-
V betě Falloutu 76 si formou mikrotransakcí můžete pořídit kosmetické oblečky, gesta, pózy pro foto mód, tetování, skiny táborového vybavení, skiny pip-boye a profilové obrázky.
Prostě takovej core gameplay každýho správnýho Falloutu ☢️
-
-
Nebudu hru obhajovat, nezajímá mě, ale ty bys byl teda radši, aby sis za mikrotransakce mohl kupovat radši core obsah? Myslel jsem, že nakupování vizuálních srandiček je ten snesitelnější model mikrotransakcí...
-
Hnus velebnosti
-
Koupíš si obleček, kérku a při hopsání budeš na ostatní hráče házet atomovky.
Just Fallout.
-
-
Fa(i)LLout
-
-
-
-
Platinum Games má prý po krk neustálého žebrání hráčů o port Bayonetta 2 na jiné platformy.
za takovou aroganci jim preju nizky prodeje, respektive zadne prodeje *5* -
-
Activision brání vydávání her na Linux.
vsak na twitru je par prispevku at to neportujou, ze takove kraviny stejne nechceme :D -
To je arogance, jo?
-
-
Dark Souls PC Manuál včetně ovládání pro K+M
http://cdn.steampowered.com/Manuals/211420/DARKSOULS_PC_MANUAL_ANZ.pdf?t=1344010093 -
-
Téda, podle toho manualu to vypada nadejne ze by to nakonec s portem na klavesnici s mysi mohlo i byt hratelne. Ted jeste vyreste framerate lock a kupuji na stopro.
-
-
Právě že podlě očekávání to vypadá na pěknej prstolam (hlavně ty útoky na Tab a LShift). Gamepad je nutnost
-
-
Vžyť je tam nápis jak kráva, že to je defaultní nastavení, které je možné změnit.
Vůbec ale nechápu smysl téhle novinky, to sem teď budete dávat odkazy na všechny manuály na Steamu? -
-
Ten tvůj gaympad si strč do prd... *11*
-
Je mi jasný že ty klávesy půjdou přenastavit, ale i tak tam o moc lepší schéma nevykouzlíš. Těch úkonů, který je potřeba ovládat najednou a s velkou přesností je prostě hodně. Pro mě za mě ať si to každej hraje jak chce (třeba na volantu) ale gamepad je na DS ideální a nedokážu si představit to hrát na klávesnici.
-
Podľa Teba tento príspevok postráda zmysel, podľa mňa naopak ukazuje, že ovládanie vyzerá ( čo sa týka klávesnice ) v poriadku a PC hráči si nebudú musieť kúpiť ku hre gamepad. Dôležitá informácia.
-
-
Nenapsal bych to lepe.
-
Já se spíš divím PC hráčům, že gamepad nemají (tím nechci říkat, že je pro tuto hru nejvhodnější, nehrál jsem ji a viděl jenom nějaká videa)...
-
-
-
lehkej/tezkej utok jsou na mysi, Guard a dodge jsou na tab a Lshift a jelikož jsem viděl "key settings" tak nebude problém si to přenastavit jak každej chce :-) pro mě teda změnim end na esc a tab na lctrl. a ovládání bude fajn pokud nejses retardlej
-
Jestli trpíš retardací, tak to asi prstolamné bude.
-
-
Sorry, ale mít lehkej útok na levým tlačítku myši a těžkej na tabulátoru je spíš retardovaný.
-
-
Nó, to ne, ale vypadalo to ošklivě :P
-
Ale když si jedno to kombo spletl, tak si asi nemusel celej level dělat od začátku :)
-
No to ovládání je dost nezvyklé, ale zvyknout se na to dá. O přesnost tam šlo, když měl člověk v úmyslu dělat konkrétní uhh..."komba".
-
Hrál, kdysi, ale už si to ovládání moc nepamatuju. Nicméně v knights of the temple přesnost ovládání nebyla tak nutná, nemluvě o komfortu.
-
Dá se na to zvyknout. Hrál's Knights of Temple, nebo jak se to jmenovalo?
-
-
-
-
-
Zkraťtce si čekání na Dark Souls: Prepare to Die přečtením manuálu hry.
Užijte si to na PC a hlavně hodně kupujte! Možná pak předělají i demons souls, které jsou ještě o krapet lepší. Takové hry nesmí upadnout v zapomnění.
-
-
GTA V na PS Storu za 549 Kč, to už je velmi slušná slevička.
-
-
Xbox One X verze hry The Surge vám dá vybrat mezi rozlišením 1080p při 60 FPS a 1080p při 30 FPS s HDR.
Není to "1080p při 60 FPS a 1080p při 30 FPS s HDR", ale 1080p při 60 FPS s HDR a 1800p při 30 FPS taky s HDR. Pište bleskovky aktuálnější, ne ze starých zpráv. Už dopoledne to na odkazované stránce měli opravené. -
-
Díky za info - opraveno. Zprávy se sypou do redakčního systému najednou a následně vychází s rozestupem. Vždy se snažím dojít ke skutečnému zdroji zprávy, abych případné nesrovnalosti podchytil. Tuto bleskovku jsem nahazoval kolem osmé hodiny ranní, kdy na stránce visela zpráva s původním obsahem a proto jsem nemohl ihned reagovat na její aktualizaci.
-
-
Mobilní hra Fallout Shelter získává od hráčů na Google Play vysoká hodnocení, průměrná známka je 4,8 z 5.
taky jsem rad ze je to uz i na droidu, ale stejne rychle jak nadseni zaclo, tak i podobne rychle skonci. vcelku rychle totiz tahle hra unavi a prestane bavit. je videt ze je to vytvor navic a nedali do toho vic komplexnosti ktera by cloveka mela dlouhodobe motivovat. na par dnu ale ok o tom zadna -
2 smutný Origin klíče
CaC: 6vj2-pfgc-kx2f-md69-q3j2
Populous FURH-5RW5-VTHX-HZQG-FHKY -
-
Nějaké veselé nemáš? *4*
-
-
Nintendo nebude mít na E3 2013 žádnou tiskovou konferenci.
Aneb jak podporit prodeje zatim ne moc uspesneho wii u. -
První gameplay z Dragon Age: Inquisition
http://www.youtube.com/watch?v=SXnA4ah7uqM
Nevypadá to vůbec zle. Půjde hrát i za Qunari -
-
Čekám tupou rubačku s příběhem plným homotranssexuality, patetické "epičnosti" a voleb, který nic neznamenají. Ale graficky dobrý, to máš pravdu. Ale zase ani studio tak hrozný jak dnešní Bioware snad nemůže udělat hnusnou hru na Frostbitu 3.
-
-
Je to divný, nečekal bych že se jich budu někdy zastávat, ale to že poslední Dragon Age za moc nestál, není tim že by to Bioware neuměli, ale spíš tim že na to neměli dost času. DA2 udělali za 1,5 roku. To je na RPG směšný úplně, obzvlášť když v něm dělali tak velký změny.
Od příběhu ale taky nic extra neočekávám. -
-
Ano, pro některé řadové zaměstnance muselo být demotivující, že z rozhodnutí vedení museli vytvářet takovej blitek jako Dragon Age 2 v takovým časovým limitu.
A pak nějakej mix absurdity, morbidnosti a směšnosti, když viděli jak to demagogickej herní žurnalismus hodnotí vysoko a jak to někteří fanoušci brání.
-
-
-
Ty souboje vypadají celkem divně.
-
Je na nějakym videu vidět ten taktickej pohled? Všude o něm mluvěj, ale nikde jsem ho ještě neviděl.
-
Rubaček není nikdy dost.
-
Fakt pěkné...trochu mě vadil to, že hrdina neměl žádný "rebound" a mydlil týpka do štítu jako by se nechumelilo...no bůhví jak to ve finále bude..držim pěsti..
-
-
jj, taky mě to trochu zaráží, ale i tak je v těch soubojích vidět velkej krok vpřed.
-
-
Vypadá to nádherně ,to jsem ani nečekal.
-