Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Členství v PS Plus Vám přinese výhody i u další generace konzole Sony.

No to by bylo super, kdyby to bylo jako u Vity. Chvilku po vydani her je davali zdarma pro PS+ (Uncharted atd, hry co se prodavali za litr) protoze proste ani nic jinyho nebylo :) Uz ted 6 unora Sleeping Dogs je relatine nova hra ktera se na konzole porad prodava draho. A to vse za 9 stovek na rok *14*
    • Malleth
      Je to super no. Čekám kdy se tam objeví konečně Darksiders 2.
  • God-of-War

Nejvíc PS 4 Reklama!

http://www.youtube.com/watch?v=s0d9d-cdxhk

GREATNESS AWAITS
    • Hodne povedene. Jen ta posledni pasaz az prilis pripomina jednu hranou reklamu na Halo Reach.
    • frag.ment

Microsoft údajně začal banovat hráče GTA Online, kteří si díky exploitu přišli na pěkné jmění.

Jo, tak to je povedený :-)
  • MickeyMutant

Starcraft

Napadlo vás někdy, která rasa nakonec zvítězí ve světě Starcraftu? Budou to lidé. Na základě profesionálních klání vědci vytvořili sofistikovaný model a nechali proběhnout mnoho simulací, než se dobrali výsledku. Ale bude to prý jen o fous!

http://www.wired.com/gamelife/2013/03/starcraft-races-study/
  • Kozy
    http://www.nerfnow.com/img/1662/2669.png
  • WhySoSad

Slevy

Tak slevy od Microsoftu na X360 mi dělají radost :)

The Witcher 2: Assassins of Kings
    Dishonored
    Gears of War 3
    Fallout: New Vegas
    Skate 2
    FIGHT NIGHT CHAMPION

V celkové ceně 700,- Kč *1* Na takovýto do víkendový pohrávání o je perfektní *4*
    • Tyhle hry jsou snad po 100 Kč na aukru...
      • WhySoSad
        Cha *1* Takže zaplatím 6x100 za hru a k tomu 6x100 za poštu a budu čekat bůhví jak dlouho s bůhví jakým výsledkem ? Nehledě na to, že většina těch her jen aukru tak od 350 výš ;) To si to mnohem radši vemu všechno naráz a večer to mám na HDD *3*
        • Ty asi neposíláš věci poštou viď..No hele užij si ty hry určitě to byl super kauf :)
  • Lukyz

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Trailer

Omlouvám se, bude tady už trochu pře-MetalGerováno, ale Kojima na svém twitteru oznámil, že zítra vyjde nový trailer z jeho režie. Čas uvádí 6 AM PDT / 9 AM EDT / 2 PM UK / 11 PM Japan, což by mělo být 15h našeho času *3*
    • Kozy
      A tohle hezký blahopřání dostal od fanoušků k 52! narozeninám.

https://www.youtube.com/watch?v=16NH9YaF6iw&feature=youtu.be
      • i cried... no
      • Lukyz
        Pěkný gesto, jen ta holčina (ne)oblečená jako Quiet mi přišla trochu moc *1*
  • Black Friday - PSN

Slušné. Do pětistovky inFamous, Killzone, Driveclub, pod 700 Diablo, za pár korun doslova Journey...
    • Díky za upozornění. Osobně jsem tam koupil akorát Unfinished Swan, Unit 13 a Steins;Gate a vypadá to, že asi už tím také končím, protože nic dalšího mne již celkově ve slevách nezaujalo.
    • He7he
      S tím černým pátkem a výkupama obecně mi to připomnělo tuhle výtečnou parodii. Ne úlně o tom samém, ale nesoucí se v obdobném duchu, doporučuju - https://www.youtube.com/watch?v=oscQ248JEU4&list=PLtp5b2bNxH-Eaye2lkl-DIgzxyc17G5Ca&index=1
      • Ty jsi parodie.
  • Finding Teddy: 6YFIE-HWL2L-CCGF6
    • shefield2
      Někdo už tě vobtáh bez poděkování. *9*
      • Inquisitor
        Bohužel klasika, ono je asi hrozně těžký napsat "díky".
  • zx_spektrum

Instalací Origin souhlasíte s tím, že EA může dále nakládat se získanými daty a monitorovat...

Poté co se Activision ukázal v nejhorším světle byli EA na výši, veřejné minění veskrze pozitivní. Teď padají do stejné odpadní roury jako Activision. Kvůli takové hovadině jako je Origin. Bohajeho...

Nejlepší část podmínek je: nechcete-li, ať EA sbírá a jakkoliv nakládá s vašimi údaji, neinstalujte tento software. Ano, váš software s opravdu instalovat nebudu a to s radostí. Bohužel každý, kdo si koupí Battlefield 3 si tento software nainstalovat bude muset, takže to není zrovna moc na výběr.
    • Instalací Origin souhlasíte s tím, že EA může dále nakládat se získanými daty a monitorovat...

dalsi naslovovzaty odbornik.

teraz si chod precitat podmienky steamu, windows a tak podobne.
      neviem, preco zrovna z originu robia haloooo.
      • První dva atrworky s postavami z Virtua Fighter 5 pro XBLA a PSN.

Podmínky Steamu jsou jiné, přečti si je prosím. Sice tam je třeba, že ti nezaručujou, že hry budeš mít na doživotí (jakožto tato podmínka byla u her vždy, i bez Steamu), ale Origin jde ještě dál a upřesňuje tam, že hru si budeš moct stáhnout pouze 2 roky.

Podmínky v Originu znějí trochu jinak, trochu hodně hůř a proto je kolem nich takový halóó
        • Jj ty dva roky meli uz v puvodnim EA store a docela me desi. Jsou hry ke kterym se obcas vracim a doufal jsem ze BF3 muze byt jedna z nich.
    • Instalací Origin souhlasíte s tím, že EA může dále nakládat se získanými daty a monitorovat...

Vůbec, podmínky Originu jsou naprosto nepochopitelný, dokud je nezmnění, tak mě tam nikdo neuvidí...
  • Company of Heroes 2 do soboty na humble bundle zadarmo.

humble sa utrhli z reťaze. či už v týždenných balíčkoch, monthly, alebo teraz v rozdávačkách. začínam mať pocit, že nakupovať cez ich obchod je vlastne obdoba pirátenia z minulosti :D (trochu nadsádzky, netreba hneď kameňovať)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit