykat barák nebo nechávat klíčky v aute.
-
-
Jasně zrovna Starforce ti vylepšilo výkon PC :DDDDD ... Ostatně po reinstalu je každý systém svižnější ;)
-
"dokonce myslím že mi to vylepšilo výkon" :D
-
-
*1* To byl totiž přísun vesmírné energie přímo do PC!
-
-
-
Já bych si i to GTA koupil, ale po zkušenostech se 4. dílem počkám tak půl roku minimálně. Ale pokud mě bude otravovat Rockstar Club a k tomu ještě debilní ochrana, co shazuje hru, tak na to kašlu.
-
-
-
V AC Unity je i sci-fi. Člověk nepotřebuje mosty...
https://www.youtube.com/watch?v=ryr4d3uZLOY
teleportace a duchové:https://www.youtube.com/watch?v=Dzv8HshXTfE -
-
Magic
-
-
Ubisoft zveřejnilo promo video k Just Cause 4, ve kterém nic netušící děvčata tančí za zády...
Opravujem Just Cause 4 určite nie... ale Just Dance.... tak si to prosím vás opravte. -
-
ja tam cekal nejaky prostituky a pak to prasklo
-
-
Overhaul Games se chce po sérii Baldurs Gate vrhnout i na rozšířenou edici Planescape: Torment.
Holly Sh*t!