-
Organizace The Better Business Bureau udělila zákaznické podpoře Valve nejhorší možnou známku.
Není to známka zákaznické podpoře Valve, ale známka důvěryhodnosti celé společnosti. O její výpovědní hodnotě si každý může udělat představu sám, když si na jejich stránkách vyhledá třeba Activision, Ubisoft nebo EA Games. Zatímco Valve dostalo známku F, tedy nejhorší možnou, tři jmenované společnosti dostaly shodně A+*4* -
-
EA...sems legit *4*
-
-
Zaklínač 3 - Čas na divoký hon
15 minut gameplaye. Vydali ho dřív, bez komentáře. Ten bude až večer. Každopádně to vypadá famózně.
https://www.youtube.com/watch?v=56LTh9TzJTw&feature=youtu.be -
trailer na citadelu http://www.youtube.com/watch?v=7RNDkqohBzw
-
-
že zrovna na českým EA kanále *4*
-
-
Nové beta ovladače (v. 314.14) grafických karet GeForce zvýší výkon v několika hrách, a to až o 23%.
LOL :D a koho to zajímá takovýhle zvýšení výkonu u karty jako je GTX680? Ta má takovej výkon že v žádný hře nebude mit jakejkoli problem. Já mam GTX460 A taky nemam v žádný hře problem, možná Crysis 3 na vyšší než High je už malinko zpomalený, takže kdyby o 20% zvedli GTX460 bylo by to jiné kafe :-P -
elektronický level
Nekupoval jste někdo nový level na Alza Média? Chtěl jsem si ho teď pořídit a píše mi to, že zvolená kombinace dopravy a platby není dostupná ... a to jsem ani nedostal možnost nic zvolit.
Docela jsem z přechodu od Publera na Alzu otrávenej. Level mi nefunguje na telefonu, jen na IPadu. Povedlo se mi koupit jen jedno číslo. Teď sem na dovče chtěl číst další a houvnou. Podpoře Alzy jsem psal už před týdnem dva dotazy ... nereagují. No rád bych chlapce v jejich záslužné činnosti podpořil, ale když nemám jak koupit ...
*13* -
-
Publero
Na Publeru je - zkus si stahnout do iPadu Publero, tak to jeste maji, ale nevim jestli tato aplice uz neni odstranena, ale mela by byt ve starych ke stahnuti, pokud jsi ho mel. Kupovat casak nebudu, ale chtelo to po me jen heslo takze bych to zrejme normalne kupoval. Kluci o tom mluvili ve FC, ze na novou verzi asi neprejdou a premysli o zruseni teto digitalni licence. Jinak pry publero bylo vzdycky alzy. -
-
Alza publero koupila loni
-
-
-
BATTLEFIELD 1 Beta
Mile i nemile překvapilo. Mile překvapilo, že to běží plynule a pěkně, na i5+280X to nešlo pod 45 fps při nastavení hight, u i5+390X jsem nešel po 80 fps na ultra. To je příjemná zpráva. Další příjemnou je to, že se to nehraje jako Bf3/Bf4 či SW Battlefront. Nehraje se to tak zběsile. Takže opět příjemné překvapení. Grafiku není nutné zmiňovat, nádhera. Jenom opět Dice nezklamalo a statická obloha....
Co mi Vadí je všude narvu černocha. Je v Britské armádě, je v Turecké armádě a předpokládám, že ho narvou i do americké či ruské. A ještě na Vás čumí jako hlavní "sponzor". Ale to je fuk, budiž. Co mi vadí je pohyb vozidel, které kopírují staré díly, tanky jsou příliš rychlé, vozidla naprosto šílená a jízda na koni divná. Zbraně. Ubrat rozhodně kulomety. Maximálně aby to měla jedna třída....Ale takový útok s bodáky a v masce, když Vám tam nahází granáty s plynem, to je něco, co tu hru naopak vyzdvihuje.
Co se mi líbilo byly samohybné děla a animace vložení a samotná střelba, letecké souboje. Co mě odrazuje od případné koupě je samozřejmě cena. Ale doporučuji vyzkoušet, beta by měla běžet až do 8.9:) Nakonec to nepůsobí tak špatně, ale cena 110 euro za plnou hru ve verzi Premium mě odradila už u předchozích dílů. -
-
high se fakt nepise hight
-
Cernochove jsou v britsky a turecky armade, nemecky tanky jsou v britsky i turecky armade, franouzsky tanky jsou v britsky i turecky armade, nemecky letadla jsou v britsky a turecky armade a ve vysledku je to uplne jedno protoze je BF1 rychla arkadova akce kde je vsechno vsude a nema to vubec cenu resit.
-
-
Když to člověk neřeší, tak to dopadne, že jedna z hlavních stran konfliktu tam ani není v základu a je to obyčejné premium DLC. Hlavně, že tam narvou Amíky, co se do bojů zapojila až po třech letech....
I arkáda by měla mít nějaké omezení nebo pravidla. Bf1 se hraje příjemně, ale cenovou politikou, zbraněmi z II. světové, tanky rychlejšími než běžící voják a absencí důležitých stran konfliktu či násilné prosazování Amíků za každou cenu rozhodlo o tom, že hra jde v současné době zcela mimo mě a dostal přednost Titanfall 2. -
-
No me osobne spis prekvapilo ze resis hlavne ty cernochy coz mi prijde pri nejlepsim trosku zvlastni :D
-
-
Hlavně? Buď neumíš číst nebo prostě jsi jako typický novinář. Vypichnu jednu věc a jede se dál a uděláme z něj rasistu, xenofoba, fašistu a sběratele Čtyřlístku.
-
-
Německý tanky i letadla se dají použít . Černoch u britů je ale první , kdo to vždycky slízne ;) ... A proč veškerá jízda je vždy jeden kůň za stranu na 5 Km ? Já chci "Na kopí/šavličky !!!!!!"
-
To ze jsi xenofob a sberatel ctyrlistku neni zadna novinka. Ja jen ze je to takovy legracni kdyz resis ze mas v britsky armade cernocha ale nemecky letadla a tank nezminis :D
-
-
-
-
-
No, to s tima černochama radši komentovat nebudu. I když to vypadá moc pěkně, tak na mě gameplay Titanfallu udělal mnohem lepší dojem. Tady mi prostě nesedí jak je všechno strašně rychlý, přitom se jedná o 1.sv.
-
-
The Old Blood easter egg
Kdopak si všiml, hned v první pasáži v automobilu, toho podivného přívěsku na klíčích, které trčí ze zapalování? Náš podivný přívěsek není nic jiného, než starý dobrý raketomet z Quake 3 Arena *4*. -
-
Nejlepší hned na začátku v automatu nuca-cola! Těším se na E3... :))
-
Už jsi našel narážku na Skyrim?:)
-
-
Pokud to byla ta rohatá helma, tak jo *15* .
-
-
Mne potěšil konec v
karakombách! feeling z rtcw jak něco *14*
Ty postele bré a taky nějaké ty skryté místa kde byly nějaké sběratelské kravinky... třeba pod vodou, zkratka v katkombách atp.. a ta trubka byla parádní. 9/10! -
-
Jacku, jenom drobný dotaz od fanouška. Na svém profilu píšeš, že jsi odpůrce střelných zbraní a pacifista. Proč tedy ten fetišismus kolem AK47? *4*
-
-
Co? jaký fetišismus. Je to taková nadsázka trochu.
-
-
Můžete mi ji trochu přiblížit, mistře? *4*
-
-
Slova mohou ublížit víc než zbraně. Mysli na to Jacku, až budeš psát svůj další komentář.
-
Je to celé okopírované jen vypadá trochu jinak, tohle jsem nevěděl díky za info.
-
stg44 mozna vypada podobne, ale jsou mezi nima docela podstatny technicky rozdily
nicmene konstruktera stg44 (Hugo Schmeissera) dostali do rukou rusove a dost mozna spolupracoval i na vyvoji ak47
http://xman.idnes.cz/hugo-schmeisser-a-samopal-ak-47-d2u-/xman-styl.aspx?c=A140120_155530_xman-styl_fro -
Ok, jinak prosímtě zas až tak moc mi nelichot.
-
Bravo, smekám před tak důmyslnou slovní hříčkou. Máte můj nehynoucí obdiv, mistře.
-
Já nevím, líbil se mi ten AK47 tak jsem ho tam plácnul jinak zbraně rád nemám (respkt už tolik ne, vím že nemůžou za válkY a konflikty ale zabíjejí v rukou nemyslícých lidí). Nemám je rád z téhle stránky, mám je rád jinak. Respkt měl jsem... nicméně AK47 každý zná ale ví že to je jen obšlehlá Stg 44 (MP44) to už jen málokdo ví. I tak je to spolehlivá no prostě.a jednoduše. AK47- Jack1947 jak p-del na hrnec nemyslíš? *3*
CEnzore občas tě mám chut poslatr tam kde to cenzuruješ. ! *16*
-
-
-
-
-
Těch easter eggů je tam samozřejmě víc. Našel jsem třeba plyšáka Cacodemona z prvního Dooma. A asi 3 postele do kterých když si lehnete tak si zahrajete pár levelů z Wolfensteinu 3D. Opravdu se mi líbí jak si s tím pohráli.
-
Mě během jednoho rozhovoru dvou vojáků dost pobavila narážka na gramatického nácka. Jinak jsem moc nesledoval easter eggy a akorát jsem narazil na bednu s obrázkem z původního Wolfensteina.
-
-
Na STEAMu je již zaregistrováno 65 milionů uživatelů. Za poslední rok narostl počet aktivních uživatelů...
Tož Gratulace je na místě..ale stejně mě štvou s tím Half life 3.. -
-
Ve vývoji je hra, která kombinuje svět Super Mario Bros s prvky hry Portal.
A Minecraftem :D