-
Steamgift, půl roku starý klíč, možná už nefunkční
http://s30.postimg.org/v1mqmb6fl/Screenshot_2015_05_03_18_27_59.jpg -
-
vděčný příjemce staemové dřeně
Stále fachá, díky *4*
-
-
Microsoft testuje nový systém samooblužné refundace plných her a aplikací pořízených v Microsoft Store. Podmínkou je podat žádost do 14 dnů od zakoupení a mít v ní nahráno méně než dvě hodiny.
"samooblužné" -
-
Petr by měl okamžitě po Velikonocích vyvodit důsledky (pokud to nepíše sám *2*) . Toto vůbec není o nějaké gramatice, to je prostě odfláknutý text, který dělá games.cz ostudu.
-
-
Splinter Cell
Filmový Splinter Cell má režiséra
21.3.2014
Videoherní adaptace zatím mnoho úspěchů neslavily, rozhodně se ale nevzdávají. V budoucnu nás čekají filmové verze Uncharted, The Last of Us, Warcraftu, Assassin's Creedu nebo Deus Ex, velmi výrazně by potom mohl zabodovat i Splinter Cell. O agenta Sama Fishera, který pod záštitou organizace Third Echelon čistí svět od teroristů, se chvíli zajímalo studio Paramount, které jej chtělo svěřit Peteru Bergovi (Království, Bitevní loď). Nakonec jej ale oživí samotný Ubisoft, který do hlavní role nalákal Toma Hardyho (Warrior, Temný rytíř povstal) a konečně sehnal i nového režiséra, jímž bude zkušený Doug Liman (Agent bez minulosti, Mr. & Mrs. Smith). Ten nám letos v létě předvede akční sci-fi Na hraně zítřka s Tomem Cruisem, po kterém se chtěl vrhnout na drama Everest s Benedictem Cumberbatchem. To ale podle všeho odloží (stejně ho předběhl konkurenční Everest Baltasara Kormákura) a v srpnu začne natáčet Splinter Cell, který by měl do kin dorazit ještě v roce 2015. Snad bude stát za to! -
WiiU potřebuje ke svému životu o polovinu méně elektrické energie než jeho konzoloví sokové.
xD čím to asi bude xD muj tablet sežere dokonce ještě míň :P -
Zajímavá čísla od CD Projektu
http://en.thewitcher.com/forum/index.php?/topic/36520-cd-projekt-ceo-we-have-achieved-financial-independence/ -
Registrace na mojeID a soutěž o konzole
Protože je pod článkem prozřetelně vypnuta diskuze, ptám se zde: co v případě, že už se člověk na mojeID upsal před nějakou dobou za flashku? Může se zapojit do této soutěže?
Protože kdyby ne, bylo by to super. Stačí počkat, až podobnou akci vyhlásí ještě tak dvakrát. Proč? Ceny přibývají na kvantitě i kvalitě, každým kolem se zvyšuje procento těch, co už se účastnit nemohou a nám doposud čertu neupsaným se tak zvyšuje šance na výhru *5* -
-
já už mám od nich dvě flashky...
-
Hlídej to, až daj jako cenu konvičku... *5*
-
Pěkná představa, ale registrovat se na mojeID můžeš klidně s neexistujícím jménem :)
-
-
Nebude jim ale divné, že na mojí adrese (která není na magistrátu) žije bezmála sto padesát různých lidí? A všichni chtějí vyhrát.
Ale ta představa... Tyjo, to bude náramků. -
-
Tak 150 lidí už je asi divných, ale nějaká fiktivní rodinka jako v The Sims by ti prošla :)
-
-
-
-
brambora pc- guma?
To je dementt ten brambora co? Hraje na easy a stěžuje si, že to jde na Rambo stylem. Já hraju na nejtěžší a pár ran a konec, čili je stealth naprosto nucen... Stealh je navíc naprosto precizní, výborně se to hraje, skvělé animace, vše naprosto přirozené. Navíc žádné značky co dělat, musíš kouknout na mapu. Skvělý prolog ke hře, hraje se to naprosto samo...Typický PC- Master race, nastaví easy a stěžuje si, že tam všechny prostřílí. Věř mi, že to šlo i v nejlepším dílem SC a to Chaos Theory... -
-
Pokud umíš číst, tak jsem psal, že jsem to hrál i na hard. Při prvním hraní mi to jinou možnost než normal nenabídlo, hard obtížnost se odemčela až po prvním dohrání.
A i u hard obtížnosti mi to přišlo hodně jednoduché a protivníci celkem hloupí.
A jen proto, že jsem hru zkusil na pc jsem hned pc-master race? Možná by sis měl vytáhnout hlavu z prd*le a uvědomit si, že né každý je vysazený na jedinou platformu, kterou bezhlavě brání.
Hraju na vícero platformách a nejsem fanatický zastánce žádne z ních.
Prej pc-master race, vážně si mě pobavil. Tvé dedukční schopnosti by jsem chtěl mít. *1* -
-
Pokuď nechceš spustit ani jedinej alarm, pak se celkem zapotíš. Nejjednoduší způsob je právě to vystřílení oblasti...
-
On je butthurt konzolefagot. Asi zas neunesl ze je PC ve vsem lepsi. *3*
-
V klidu to je převlečenej místní magor, ten hry ani nehraje jen tady všem nadává.
-
-
Kde píše, že to hrál na easy?
EDIT: Ehm, zase nějaký klikací trollík? *7*
-
-
První screen z NHL 12 odhaluje, že půjde hrát zápasy pod otevřeným nebem a novinkou bude rovněž...
radikalni zmena by byla kdyby to tenhle rok vydali i na pc... -
Kutil si doma sestavil perfektní automobilový simulátor pro hraní Gran Turismo (a jiných závodních auto her)
This video is no longer available because the uploader has closed their YouTube account. :( -
-
Kopie videa: http://youtu.be/YHHP1DMPX0o
Díky za info o odstranění videa a opět zařazuji do víkendovek *3*
-
-
Evropský boxart ke hře Metal Gear Solid V: Ground Zeroes odhalen.
Kdybych nevěděl, o jakou hru jde, tak si myslím, že je to nějaká budgetovka. Proč už nedělají takovýhle covery? -
-
Evropský boxart ke hře Metal Gear Solid V: Ground Zeroes odhalen.
jj, je to humus, vypadá to strašně tuctově, přitom MGS I-IV měly všechny vynikající covery (kromě US verzí). Vůbec mě tenhle díl dost naštval už vyřazením Haytera, podle mého jednoho z nejlepších dabérů ve videohrách vůbec
-