-
GTA
GTA na PC opět odložili na 14 dubna *16* *16* *16* *16* -
-
Ja na te hre nic extra nevidim, posledni dobry GTA bylo Vice City.
Nechapu oblibu a popularitu ctverky i San Andreas, ani jeden dil sem nedohral.
Za 3 roky klidne koupim na zkousku za 300 stejne jako sem koupil ctverku, hral 5 hodin a uz to nikdy nezapl.
Jako met s toho nejaky nervy, to fakt ne :-) -
-
IV byl velký pokrok v technologii. Zajímavý fyzikální engine atd.
Mohl jsi tam auto demolovat na mnoho možností, mělo nějakou hmotnost atd... IV uznávám. I hraní za nějakého imigranta mi nevadilo. Opravu to byl skok v technologii oproti předchozímu dílu.
V vypadá jako kočkopes. Je to sice velký ale zase opustili tu fyziku a možnosti demolice ze IV :( -
-
V je nejzábavnější GTA
-
-
Jednicka, ctyrka a petka jsou pro me jediny GTA ktery uznavam.
-
Jo Vice City bylo výborný, ale čtyrku mám taky rád, už jenom k vůli zábavnýmu jízdnímu modelu. Plus New York který mám dost v oblibě :)
-
+1
-
-
Tak to az se vratim v kvetnu z dovoleny tak to uz mozna bude i po nejakym bugfixu.
-
Je to jedno. U GTA to beru jako kdyby to vůbec neohlašovali a pak to vydali najednou, z ničeho nic, protože nikdy nikdo neví, kdy to přesně víde, ať napíše kdo chce co chce.
-
-
Krillbite Studio vydalo PC demoverzi hororové adventury Among the Sleep.
ktore som presiel uz asi pred mesiacom. good morning -
-
No zvláštní, že na Steamu je od 28.4 dostupné;)
-
-
Třeba není Steam středobodem vesmíru *1*
-
-
To sice ne, ale je to stále největší distribuce her na pc;)
-
-
Je to Veskoslav pro nej je PC stredobodem jeho soukromeho (v hlave) vesmiru! *3*
-
-
Jsi id*ot? Vlastně co se ptám....A ano kupodivu pár her je na Steamu zdarma.
P.S: Proč jsi editoval celý příspěvek a zcela změnil jeho vyznění? Stydíš se za svou debilitu?
-
-
-
-
-
-
PS4 verze Flower poběží v 1080p/60FPS.
w0w, prvni lastovka a hned takova bomba *5* -
A jeste: Bionic Dues: V6WXN-6FZ28-2B5TW
-
-
diky moc
-
-
Stainless rozeslal mail, ve kterém uvádí, že v létě vydá původní Carmageddon na iPad, iPhone a Android. Snad prodeje přispějí na vývoj nového dílu, protože na tohle jsem jim ty peníze přes Kickstarter neposílal.
-
-
:) Jo Kickstarter a dávno nakopnuté projekty ....
-
-
Jak mě SC nezajímá tak musim uznat že tohle je skvělá reklama.
https://www.youtube.com/watch?v=zG-82TakEqk&list=UUTeLqJq1mXUX5WWoNXLmOIA -
-
http://www.vg247.com/2014/08/16/star-citizen-pc-videos-2015/
-
Ty jo, pecka :)
-
-
Epic Games ukázalo tech demo s možnostmi Unreal Engine 4, které prý poháněla pouze jedna grafická...
Tohle by si možná i zasloužilo kompletní článek. Je k tomu i druhé video ukazující SDK. -
PS+ hry
Far Cry 3, Dragons Dogma: Dark Arisen atd jsou už zdarma dostupný v obchodě *3* -
GTA V Online
Heists: This update will introduce full-on cooperative Heist missions that will require careful planning, teamwork and sharp execution – along with the Heist Planning Board for your apartment
Tak tohle chci teda videt v praxi...
Bude to vypadat tak, ze vybehnu z banky s penezma a ridic misto cekani na domluvenym miste bude nekde nabírat prostitutky -
-
A co potom , kdyz jeden "ridic" zradi, nebo naopak kdyz treba , veme ten co vyloupi banku a utece s koristi. ( Mohlo by to byt jak v Kane & Lynch, nebo podobne .)
-
-
Jo to pry funguje... Kdyz pojedu s kamaradem tak se bat nebudu, ale s nahodnejma lidma to teda bude Paranoia level 999, jen se na me chvilku bude koukat už budu tasit *1*
-
-
-
Resident Evil / biohazard HD REMASTER
Na Steamu již lze zakoupit RE1 Remaster za 19,99€
Do vydání zbývá 1 týden a 5 dnů *4*
http://store.steampowered.com/app/304240/ -
-
U mě mají smůlu, bez krabice zvedám Capcomu prostředníček.
-
-
Krabice na PC zbytecnost ne ? Jinak PS4 verze ,krabici sezenes ze zahranici.
-
-
Dik za echo je to tam *1* *5*
-