-
NOLF re-release nebude
Pro všechny, kdo doufali, že se třeba dočkáme No one lives forever na GoG nebo Steamu, doporučuju tenhle článek. Ale je to dost smutné počtení o nenažranosti velkých vydavatelů...
http://kotaku.com/the-sad-story-behind-a-dead-pc-game-that-cant-come-back-1688358811 -
-
Nejde to koupit? Tak se to holt upirátí. Když ty peníze nechcou, netřeba jim je nutit... By mě zajímalo, jak by potom vyčíslovali škodu.
-
-
To je to co mě na tom sere. Pokud to člověk chce hrát, nezbyde mu než upiratit. Kde to doprdele žijeme?
-
-
co já vim, třeba to má blbej engine, kterej dělá problémy na novejch win, a nechce se jim investovat, aby to udělali hratelný... nebo maj s tím ještě nějakej plán... nebo jsou paka
-
-
No právě že o tohle vůbec nejde. Myšlenka byla ta, že za Warner bros. (který podle všeho má hlavní část práv) přišla banda týpků (stejných, co dali dohromady třeba re-release druhého System Shocku), kteří řekli :
"Milí Warneři, podle všeho máte práva na NOLF. My Vám zaplatíme určitou sumu, abyste nám dali licenci na digitální vydání, my oba NOLFy technicky připravíme, aby byli plně funkční, a pak je společně vydáme, z čehož budete mít část zisků". Odpověď Warnerů byla "Ne. A pokud budete něco kutit bez našeho souhlasu, čekejte žalobu. Krom toho s NOLFem nic neplánujeme dělat ani my."
Takže asi tak. Pro Warnery by to byla win-win situace. Nestálo by je to ani cent, někdo jiný by všechno zařídil, a oni by na tom vydělali. Krom toho by došlo k oživení značky a při případném úspěchu by Warneři mohli uvažovat nad vývojem třetího dílu. Místo toho raději všechny pošlou doprdele a budou na té značce sedět. Takže jsou to paka.
A co mi vůbec nejde do hlavy, je tenhle přístup ve stejné době, kdy Warneři vypustili řadu svých značek (Mortal Kombat, F.E.A.R...) na GoG.com.
-
-
Amen
-
-
-
-
Kódy pro hry z levelu 236
Trine 2: Complete Story: NxLVE-79KF4-LNHV0 (steam klíč)
x = první písmeno křestního jména člověka který napsat předmluvu ke knize Dějiny ekonomických teorii vydanou v roce 2010
Battlefield 4 Battlepack Gold: AHH9-7BFJ-y27GY-R9DC (http://www.battlefield.com/cz/battlefield-4/faq/battlepacks)
y = první písmeno autora dané knihy. -
-
Thief bude vypadat lépe na PC než na konzolích nové generace.
Ahoj děkuju vzal jsem si trine 2. a skvělý nápad s tou hádankou
-
-
Kickstarter crowdfunding Wildmana zrušen, GPG hledá jiné cesty, jak projekt financovat.
-
Kdyby studio Bioware nepřevzala EA, zbankrotovalo by.
*DA2 was admittedly very rushed when EA acquired them while they made it*
EA koupilo Bioware v roce 2007, Mass Effect, který prodal až 2mil kopií vyšel v roce 2007, DAO které prodalo 3,2mil kopií vyšlo v roce 2009 a v roce 2010 odchází zakladatelé Muzyka a Zeschuk. DA2 vychází v roce 2011 (zdroj wiki)
jinými slovy, cool story bro -
Video: Záběry s mechaničkou Cidney (zde) a novým městem (zde) z Final Fantasy XV.
To zas bude od feministek nablito XD -
Něco na Steam, berte.
Limbo: 4ZRH6-5NEKM-YJK54
Bastion: MDZ66-45DLL-K0D75 -
-
to ja vzal to Limbo a ani si to nezahraju! *2* takovou nudu *6* *7*
-
-
Ale Jindříšku, to už ti tady přece nikdo nežere *5*
-
-
A já si nevzal Limbo. Jakýsi dutohlavý korytoliz nemá elementární základy vychování.
-
-
Taky jsem si ho chtěl vzít, když jsem sem házel už cca 10 kódů, ale dvě minuty poté už nebyl k dispozici. Aspoň by mohl říct bůůů, když má hru zadarmo.
-
-
To uz se tu probiralo, tak moc ze to je spise na rozboleni hlavy, tak at si to uziji, je to pro ne neco neskutecneho v jejich prazdnem ( ne vsech ) zivote a jekjivh ego vylezlo, kvapem vzhuru - dat tam nejakou hadanku, kdyz nechcete aby to vzal kdejake tydyt, ne taky resilo, da si tu prace nebo to vzda no. ( O nicem lepsim, jak zabranit "temhle zlosynum" nevim).
-
Objevil jsem ale takový fenomén. Tihle nevychovanci zvyšují Humble Bundle tržby! Proč? Protože poté, co jsem se tady rozčílil nad tím anonymním troglodytem, jsem k nelibosti svého už ted značně krvácejícího bankovního účtu ten balík koupil. Zajímavé.
-
-
-
vzal jsem si bastion :) moc díky
-
-
Steam
Saints Row 2......................................KICIB-I645R-VTK78
Operation Flashpoint: Red River........BAVMC-TXLF7-INHII -
DKS Reality Death Maze on Kickstarter
Tohle musíte vidět, to video je nejlepší :D!
http://www.kickstarter.com/projects/2010618696/dkss-reality-death-maze
Reakce: http://bit.ly/15viafo -
Hilda Knott je pětaosmdesátiletou babičkou, která již přes čtyřicet let paří hry. Tvrdí, že je díky...
Tak tahle paní je fakt hustá :) *1* -
GameInformer jako první zrecenzovalo očekáváné The Elder Scrolls V: Skyrim a udělilo hře hodnocení...
Pátek ještě daleko, ale už se nemůžu dočkat! *7*