-
Příští hra studia Quantic Dreams se bude snažit udělat velký krok v oblasti umělé inteligence.
Takže bude ještě víc quicktime eventů, než v jejich předešlých hrách *4* -
-
Přitom je zajímavý jak se z posledních her od Tell Tale můžou všichni posr*t a přitom je to uplně stejný *1*
-
-
Walking Dead je stejny jako Beyond? Rozhodne ne, Beyond je fail kde je uplne jedno co udelas, v WD se aspon neco meni... Na Heavy Rain to samzrejme nema, ale je to HR>WD>>>Koukání z okna>Beyond
-
-
já teda odehrál asi tři epizody Walking Dead a tam byl výsledek vždycky stejnej, ať jsem vybral cokoliv
-
-
Tojo, Walking Dead se meni alespon v prubehu hry... Heavy Rain se menil prubeh a i konce (asi 20 koncu, z toho 6 naprosto odlisnych, ne jen barva paprsku :D ) ale Beyond se nemenilo nic *8*
-
-
Herní mechaniky tam jsou uplně stejný a neříkej že ne...rádoby adventura s více koncama ke kterým se dostaneš jedním dialogem na konci
To že Cage podělal scénář k Beyondu a hrál si na Tarantina s přeskakováním v příběhua moc mu to nevyšlo nikomu neberu. -
-
Jo tak herni mechaniky jsou samozrejme stejny... Bral jsem to co se tyce kvality
-
-
-
Téma, příběh, víc asi není třeba dodávat, TellTale se krásně chytli humbuku kolem Walking Dead a to byl úspěch zaručen *4*
-
-
A co The Walking Dead: Survival Instinct, taky byl úspěch zaručen díky tématu? Vrať se raději na YouTube, tam ti to možná někdo bude věřit.
-
-
A to je snad od TellTale ??!
-
-
-
-
-
PIP Boy app
Uz je vonku PIP Boy app pre iOS aj Android. -
-
Apka vypadá sympaticky resp. jako Pip Boy *1* Ale sběratelku jsem nakonec zrušil, čím víc toho z F4 vidím, tak tím jsem víc skeptičtější a navíc zpracování toho "fyzickýho" PipBoye mi nepřijde za ty prachy kdovíjaký.
-
-
Hlavně ta cena u nás je extrém. V US stojí 120 $ (cca 3000 Kč) a u nás kolem 5000 Kč s tím, že pravděpodobně ani nebudou k mání *1*
Ono 1500 Kč za tu plastovou bednu a Pip Boy samotný mi i tak přijde moc. Měli to alespoň nastříkat, aby to vypadalo omšele jako ve hře. -
-
Omšele by to nedávalo smysl. PiP-Boy ti přijde jako nový výrobek v krabici od Rob-Co. Proč by měl být omšelý??
-
-
Vypadá to jako laciná plastová hračka pro děcka. U nás ovšem za 4000 Kč. To mohlo být z hliníku za ty prachy *1*
-
-
Dokonce 5499 Kč. Ale doma to prostě být musí. *14*
-
-
-
-
-
-
Ifirmační a vtipný článek o WH
http://www.rockpapershotgun.com/2014/01/30/kingdom-come-deliverance-is-doing-awfully-well/
Směrem k Vávrovy
"Oh my goodness, I’m not going to mess with Warhorse. This man could bite me in two, and he’s got a bloody pitbull with him to chew on my remains."
*1* -
-
Je to bulterier ale tu chybu bych jim odpustil... :D
-
-
Level
tak nam burda zrusila casak level :( (ale horsi je, ze umrel kytarista slayer) -
-
Jo, Hanneman mě taky dostal. Venku je hnusně a ještě takový poj*b při pátku.
-
Zvláštny to deň...
-
-
nejake kody
Kazdy kdo chce zkusit paradni mmo wildstar tak tady mam jeste dva guess pass nevim na jak dlouho vam to dopreje hru ale urcite zkusite zda vam vyhov uje:) za me velke plus
XNUPXYL9U2FIVQTRUNLQ
D975GADCO6KVLE633IGW -
Dean Evans: To nejtěžší při výrobě Far Cry 3: Blood Dragon byl můj penis.
Bože to je stupidní překlad *1* -
2K Bundle a hra zadarmo
https://www.humblebundle.com/2k-games-bundle - potřebují nalákat lidi na Battleborn, a tu Civku mohli taky dát komplet
https://www.rockpapershotgun.com/2016/07/19/free-steam-keys-megabyte-punch/ -
-
Díky za tip!
-
No za 15 éček to není marné:-D
Jinak Civka už jako Humble byla včetně posledního dílu a datadisku k němu.
-
-
DirectX 12
Tak díky AMD Mantle začala Microsoftu hořet koudel pod zadnicí, takže nám DX12 představí už koncem měsíce. http://www.zive.cz/bleskovky/microsoft-chce-posunout-hry-vpred-predstavi-directx-12/sc-4-a-172765/default.aspx -
-
A opět tu bufou minimální požadavky , které moje zánovní grafika ani operační systém splňovat nebude...
Jestli se mi po něčem z devadesátek nestýskalo , tak právě po tomhle .
-
-
Nějaké přebytky
McPixel: 8YMQK-ZI2HD-K6L3T
The Showdown Effect: R8E4H-CP0LJ-WZT28
Thomas Was Alone: XR9YF-2RQ3L-I630E -
-
klasika :) vsechno pryc a ani BU
-
-
Real Talk - Daniel Vávra
-
-
...ještě jsem zapomněl dodat, že kdo chce vidět jak to u Vávrových doma vypadá, tak tady můžete.
-