Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nástupce konzole X360 bude mít podle AMD stejnou grafickou úroveň, jako filmový trhák Avatar.

Tak už jsem se dlouho nenasmál..... děkuju *1*
    • Ano, podobně by se lidé smáli, kdyby někdo dva roky před příchodem X360 tvrdil, že hry na něm budou mít grafiku jako mají.
      • Půl hodinka záběrů z Resistance 3 (intro obsahuje spoilery z druhého dílu!)

to ano, ale Avatar je špička filmového CGI, a to většina dnešních her nedosahuje kvality animace ani grafiky několik let stareho CGI FF:ESENCE ZIVOTA, takže je to pěkný PR článek, ale to je vše
        • Njn. ale treba u FF:EZ renderovali jen vlasy hlavni predstavitelky nekolik hodin. To jsou pro hry zbytecne detaily a je mozne je nasimulovat temer k nerozeznani na dnesnich lowend grafickych kartach za behu.
          CGI je takove brute-force reseni - navic ve velmi vysokych rozlisenich oproti hram. Hry pouzivaji ruzne "podvody", kde dokazou vygenerovat relativne srovnatelny vysledek pouzitim jine techniky za zlomek casu.
          Videli jste tech demo U3 engine? To je myslim srovnatelne s CGI filmy a bylo generovano v realtime na soucasnem (high-end) HW.
        • Veškeré CGI je renderováno na superpočítačích, kterým to může trvat několik hodin a někdy i několik dní vypotit podobný výsledek. Dnešní nejvýkonnější grafické čipy mají FLOPS na úrovni superpočítačů 10-12 let zpátky. To samozřejmě ještě neznamená real-time efekty těch filmů 10-12 let zpátky. Každopádně v tento moment grafické čipy rostou tempem 1000x výkon za 10 let. Tudíž to rozhodně není nějakých 50 let daleko, jak se snaží tvrdit ten de*ent dole.
        • Asi tak.Ono jeste nejakej ten patek bude trvat,nez se dostaneme na uroven toho Final Fantasy,natoz avataru.Vizual a animace na urovni avatara v realtime je zatim hudba budoucnosti.
      • Jestli tomu co si tedkom placl vazne veris,tak ses opravdu hodne velka naivka.Vygoogluj si neco o tom ,na jakem HW a jak dlouho se rendrovaly jednotlive sceny v avatarovi a pak ti mozna dojde ,ze to co jsi placl je pekney nesmysl.Jedine ze by nastupce xboxu neprisel v nejlblizsich 5 letech,mozna vic.
        • Věřím tomu, neb si to pamatuji. Ale ty máš jistě větší znalosti ohledně real-time renderování, historie, budoucích technologií a tak dále. Já jen chtěl poukázat, že tu je ne zanedbatelná možnost, že by to tak klidně mohlo být místo skákání do bandwagonu a psaní "ololo to urcite to je blbost to ja vim"
          • Problem je to,ze placas nesmysly.Uroven dnesniho realtime vizualu ve hrach v mnoha ohledech nedosahuje ani jiz zminene filmove Final fantasy,coz je nekolik let stara zalezitost.Natoz pak urovne avatara apod novodobych zalezitosti.
            Ono se staci priste trochu zamyslet.
            Srovnavat tohle s tim co by kdo cekal od xboxu360 2 roky pred vydanim je uplne mimo.
  • MX72

EA žádá fanoušky Burnout, aby byli trpěliví, pokud chtějí důstojné pokračování.

A my čo chceme dôstojné pokračovanie značky NFS si máme počkať dokedy? *15*
    • až skončí a zase začne vesmír, celá historie se otočí a znovu vyjde Need for Speed Porsche :D
  • cr8gg

Polovina Australanů, kteří se chystají koupit PS4 během prvního dne prodeje, si bere den volna.

proc? .. to jako jsou takovy blazni, ze nevydrzej dalsich 24 hodin aby si to koupili v klidu ?
    • A nejlepší bude, až to doma rozbalí, zjistí, že to nejde a pofrčí zase zpátky do obchodu *1* Tím, nemyslím nic na PS4, ale že bude mít krásnou dovolenou...aspoň můžou hezky na procházku do přírody *4*
  • 60 minut bonusového obsahu v Assassin's Creed 4 a Watch Dogs získají majitelé PS3 i PS4 verze.

...............WTF?
  • Rapper Jay-Z se snažil přejmenovat DayZ na ZDay.

Co to zkouší taky by se mohl on přejmenovat na Z-Jay
    • On je jinak asi hodně založenej na Čechy http://www.youtube.com/watch?v=L4lV10wQ4s8
    • kennyB
      *1* Jj, dělá, jako kdyby tu hru vytvořil sám *1*
  • Bioshock infinite Metacritic

Nevím jestli to tu už někdo psal ale Bioshock už je na 4 místě celkově na metacritics. Vím že metacritic by se neměla brát jako něco co určuje kvalitu hry ale stejně je to celkem úspěch.

http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/pc?view=condensed&sort=desc
    • DarthSomething
      ale pořád je před ním Out of the Park Baseball 2007
  • Keyz

HoI IV - England's Downfall - GAMESCOM 2015

https://www.youtube.com/watch?t=12&v=jfMziujb92M
  • NCSoft představí na Gamescomu "velké odhalení". Zatím nevíme čeho, ale 17. srpna budeme na místě...

Bude se to týkat jejich největšího projektu - Guild Wars 2? (Zřejmě ne, ArenaNet má vlastní malá překvapení na gamescom, tudíž velké "world exclusive" odhalení nemá moc smysl. Na druhou stranu nepadlo od NCsoftu nic o přítomnosti jiných "jejich" her na gamescomu.) Bude se to týkat Blade & Soul? (Možná - release date, beta). Nebo že by přechod nějaké hry na F2P model? (Aion, Lineage) Či oznámení nové franchise/hry? (Třeba od Carbine studios, což je tým lidí, kteří stáli za WoW nebo Falloutem.) Možností je spousta... *3*
    • Ja by som tipol novu classu pre GW2 (este stale su 2 neodhalene, right?). Alebo este lepsie - otvorena beta GW2, to by som bral vsetkymi desiatimi ^^
      • NCSoft představí na Gamescomu "velké odhalení". Zatím nevíme čeho, ale 17. srpna budeme na místě...

uz iba jedna neodhalena ale kazdy fanusik aj tak vie ze to bude Mesmer :P
        tu betu by som bral aj ja ale pocul som ze to ma byt closed beta takze mala sanca ze si vyberu prave mna :(

nebo Lineage III
      • no keby je to lineage III,tak by som sa tesil jak maly chlapec :) ale tipujem ze to bude daco z GW2 alebo ten novy datadisk do L2 - goddess of Destruction
      • Tak na takové oznámení čekám už pár let >.>

Edit: A proto to bylo taky to první, co mě napadlo.
  • Auticka na BeamNG enginu

Tak kluci konecne vydali techdemo - http://www.beamng.com/techdemo

Video: http://tinyurl.com/ob9epnu

A maj na strankach Early access takze kdyby si nekdo chtel zkusit jezdit i po normalni silnici ma za 11,50 euro moznost (ted je to verze 0.3) - http://www.beamng.com/

Plnou bych jeste ale nebral byt vama. Ja to tak udelal a kdyz jsem to zkousel na klavesnici tak mi to prislo jeste takovy moc kluzky. Funguje to ale s volantem i kdyz si to zatim nerozumi s FF.
    • Jinak tohle techdemo taky rozhodne stoji za vyzkouseni - http://www.spintires.com/#!/demo
    • Hezké, ale pořád dost pružinovité... Na klávesnici OK, ale otáčení kamery je fakt opruz :D

Mimochodem, youtube má svůj vlastní URL zkracovač. Tiscali má v diskuzích taky svůj vlastni skrip na zkrácení URL....
      • Prave to kraceni URL tady zlobilo a ja se bal aby ten odkaz fungoval. Pruzinovity to je trochu moc ale porad doufam ze to odladej. Mam pocit ze by ramu alespon u osobaku mohli dat vetsi
        tuhost. I tak je to ale uctyhodny co dokazal. Jeste aby tam pridali tohle by to chtelo - http://www.youtube.com/watch?v=gG2jpBGJQaU
        • rancor1223
          Taky by mohli přidat víc váhy těm autům, pořád se mi zdají dost lehká. Proto tak pruží a odskakují od všeho.
          Ale jinak super!
        • V doladění taky doufám, doufám moc, jenže se to od začátku skoro nezměnilo, tak nevím. Některé momenty (ohne se osa kola (nebo jak se tomu říká) a kolo začne lítat sem a tam jak blázen) jsou ... zajímavé *15* . Jak kdyby to bylo celé z plastu a ještě zmenšené.
          Na ten kola/hlína/voda model už jsem koukal dřív, ale to má jen omezené využití... já jsem spíš na tu silnici a "interakci" s ostatními vozidly :P
          • Neni to perfektni ale je to porad to nejlepsi co jsem videl. To tech demo samo o sobe vida na hodne zabavy. Jen jsem jeste neprisel na to jak tam dostat vic vozidel aby se dalo bourat do mekkyho :D
            • Ja mam plnou takze to zkusim az se vratim domu. Diky vsem :D
            • rancor1223
              Ctrl + T by se myslím měla přidávat AI, ale nevím jestli to funguje v trial verzi.
            • Dik! :D
            • Tak další vozidlo se tam dá přidat přes world editor (F11), are ještě nevím, jak mu dát hmotu :D
    • tak ty srážky jsou fakt boží :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit