-
Tak sem čekal, že nakonec do Humble Bundlu daj aspoň ten Dead Space 2, ať si můžu zahrát komplet... a ono nic.
-
-
mám to komplet takže mi to nevadí, koupil jsem to jen kvůli třetímu dílu, ale nepochopil jsem absenci dvojky *7*
-
-
Ten důvod je docela jasný - dostaneš jedničku a trojku, což mnohé přiměje koupit si pak zvlášť i dvojku. Ze stejného důvodu tam byl Uprising, ale základní RA3 už ne.
-
-
je to tam tak nastavený skoro u všeho.. DS aby sis koupil 2ku, BF aby sis koupil DLC, Sims aby sis koupil těch zbývajících 9 datatdisků, RA samozřejmě... Ale co, nedal jsem sice jen 1 dolar ale zas ne tolik, aby mě to nějak trhalo žíly
-
-
Asi tak... *1*
-
-
to nemá moc logiku, bylo zbytečné dát do humblu dead space 3 jako dost nový titul, bohatě stačilo dát 1 a 2.
-
-
Jenže to by měl leckdo tendenci si 3. Dead Space nekupovat. Takhle máš 1. a 3. díl. Dohraješ jedničku, ale co pak? Přece jen tak nezačneš hrát 3. díl něčeho, co tě baví/zajímá jak to dopadne... *7* Jako jediný schůdný krok se zdá: koupit si DS2! Mají to promakaný hoši v EA! *5*
-
-
A byl tam snad? *1*
-
nevím, proč tady házíš pořád ten DS2 za 30 eur. snad už 5x byl na steamu za 5 dolarů nebo jako balík 1+2 za 10 eur... tedy z hlediska hodnoty hry už to byl provařenej titul zralej do nějakýho bundlu... a zapomínáš na to, že podle databáze steamu ten dead space 2 v bundlu být měl...
-
Jak víš, že všichni, co koupili Humble Origin Bundle, měli koupený 1. Dead Space? *1* Tady jde hlavně o ty lidi, co přišli do kontaktu se sérií Dead Space poprvý v životě. 1. díl nebyl nějak extra prodávaný a tímhle způsobem si EA rozšířilo fanouškovskou základnu této série. Ne každý sleduje slevy na portálech jako jsou Origin nebo Steam. Ostatně i mně stačí Summer Sale a mám na další rok vystaráno... Kdyby tam prostě hodili DS1 a DS2, tak tě v podstatě nic nenutí si 3. pořizovat, protože tam nemáš tu díru v příběhu (DS1, -|-, DS3). A tím, že na to hodili slevu se to v podstatě potvrdilo. (kdo by to kupoval na Stamu za 30e?) (pozn. neměli to promyšlený do důsledků, asi nečekali takový úspěch) *4*
-
jestli někoho tahle série zajímá, tak 1 a 2 dávno má (ty první dva díly byly v akci hodněkrát), nejvíc lidí nemělo právě ten 3. díl... vzdát se tedy dead space 3 s tím, že už se nevzdám i těch profláklých dílů předtím, tu logiku nemá... pokud chtěli vydělat nejvíc, dali by do akce díly 1 a 2 a čekali, že lidé koupí only origin dead space 3... podle mě nečekali tak velké prodeje, takhle se v podstatě hodnota těch uveřejněných her dost znehodnotila.
-
-
-
-
-
Spíš by mně zajímalo, jak na to přišli, že tam má být přidané DS2, MoH a Bulletstorm. Ten screen jsem viděl a byly tam jen názvy her a nějakej údaj o dnech. Co to mělo dokazovat?
-
-
http://steamdb.info/sub/28705/
tady například můžeš vidět hru Giana Sisters, co šla do Levelu, kde je vidět region lock na CZ SK... -
ten obrázek tuším pochází z databáze steamu (steamdb.info), kdy lze sledovat, jaké změny v ní dochází. zjistíš díky tomu předčasně, co půjde do jakého bundlu a popřípadě s čím. tedy když vznikal origin bundle, rozhodně se chystaly do bundlu i ty ostatní hry. ale zřejmě pak došlo k nějaké změně. osobně si myslím, že EA překvapilo, kolik do toho lidé dávají peněz a kolik lidí to kupuje a řekli si, že se nevzdají dalších celkem velkých titulů, za které logicky mohou nějaké peníze ještě utržit (je škoda, že ten bundle nebyl nastaven i na to, že člověk mohl určit, kolik dá peněz EA...). proto taky v průběhu toho bundlu dali na originu dead space 2 do akce za 3 eura... moc lidí ho asi nekoupilo, protože snad každý čekal, že se v tom bundlu opravdu objeví...
-
-
Minimální požadavky pro PC betaverzi Project Spark: Windows 8, Intel Core i5, Intel HD4000, 4GB RAM.
Za 3 €? Hm, to sem prošvih... Bůhví kdy bude další akce, za 20 € se mi to kupovat nechce. Na Steamu dokonce za 30 €...
-
-
-
-
Hráči, kteří se podíleli na alpha testu Battlefield 3 získají v tšchto dnech k předobjednávce...
no to jdete do haj*lu... oni se dostanou do ALPHY a jeste dostanou hru zdarma? wtf jako... sama ta ALPHA by mela bejt odmena ... demence -
-
Souhlas, čekal jsem na tu píč*vinu 8 dní a stejně me nevybrali *16*
-
Typická reakce člověka, který ví úplné prd o tom, co je to alfa test.
-
-
Už jste zkoušeli na Google vyhledat obrázek Atari Breakout? :)
Asynym: 'do a barrel roll' znate? -
Naughty Dog: „Herní série Uncharted nebyla nikdy koncipována jako trilogie.“
No ona to snad ani trilogie nemůže být, podle mě je trilogie příběhově spjatá, což ani jeden díl Uncharted není. Nebo se mýlím? A pokud si myslí, že trojkou to odpískají, tak mě pěkně naštvou. Uncharted je první hra, která mě donutila si po dohraném druhém dílu pořídit díl první. Na třetí díl se těším moc, co z příběh přinese. -
Dishonored - Game of the year edition má trailer (http://youtu.be/RB3ZEjImZXw)
-
-
Stejně bych ještě rád nějaký to DLCčko.
-
-
Video: Ukázka ze hry Zaklínač 3 s nainstalovanými módy Extreme Weather Effect a Perfect Vision FX.
Extreme Weather Effect je totálně na ho*no, ve hře mi hřmí i když je jasná obloha... -
The evil within
Menší náhled do vývoje Mikamiho projektu, včetně osmi minutovýho videa, takže pro zajímavost. http://www.relyonhorror.com/latest-news/more-the-evil-within-details-concept-art-surface-from-ign/ -
Na Wii U si nezahajete dříve než v druhé polivně příštího roku.
Já si chcu zahrát ale v této polivni! -
Analytici Jesse Divnich a Michael Pachter byli unešeni z hraní na NGP.
Jó kdyby tak byl pachťák unesen ninjama a rozčtvrcen želvám do pizzy. -
Humble Bundle - update
Tak do HB z minulého týdne nově přibyl remaster Farenheita a hříčka Knight Squad
Zároveň nahodili nový HB s hrami od Telltale Games. -
-
Back to the Future: The Game
8E5H2-YVZAL-A6HHL
Sam & Max: Devil's Playhouse
25WEY-Z6GRB-W0TJL -
-
Chtěl jsem ti poděkovat za Back to the Future, ale nějakej ichtil to zase redeemnul a ani nic nenapsal ...
-
-
má někdo navíc Wolf Among Us a chtěl by ho vyměnit za nějaký Star Wars hry?
-
The Walking Dead Season 1
YLZ73-3YFF4-FM5N4
The Walking Dead: 400 Days
NHKIP-6260N-JYF5B
Back to the Future: The Game
23HPI-3D6KA-WGNKH -
-
Moc diky za Back to the Future
-
-
Nemáš zač. Z toho druhýho bundlu tady mám volný Chivalry: Medieval Warfare, Brothers - A Tale of Two Sons, Ultimate General Gettysburg, Tropico 5, GRAV (Early Access). Chtěl bys něco z toho?
-
-
Nemas jeste to Tropico 5? aaa tak uz asi nic, smula *1*
-
-
Kdo dřív přijde, ten dřív hraje. *4*
-
-
Ahoj. Kdybys měl ještě tropico, tak ti budu vděčný. Dík @.
-
-
Vyřízeno.
-
-
Je mi to takové blbé =D , ale nemáš ještě volné Chivalry ? Kdybys ho měl a neměl komu dát, mohl bych poprosit na email alexp@volny.cz , jestli ne tak chápu.
-
-
Děkuji moc Dworkine, to víš, tuhle hru jsem si chtěl několikrát koupit kvůli kamarádům a nikdy jsem nestihl slevu, tak když někdo má jednu přebytkem, zkusil jsem šanci a nechtěl jsem o ni přijít =D . Ještě jednou děkuji moc =)
-
Tyjo na mail. Seš náročnej! Ale poslal jsem ti to. Enjoy *4*
-
-
Díky moc.Nevím proč ,ale nemůžu reagovat na tvůj poslední příspěvek.
-
-
Rádo se stalo, užij si hru.
To je "feature" zdejšího diskusního systému. Jde to nějakým hackem obejít, ale už jsem zapomněl, jak se to dělá.
-
-
hele já bych bral ty Brothers - A Tale of Two Sons pokud je ještě máš ?
-
-
Brothers - A Tale of Two Sons:
0BJA6-EHDIZ-JZJTB
-
-
Diky :) ale to co by me zajimalo uz mam
-
-
OK *4*
-
-