Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naughty Dog: „Pomalu se blížíme do bodu, kdy nápad bude důležitější než technologie.“

"A tak smrt je zároveň zrozením a kruh se uzavírá."
    • No jestli to říkaj borci co vytvářej na konzole, tak to se maj hráči na co těšit
  • Tento měsíc obdrželi majitelé PS Plus účtu zdarma BioShock 2, Guardians of Middle Earth a Mortal Kombat....

Jeste Gotham City Impostors
  • triptich

Sins of a Solar Empire: Rebellion je zadarmo na steame

• Pilgrim66

KOTOR kody SW humble bundle

Kdybyste někdo měl přebytečné kódy ke KOTOR I a II, z SW humble bundle co teď je, tak bych je rád vyměnil třeba za:

Total War: SHOGUN 2 Collection
    Hotline Miami 2: Wrong Number
    Napoleon: Total War Collection
    Deponia Doomsday

ad.
    • victor
      Kotora I mám už registrovaného , takže kód mám navíc . Dej vědět , zdali ještě potřebuješ měnit ...
      • Pilgrim66
        Pořád mám zájem, skype je kdyžtak pilgrim666, jméno Pilgrim, žádnej profile pic
  • Koncem roku 2013 plánuje mít Sony prodáno 5 milionů konzole PS4.

nie koncom roku, ale koncom fiskalneho roku a to ma kazda firma inak. Pre sony to je vraj Marec 2014.
  • Takto vypadají japonské herní obchody.

nevi nekdo co to hraje za muziku v tom videu o japosnkych hernich obchodech ? Jedna se me o tu prvni punk/rock skladbu, dekuji....
    • Písnička

Jmenuje se Itsumo Nando Demo a je od skupiny 6% is MINE (GIRLS).
  • Star Wars: The Old Republic mělo ke konci února skoro 1,7 milionů platících předplatitelů.

Horší je to že ke konci Března jich z toho zůstala tak polovina
    • Star Wars: The Old Republic mělo ke konci února skoro 1,7 milionů platících předplatitelů.

Taky mám ten pocit. Spousta lidí si zaplatila 2 měsíce a jeden dostala zdarma. Tedy do konce března. Potom už to bude s předplatiteli slabší :-)
  • MickeyMutant

Oculus (Rift) VR má bližší vztah k Sony než jakékoliv jiné společnosti.

Tahle bleskovka patrně shrnuje úplně jiný článek, než na který odkazuje. V tomhle se píše o víceméně přátelských vztazích obou společností (Oculus a Sony), hlavně proto, že si nekonkurují na stejné herní platformě. Pohodu ale posledním výrokem trochu nabořil Palmer Luckey, který prý po vyzkoušení Morphea od Sony považuje Oculus VR za lepší. O žádných "bližších vztazích" se v článku nemluví a pointa je úplně jinde.
  • Sony zvažuje, že v budoucnu vydá Gran Turismo 6  i na PS4.

Jak zvažuje ? Musí ! *1*
    • Stejně je to dneska až nechutně propojené s online eventama a DLC , takže PS4 prostě dostane automaticky naleštěnější verzi , možná i s tím 7 označením aby se kontinuita zachovala ;) . S PS3 bych se pak trochu bál , kam až to v té sociálnosti 6 zajde a jak dlouho a zdali se stejnými obchody poběží servery pro obě platformy .
    • Zhlédněte první video s gameplay záběry z Gran Turismo 6.

když už to nebudou vydávat zároveň, tak myslím že PS4 by si zasloužila GT7 poctivě vyrobenou na její HW. Navíc cyklus 2x Gran turismo na jednu generaci je fajn *1*
      • Vrook
        Jojo, co jsem na to tak koukal, tak do GT6 jen přidaj pár aut a nějaký nový tratě *15* .. To mi přijde spíš jen jako pětka rozšířená o DLC.. PS4 si fakt zaslouží víc.
  • Bohemia Interactive se nechalo slyšet, že by bylo hloupé, kdyby nevydalo DayZ na XBLA.

Moment... to jako vyjde DayZ jako samostatná hra na XBLA? protože pokud vím tak arma na xbox neni
    • Tak to jsem zvědavej na jakým engineu to pojede když to má jet i na konzolích *1*
    • rancor1223
      Tak to řekl Rocket už při oznámení záměru samostatnou hru vytvářet - měla by vyjít na PC, X360 a PS3. Co nechápu, je jak se to na konzolích bude hrát. A hýbat...
      • tož já to chápu. oni ty konzolový prdlačky umějí zázraky :D
      • jako call of duty
    • tak tak. Arma není taková komerční šleha jako dayz.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit