Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GTA

GTA na PC opět odložili na 14 dubna *16* *16* *16* *16*
    • Ja na te hre nic extra nevidim, posledni dobry GTA bylo Vice City.
      Nechapu oblibu a popularitu ctverky i San Andreas, ani jeden dil sem nedohral.
      Za 3 roky klidne koupim na zkousku za 300 stejne jako sem koupil ctverku, hral 5 hodin a uz to nikdy nezapl.
      Jako met s toho nejaky nervy, to fakt ne :-)
      • Keyz
        IV byl velký pokrok v technologii. Zajímavý fyzikální engine atd.

Mohl jsi tam auto demolovat na mnoho možností, mělo nějakou hmotnost atd... IV uznávám. I hraní za nějakého imigranta mi nevadilo. Opravu to byl skok v technologii oproti předchozímu dílu.

V vypadá jako kočkopes. Je to sice velký ale zase opustili tu fyziku a možnosti demolice ze IV :(
        • ringmancz
          V je nejzábavnější GTA
      • Jednicka, ctyrka a petka jsou pro me jediny GTA ktery uznavam.
      • Inquisitor
        Jo Vice City bylo výborný, ale čtyrku mám taky rád, už jenom k vůli zábavnýmu jízdnímu modelu. Plus New York který mám dost v oblibě :)
      • Kozy
        +1
    • Tak to az se vratim v kvetnu z dovoleny tak to uz mozna bude i po nejakym bugfixu.
    • homeles8
      Je to jedno. U GTA to beru jako kdyby to vůbec neohlašovali a pak to vydali najednou, z ničeho nic, protože nikdy nikdo neví, kdy to přesně víde, ať napíše kdo chce co chce.
  • Krillbite Studio vydalo PC demoverzi hororové adventury Among the Sleep.

ktore som presiel uz asi pred mesiacom. good morning
    • Veskoslav
      No zvláštní, že na Steamu je od 28.4 dostupné;)
      • Třeba není Steam středobodem vesmíru *1*
        • Veskoslav
          To sice ne, ale je to stále největší distribuce her na pc;)
          • Jack1947
            Je to Veskoslav pro nej je PC stredobodem jeho soukromeho (v hlave) vesmiru! *3*
            • Veskoslav
              Jsi id*ot? Vlastně co se ptám....A ano kupodivu pár her je na Steamu zdarma.

P.S: Proč jsi editoval celý příspěvek a zcela změnil jeho vyznění? Stydíš se za svou debilitu?
  • PS4 verze Flower poběží v 1080p/60FPS.

w0w, prvni lastovka a hned takova bomba *5*
  • A jeste: Bionic Dues: V6WXN-6FZ28-2B5TW
    • diky moc
  • Stainless rozeslal mail, ve kterém uvádí, že v létě vydá původní Carmageddon na iPad, iPhone a Android. Snad prodeje přispějí na vývoj nového dílu, protože na tohle jsem jim ty peníze přes Kickstarter neposílal.
    • victor
      :) Jo Kickstarter a dávno nakopnuté projekty ....
  • Kozy
    Jak mě SC nezajímá tak musim uznat že tohle je skvělá reklama.

https://www.youtube.com/watch?v=zG-82TakEqk&list=UUTeLqJq1mXUX5WWoNXLmOIA
    • http://www.vg247.com/2014/08/16/star-citizen-pc-videos-2015/
    • WhySoSad
      Ty jo, pecka :)
  • Spades

Epic Games ukázalo tech demo s možnostmi Unreal Engine 4, které prý poháněla pouze jedna grafická...

Tohle by si možná i zasloužilo kompletní článek. Je k tomu i druhé video ukazující SDK.
  • Miserius

PS+ hry

Far Cry 3, Dragons Dogma: Dark Arisen atd jsou už zdarma dostupný v obchodě *3*
  • Miserius

GTA V Online

Heists: This update will introduce full-on cooperative Heist missions that will require careful planning, teamwork and sharp execution – along with the Heist Planning Board for your apartment

Tak tohle chci teda videt v praxi...
    Bude to vypadat tak, ze vybehnu z banky s penezma a ridic misto cekani na domluvenym miste bude nekde nabírat prostitutky
    • Jack1947
      A co potom , kdyz jeden "ridic" zradi, nebo naopak kdyz treba , veme ten co vyloupi banku a utece s koristi. ( Mohlo by to byt jak v Kane & Lynch, nebo podobne .)
      • Miserius
        Jo to pry funguje... Kdyz pojedu s kamaradem tak se bat nebudu, ale s nahodnejma lidma to teda bude Paranoia level 999, jen se na me chvilku bude koukat už budu tasit *1*
  • Lukyz

Resident Evil / biohazard HD REMASTER

Na Steamu již lze zakoupit RE1 Remaster za 19,99€
    Do vydání zbývá 1 týden a 5 dnů *4*
    http://store.steampowered.com/app/304240/
    • ZvacA
      U mě mají smůlu, bez krabice zvedám Capcomu prostředníček.
      • residentevilfans
        Krabice na PC zbytecnost ne ? Jinak PS4 verze ,krabici sezenes ze zahranici.
    • residentevilfans
      Dik za echo je to tam *1* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit