Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PanS

Příští týden dojde k odhalení nové hry od Ready at Dawn (The Order: 1886)

Další "hra", co se hraje sama? *7*
    • C-BEAM
      takové hry jsou důležité, co by jinak lidé z Polygonu hrávali?
    • Nevim, proč to furt řešíte. Chápal bych, kdyby to byla nějak zvelebovaná hra jako Uncharted, ale tohle fakt není ten případ. Já furt čekám až ta hra bude stát kolem 300 korun a očekávám od ní filmovej zážitek. Nevidim důvod, proč by taková hra nemohla být... *12*
      • To víš, je to hotová katastrofa pro herní průmysl, když takovýhle typ hry vyjde párkrát do roka. To, že naprostá většina her postrádá takovýto filmový styl hry nikoho nezajímá. Prostě podle Frantů Order doku*vil herní průmysl a basta.
    • Pan_Klobouk
      No co, co, co? Filmovost zarucena a ta dnes frci, predbezne davam 9/10. :)
      • Lukass
        Nejlepsi byl bossfight v pulce hry, jenz byl zaroven stejne bossfight jak ten finalni, Proste pecka *1*
  • Novy patch pro Zaklinece 2

Na oficialnich strankach www.thewitcher.com lze stahnout novy patch 1.3!!!
    • Dabingu jedné z postav v Saints Row: The Third se ujme legendární wrestler Hulk Hogan. Namlouvat...

Diky, uz stahuju.
  • Na Steamu THQ publisher weekend lidičky. Dnes Company of Heroes franchise 75% off, zbytek katalogu za 50%, každý den pak bude jiná franchise ve slevě :)

Jde se na nákupy:)
    • Čekám na stalkera, zbytek buď mám nebo si to koupi nezaslouží.
      • specifikuj co si koupi nezaslouží, THQ má poměrně nabušenej katalog:)
  • RavenHolm

Video z hratelné verze The Legend of Zelda: Links Awakening v MineCraft. Sám Notch nevěří, že...

Video z hratelné verze?*8* To je tak těžké se podívat na název videa na youtube? Minecraft Zelda Links Awakening in Stop Motion.
  • From Dust od UbiSoft místo slíbené jednorázové aktivaci vyžaduje neustálé připojení k internetu...

A k čemu jim to je? Bylo to cracknutý prakticky okamžitě.
    • k buzeraci svych zakazniku...
  • solomon.short

Pokud ma nekdo zajem...

Lara Croft and the Guardian of the Light:

H54YI-G8AEN-EFNKQ
  • Blue.Shark

Krakovské studio Reality Pump (Earth 2140) zkrachovalo. Končí i Spark Unlimited (Lost Planet 3).

Tak tohle mě velmi mrzí, zejména Reality Pump.
  • Carma Reincarrnation

Update 2 s novou grafikou https://www.youtube.com/watch?v=nRZXKjqFUak
  • Viktor_H
    Uff, viděli jste tohle?? https://www.youtube.com/watch?v=1tGoOrUocbE
    • MrSanta
      Já vím, že v MP jsem nehorázná lama, ale že až taková lama, to jsem netušil *15*
    • Borec.... Chce ohromnou trpělivost.
      • Chomaco
        Ty ses ho ptal?
    • Zrušená FPS Perfect Dark Core prý vypadala jako mix Deus Ex a Mirror's Edge.

Mad skillz, hra to lepsie jak kopec lopat ktorych bezne na bronze stretavam *8*
    • Inquisitor
      Jo toho týpka už jsem viděl hrát více her. Je to frajer.
    • až by se chtělo napsat vtípek ve stylu, že dnešní moderní hry zvládne každej hrát i levou zadní... :)

ale to se nehodí, protože tenhle člověk je fakt borec!
      • Viktor_H
        No, považuju se za zkušenýho harcovníka a dát multiplayer solo by byl záhul i pro mě. Natož pak dát to na silver, což prý ten chlápek taky dokázal... Nechápu. Stálo by mě spoustu cviku a trpělivosti dát to i s mejma zdravejma rukama...
    • MishKonn
      Epic skill!
  • Ha, teď byl Pavel Dobrovský na čt24 v pořadu Klik, stihnu jsem jen jeho "Nashledanou", ale mluvil k tématu retro her, každopádně to bude asi na ivysílání.
    • je to frajer no, každopadne pochybuju že na ty hry sbali tu blondynu protože jakmile reknete holce že hrajete hry tak si o vas myslí že jste divnej
      • Mart9
        I v roce 2014? To je nějaké divné... Nesmíš jí říkat, že hraješ od rána do večera, jinak má každý nějaký koníček.
      • Draken69CZ
        Tak potom o takovou holku s předsudky nemám zájem. To jí pak začne vadit že chodíš s klukama do posilky nebo na fotbal. Ne ne to budu radči sám :)
        • Jop, prostě musí splnovat to oč se žádá, být zapálená do her stejně jako já jinak no interest.

Nebo ták, být sám...
          • Holky, co hrají hry, hrají většinou RPG.

Zvláštní...

Ještě nikdy se nestalo, že by třeba Květoslava si šla zahrát Need For Speedko.
            • Draken: Takže kdyby to nebyla bruneta, ale byla by to blondýna, tak by ti nezvedala pérko?

Aby to ta REN nebyla nějaká Nastěnka. Všemi milovaná, ale ve skutečnosti je to zmije jedovatá!

REN neznám, ale nelíbí se mi ten přežitý stereotyp, že bruneta, co je pěkná a ví kolik je 5 + 5, musí být nutně automaticky tou milovanou Nastěnkou. To že se jedná jen o dalšího prkenného panáka ve společnosti, nikoho v tomto stavu "stuhnutí" nenapadne.
            • Nevím no, intelektuálku která by byla chytřejší než já to bych nechtěl *15* , na druhou stranu se ještě musíš říct zda by si uní obstál.

Myslím že radší zůstaneš u snů... ale takhle říct co bych chtěl nechtěl to těžko říct no.

Jsem kámoš vidím na tobě že tuhle chceš... takže bych ti ji přenechal. *2* ( ani by mne to netrápilo).
              Letsplay mne stejnak nezajmá.
            • tak mne napadlo neznate nejake dobre letsplajerky? i v angličtine. muj typ je treba Schaly
            • Draken69CZ
              Není tvůj typ? Pěkná bruneta co hraje a je, inteligentní, vzdělaná, nezávislá. Co bys chtěl vygumovanou blóňu co bude běhat po nákupech za tvoje peníze zatím co budeš hrát?
            • A jejé, někdo se nám zabuchl *15*

Nevím, nebyla by můj typ možná asi/ani. ( Reakce na Drakena).
            • Draken69CZ
              Taková R-E-N paří všechno i GT 6 *8* jo o té se nám může jen zdát *13*
    • Mart9
      Dobrej výstup. Trochu jsem se bál, že si to splete s FC a ubalí si cigárko *4*
    • Soilwork
      http://www.ceskatelevize.cz/porady/10659215431-online/video/
      • ucho
        trochu podivný název tématu: "Zájem o staré online hry roste".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit