Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Šéf Take Two označil Red Dead sérii za masivní úspěch, což napovídá tomu, že na pokračování nebudeme muset dlouho čekat.

Se zrovna probudil? Ja doufam ze na tom makaj uz od Redemption, vzdyt jim lidi hned trhali ruce...
    Nic jinyho to studio (San Diego?) oznamenyho nema, ne?
  • residentevilfans

Vzpominka Paul Walker

http://www.youtube.com/watch?v=o8UCI7r1Aqw
    Pro vsechny kdo maji radi vuni benzinu a rychle auta!
    Fast & Furious for life.
    • Erien
      Skvělý video! Dík za odkaz.
  • Napráskejte cheatery z Battlefield 3 na oficiálním fóru, EA Dice už se o něj postará...

Tohle bude problém prokazovat. Nejednou jsem se setkal v battlefield play4free s falešným nařčením, že danej člověk cheatuje. Některý noobové holt nedokážou překousnout, že dostali 3x za sebou headshot a jdou na jednu ránu k zemi. Jiní zase nechápou, že kvůli lagu nemusí daná postava stát přesně na tom místě, kde se jim zobrazuje. Taky jsem párkrát střelil protivníka do hlavy a nic z toho nebylo (podle stopy, co za sebou zanechává sniperka) a o chvíli pozdějc šel k zemi jako nic. Je to od Dice sice hezký, ale brzo toho podle mě budou litovat a na něco podobnýho se vykašlou.
    • naopak

naopak je pomerne jednoduchy v bf3 najit cheatera pomoci nesmyslnych statistik.
      CLovek co ma killdeathratio 25 a presnost 95% asi nebude poctivej:)
      • Napráskejte cheatery z Battlefield 3 na oficiálním fóru, EA Dice už se o něj postará...

Jenže to "asi" jsi tam napsal správně. Navíc cheaty necheaty, takovýho hodnocení nemusí lama dosáhnout ani s používání zakázanejch pomůcek (v první řadě platit za cheatery budou především lamy) a pak tím se dostaneš na statistiky, který jsou nejenom možný, ale u dobrejch hráčů i běžný. Zvlášť šikovej medic mockrát k zemi nelehne. Takhle to právě nepůjde. To, že má hráč dobrý statistiky není důvod k obvinění z podvodu.
        • pokud bf3 hrajes, tak musis vedet, ze ty statistiky jsou u cheateru skutecne prehany, vysoka accuracy je v tyhle hre velmi tezko dosazitelna a kdokoli s vyssi accuracy nez 20% (nepocitam recon kit) je prakticky cheater.

Jestli s cheatrama v BF universu mas zkusenosti, tak urcite vis, ze cheatersky lamy nehraji za Recon kity, protoze se jim to nevyplati. Tyhle zakomplexovani blbci chteji hru kazit ostatnim co nejvice, proto voli povolani jako support s vysokokadencnim kulometem s co nejmensim poctem prebijeni (zasobnik 200naboju), kterym rozseva hnev vyplivajici ze sve menecennosti v realnem zivote mnohem rychleji.
          • hlavne je dulezity, ze vznikne podezreni, clovek nemusi dostat ban za statistiky, ale minimalne si na nej admini muzou dat pozor.
            Tohle mi prijde jako nejvetsi vyhoda battlelogu - podrobne statistiky, ktere se daji ucinne vyuzit v boji proti cheaterum.

Jj kdyby radsi konecne vymysleli nejakou ucinnou ochranu. Odhalit se podari stejne jen ty nejblbejsi cheatery... co jsem koukal na aimjunkies (stranka kde prodavaj cheaty... no ja jsem z toho doted v soku) tak to umi nahodny zasahy do tela (napr. hlava, trup, noha, ruka), vsemozny varovani na protivnika zezadu, autofire atd. atd. atd.
      S temahle vyfikundacema se to proste neda. Punkbuster pak odhali stejne jen nejaky stary verze bezejmennych cheatu a ty opravdu aktualni vesele funguji dal.
      • Člověk kterej platí za cheaty?To musí bejt pořádná nula :D
        • Viď *1*

No to je síla. Totální idiocie...
        • http://www.aimjunkies.com/battlefield-3-hack-cheat-aimbot.html
  • nové WHQL ovladače pro nV karty - Watch Dogs

http://www.geforce.com/whats-new/guides/watch-dogs-graphics-performance-and-tweaking-guide#shader

Tady najdete všechny odpovědi na kvalitu. Stačí vybrat efekt a rozkliknout, však víte...
    • Keyz
      Super, že na Titanu to jede 60 FPS *15*
      • Už jsem to tu psal, ta hra není nijak extra náročná. Mně to jede na ultra v pohodě se 760tkou, akorát mám vyplý AA, respektive jen základ, MSAA žere nejvíc.
        Akorát nechápu proč je na nejvyšší detaily zaplé DoF. Ještě, že se to tu dá vypnout, ne jak u Wolfa, tam to podělali, pouze medium.

Kuba: více mrkve to chce

Jako ta grafika není nic přelomového, ale stačí v pohodě, když se ponoříte do dění na ulici, stejně to přestanete vnímat, přestaňte furt řešit grafiku a hrejte tu hru snad ne?

:)
        • Já ti dám mrkev, prostě s shadery na High mi to přijde moc přesvícené, je to taková anti-noc. Vím, že to takhle ve větším městě opravdu vypadá, ale tmavší scéna má (alespoň na obrázku, ve hře zatím nevím) prostě zajímavější atmosféru a vyšší kontrast. Nechci, aby svítil každý lísteček na zemi... No nic, otestuju ve hře, přinejhorším ušetřím pár FPS díky tomu, že nežeru dostatek mrkve.
          • Vyřaď mobilem proud v té ulici a nebude ti tam svítit nic :)
            • Tak já to ještě nehraju, hra vyšla dnes, ale tip je to dobrý, díky. :-D
        • Vrook
          Souhlasim s tim, že by lidi měli tu hru víc hrát, než řešit cokoliv. Je tu šíleně přeWatchDogsováno. *15*
          • Jack1947
            Jo, mas recht. Neni to tak hrozny nakonec kdyz clovek prihmouri obe oci (hodne) jsou tam ty mninihry hlavne Digitalní tripy kdy se clovek vzijde do kuze napr obrneneho robota a rozseva zkazu kulometem a raketami, nebo rozsveci stozary ve meste zamorenem nepratelskymi roboti -Stealth variace... jsou tam mozne zlociny a zlocinci kterym muze clovek zabranit. Kdyz chodi po meste muze byt takovy ten stalker/hacker a napr si cist cizi zpravy... vybrat nekomu ucet - muze se ohaknout , hrat sachy v kavarne surfovat na internetu pres hotspoty a dalsi blbosti (hrat skorapky, hrat hry na mobilu)

Likvidovat ukryty a zlocinecke konvoje... kapitol neboli actu je 5 ja jsem teprve ve 2 vylepseni se mohlo odemykat pomaleji ale co napúlat zase se da napr. z oposbiranych veci (nebo koupit v kramu) vrobit rusicka - tristivy granat nebo vabnicka neocenitelne veci... Joa nakonec dojde i na Hack vrtulniku a jsou tam lode tak snad budou i lodickove akce v nejake misi. *4*
            • Vrook
              >napíšu že je tu přewatchdogsováno
              >napíšeš že mám recht
              >more watchdogs shitstorm follows

Jacku vole please...
      • Jack1947
        Navic... to pridava jen efekty no dobre a textury to bohuzel neprida ale aspon se to bude trochu lesknout. Trochu to nak vypadat no. Na textury atp by musel vyjit tak minimalne 5-10gb ppatch. *4*
    • Dotaz: Taky se vám zdá (podle toho sliderovýho porovnávání v článku), že noční scéna vypadá líp s shadery na Low, nebo Medium, než High?
      • C-BEAM
        pri slabšom svetle vyniknú reflexie ktoré sú pre realizmus klúčové a takisto kontrast medzi zdrojmi svetla a tieňmi, obraz sa preto môže zdať reálnejším a prirodzenejším. Pri väčšom svetle vynikajú skôr textúry nad shadermi.
  • Pro nedočkavce: Na internet unikají nové záběry z GTA V - např. dvanáctiminutové video a kvalitní screeny.

radši už se na to ani nekoukám ... chci si taky nějakou tu euforii schovat na úterý ...
  • Multiplayer Battlefield 3 nebude potřebovat týmovou koordinaci.

Tak to vypadá, že BF3 bude opravdu totální kopie CoD.

You broke my heart DICE, you broke my heart!!! *10*
  • Ori and the Blind Forest má na Metacritic po 35 recenzích uctihodných 89 bodů ze 100.

Uctihodných? Nejsem grammar nazi, ale tohle uz je něco...
  • Oblíbená hra Mini Ninjas je dočasně dostupná pro iOS a Android zařízení zcela zdarma.

Tak kouknu do GooglePlay, hra je tam zdarma, stahnu ji a po spusteni mam na vyber: try, redeem code a nebo buy game za 69Kč...
    • Oblíbená hra Mini Ninjas je dočasně dostupná pro iOS a Android zařízení zcela zdarma.

Aspoň tam vůbec je. Lidi s Windows Phone mají smůlu úplně. :/
  • Call of Duty: Black Ops 3 nakonec vyjde i na X360 a PS3. O vývoj se postarají vývojáři z Beenox.

A určitě na krabičku dají velkou nálepku NEXT-GEN.
    • Jack1947
      Current gen, next gen za 7let. *3*
      • Jacku ty seš fakt naprosto jetej mimoň.
  • Humble Bundle zbytky

Procházel jsem svoji Humble Bundle knihovnu a zjistil jsem, že mám spoustu her, které nechci. Protože mi to bylo líto, napsal jsem seznam. Doufám, že si někdo vybere. :) Jedná se spíše o indie hry - celý seznam je zde: https://1drv.ms/w/s!At2iK03yZcuW9ySV3M4A_bw6ITIt
    • solomon.short
      pokud mas jeste Hand of Fate, tak bych se s dovolenim prihlasil :) Dekuji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit