-
SimCity Offline pravděpodobnější než větší města
http://www.ign.com/articles/2013/10/04/simcity-offline-mode-being-explored-but-bigger-cities-wont-happen
komedianti -
The Witness
Tak jsem to dojel. Vedle mě leží kupa čtverečkovaných papírů s řešením puzzlů a poznámkami, kde a co nemám jet (vím, všechno je na youtube atd. ale to mě nebaví vidět, jak to někdo vyřeší za mě) a cítím se tak o 50 let starší. Ale dojel jsem to:-D Hra skvělá, ale jednou za život bohatě stačí. -
-
Když jsme u tebe, nelituješ těch 2300 hodin, co jsi nechal v Dotě? Teď jsem přemýšlel o stovkách hodin ve Wowku a SWTOR a došel jsem k názoru, že to byla i nebyla ztráta času, když společné raidy byly parádní a progres Illidana či Arthase byl nezapomenutelný, na druhou ztráta času v daily questách, bg, df apod je neoddiskutovatelný. Navíc u té DOTY nemáš progress bossů, jak to vnímáš?
-
-
The time you enjoy wasting was not wasted.
Bych řekl *3*
-
-
-
The Game Awards nabídne 5. prosince přes 12 světových premiér a něco, po čem budeme (alespoň podle podle novináře Geoffa Keighleyho) šílet. Phil Spencer bude tentokrát chybět.
Myslíte podplaceného Geoffa "Mountain Dew & Dorritos" Keighchhgho? Jó, tak to se na 5týho opravdu těším. *6* To zas bude hype k zblití. -
Pokud jsem to správně pochopil, tak GOG připravuje GOG Galaxy 2.0 klienta, který bude sloužit jako jednotná knihovna pro všechny hry napříč klienty. V podstatě stejné jako má Steam - přidat hru nepatřící do služby Steam, ale více přizpůsobitelné a včetně statů a achievementů z ostatních klientů. To jsem na ně zvědavej na kluky polský 🤗
-
-
Je to sice hezký, ale...
Do I still need to have other gaming clients installed on my PC?Yes, if you want to get access to any features specific to that platform, e.g. installing or auto-updating games, cloud saves, etc.
-
-
To bylo myslím naprosto jasný, jiný způsob prostě není 🤷♂️
-
-
No vypadá to zajímavě, to by nemuselo být vůbec špatný.
-
-
Porovnání screenů z PS3 a X360 verze Crysis. Rozhodnutí, na které konzoli vypadá lépe, necháme...
Ježiš, to je skôr FujHD než FullHD. Teda keď ohlásili, že to pôjde aj v 1080p, neveril som, žeby to vyzeralo normálne, ale toto je sila. Vyzerá to ako obraz vyfotený foťákom na CRT TV *8* -
-
no ono to asi skutecne je delane fotakem :)
-
-
Na humble bundle rozdávají Grid2 + 2 DLC, evidentně je o to takový zájem, až jim z toho padá web.
-
Předprodukce PS4 hry Beyond: Two Souls začala již v polovině roku 2012.
PS 3 verze:)' -
-
to by teda byli rychlíci, předprodukce musela začít ještě před vydáním Heavy Rain
-
-
Heavy Rain vyšel v roce 2010. ztrácím se...
-
-
Předprodukce PS4 hry Beyond: Two Souls začala již v polovině roku 2012.
taky mam hokej:D -
-
jak už někdo psal, začali pracovat na další hře pro PS4, která ale není Beyond. je to tam blbě napsaný
tudíž na tom začali pracovat před rokem a Beyond vyjde až letos, takže na Beyond museli začít dělat před vydáním HR *3* tak jak inXile s Wastelandem a Tormentem
-
-
-
-
-
Overgrowth
když už tu máme to období alfa verzí, tady u té hry je krásně vidět progres: http://youtu.be/ioJNn5Oc3jY
mohl by se tu o ní objevit i nějaký článek. myslím, že ji redakce přehlíží. -
Video: Grafické porovnání PS4 a Xbox One betaverze hry Titanfall. (+ obrazovka s grafickým nastavením...
Menší překlep..*7* -
-
Copak ty nevis, ze Bleskovky dostaly svuj nazev na zaklade Bleskarovy vytribeny bystrosti a duvtipu leta pestovanych a vysledovatelnych az k jejich pisatelskym prvopocatkum v lune Blesku samotneho, kde kodex jasne rika: "Klidne vypust fakta, hlavne at to lidi laka!" *1*
PS: Neni nahodou grafika pro betu defaultne snizena? Protoze ani jedna ze srovnavanych verzi mi neprijde tak vizualne vypimpena jako treba videa z E3 (nebo kde to vlastne oficialne predstavovali). -
-
Já to vím, ale nemohl sem si to odpustit. *1*
-
-
-
Slevy na UPlay
Nejenom na Muve, GOGu a GreenManGamingu jsou teď slevy. Poměrně dost jarních slev je i na UPlay: http://shop.ubi.com/store/ubiemea/html/pbPage.generic-14-DOTW15-Landing-IE-303-other *5* -
-
i nuuvem, akorát steam pořád čeká
-
-
To je taky jedině dobře, že Steam pořád nic. Už takhle je těžké odolávat *1*
-
-
Tak steam Velikonoce ani Vánoce neslaví už nějaký ten rok. V období Vánoc je zimní výprodej. Jestli je, nebo už byla nějaká jarní akce to nevím, každopádně na Velikonoce slevy na steamu nebývají.
-
-
Aspoň máme čas trochu zregenerovat. Stejně za chvíli bude červen *4*
-
-
-
-
I Origin se přidal a nabídnul slevy.
-